Взех ето този климатик
AUX ASW-H12A4/LSR1DI-EU (WiFi)
Някой има ли идея как му се вкл. wi-fi-a .
Тъй като на дистанционното няма бутон с означение wi-fi.
Взех ето този климатик
AUX ASW-H12A4/LSR1DI-EU (WiFi)
Някой има ли идея как му се вкл. wi-fi-a .
Тъй като на дистанционното няма бутон с означение wi-fi.
Ех,хора,четете го този форум!
Защо избра точно този модел?
За същите пари има SUVR1DI,който е с 32кг външно тяло,двуредов,1100гр фреон,EXV и топли 2х повече при същата консумация. Естествено няма WiFi.
По въпроса за WiFi?
Какъв точно е проблема?
Програмата за Андроид е лесна, няма къде да се оплетеш?
По въпроса за избора ми, да наистина другия събира малко повече фреон ,но на моя scop 4, на този, който предлагаш scop 3,43. Не знам коеф. колко са меродавни.С монтажа излезе 750лв.
По въпроса с wifi.
Проблема е в това от първия ми пост.На ДУ няма бутон wifi ,инсталирах програмата на андроид телефон и изписва чек мрежа. Или не знам как се вкл. wifi -то. Или са ми дали друг модел.Впрочем на кашона пише същия модел но без буквите wifi отзад.Да не са два варианта на този модел?
Този пост е редактиран от avenger; 17-01-17 в 10:32.
Ако наистина няма WI FI можеш да го смениш , най -малката грижа, която ще имаш е липсата на wi fi модул .
Този пост е редактиран от hawai76; 17-01-17 в 07:25.
Нека пише някой ,който знае и отговора му съдържа някаква полезна информация.По принцип нещата са ми ясни как са.Специално за хавай76 го казвам.
Нека поста ми не се счита като заяждане напротив исках да ти помогна казах ти ако няма wi fi а е обявено ,че има връшай го имаш право а до другите изводи сам ще стигнеш , но не точно сега. Със Здраве дано този излезе сполучлив .
Нещата не са ми ясни , и в други теми не пиша точно заради това освен в мойте.
Лошото е,че не знам при мен кой е бутона и колко пъти задържа ли се натиска ли се за активация.Гледам ,че на Дайкин е едно , на Мидеа друго. Знам ли на AUX как са го измислили.А в книжката не пише изобщо нищо за wifi.
Този пост е редактиран от avenger; 17-01-17 в 14:13.
Много вероятно е въобще да не играе дистанционното, ако използват облак. Свали си приложението от
Гугъл аппс на телефона и добави климатика като устройство.
https://play.google.com/store/apps/d...=com.aux&hl=en
Дистанционните управления на всички AUX са еднакви. Не се учудвай на твоя модел ако половината функции не работят - хоризонтални клапи, йонизатор, плазма, еко, антигъбички, таймери, iFeel, и други.
По отношение на WiFi точно така е - ползва се облак/cloud и дистанционното няма общо.
Трябва рутера ти да е с активиран DHCP, за да раздава динамични вътрешни IP адреси, за да може климатика да си вземе IP адрес сам. Инсталира се програмката за Андроид и това е всичко.
Тук има малко информация:
http://121.199.37.42:9015/UploadFile...2016-R410A.pdf
Много благодаря. Оказа се ,че имало код за достъп букви и цифри,който ми дадоха от магазина ! Като ги въведеш в програмката на телефона. Вече може да синхронизираш климатика и да го добавиш.
Може да си настройваш темп. вентилатор, режими на отопление и накъде да духа.
Ето ви инструкция за работа с климатик AUX-WIFI
https://www.dropbox.com/s/kpdg0l8y43...on_BG.pdf?dl=0
Благодаря. Точно това ми дадоха от магазина.
Този пост е редактиран от avenger; 19-01-17 в 21:21.