Отговор: COOPER AND HUNTER
Аз ги маскирах, доколкото можах , но истината няма как да се крие вечно:-memnon Вимакс наистина чупят тъпомера:029: .Представям си какви ги говорят и за другите марки:)
Сега от друга страна това обяснява защо са популярни в Украйна и *****-с тия Wi-Fi модули предават непрекъснато информация за ситуацията там-как не се бях сетил по-рано:))
Цитат:
Първоначално публикувано от
krasimir77
Я дай идея от де да си взема аз такъв ватметър.... поне един?
От кое населено място сте? По принцип в технополис съм виждал ватметър на brennestuhl. Аз моя съм го взимал Щайнбергер(бившия Конрад в Пловдив). Купих си и на Broadlink SPS3 от Али Експрес.
Цитат:
Rafailiev
еее може ли такова нещо .
Разсекретихте тайните ..... :-memnon
Сега ще ви погнат за измяна .....:thumbsup:
Кажи на комшията да ги максира като Грее .... нещо лепенки , камуфлаж
А моля, никакво Грее:) Поръчвам си за моите тези метални стикери- нека да е ясно:yahoo:
https://forum.setcombg.com/attachmen...id=26164&stc=1
От София. Можеш ли някакви линкове да ми дадеш?
Цитат:
splendor
От кое населено място сте? По принцип в технополис съм виждал ватметър на brennestuhl. Аз моя съм го взимал Щайнбергер(бившия Конрад в Пловдив). Купих си и на Broadlink SPS3 от Али Експрес.
Цитат:
krasimir77
От София. Можеш ли някакви линкове да ми дадеш?
Разбира се. Пращам на лично.
Сега и аз да ви издам една "секретна" информация:)
Руснаците подготвят ответен удар с нова гама климатици под търговската марка - "Юра,Толя и Ваня "
Ще се поръчват в Китай за нуждите на армията .;) Но може и да не стигнат до обикновения потребител, защото все пак си е военна техника:lol:
Но айде стига с Fake News :)
- - - - - - - - - -
Цитат:
krasimir77
Ами за цената на консумация ще напиша март щом ми излезе февруарската сметка, инак не съм мерил колко дърпат. А като като цена за покупка и монтаж е 3 по 1200. При мен общата площ е към 75м2. четири стаи и малък коридор, като съм сложил трите климатика в трите крайни стаи и понеже дечковците постояно сноват напред назад не се затварят врати и цялата къща си е топла. Потдържам около 20-22 градуса.
При тези условия с отворени врати непрекъснато ли работят или на вкл/изкл?
При мен цял ден е едно хубаво време за дефростване:) Лек снежец,0 градуса, влажност 94%...Направи си упражнението само веднъж към 16,00 часа:) Предполагам, че ще има и повторения по-късно:)
Иначе го хванах да прави полу-размразяване при достигане на зададената температура , което е хитро-затопля се ,след като изключи без да прави целия цикъл.
https://forum.setcombg.com/attachmen...id=26171&stc=1
Говориш в единствено число, за 12-ката нали...седмицата жива ли е...?:035:
Цитат:
microclim@
Говориш в единствено число, за 12-ката нали...седмицата жива ли е...?:035:
Жива е и рита:ole, но е на горния етаж в спалнята и не съм я наблюдавал какво прави-важното е като се приготвям за лягане да е топла стаята:) Седи си на 18 градуса-просто не обичам да ми много топло...е понякога се пуска и на по-висока температура, но не когато ще се спи:o
Притесних се аз, не я споменУваш нещо, викам край...АдИ няма да та чопля повече, то утре ше се чуе, дано да не съм прав...:033:
Цитат:
microclim@
Притесних се аз, не я споменУваш нещо, викам край...АдИ няма да та чопля повече, то утре ше се чуе, дано да не съм прав...:033:
Моля не я мислете моята седмица-тя е специално правена за американската армия:punk: Не но шегата на страна, в спалнята съм само, когато искам да спя или.... така де да спя:)) Наблюденията са ми отлични, но просто съм през цялото време на долния етаж и няма как да я следя какво прави. Ако нещо и стане ще уведомя форума:)
Сметка от 460лв с два климатика това да не са някои 60тици на трифазен?