Отговор: COOPER AND HUNTER
Специализираните търговци на климатична техника ще ти препоръчат качествена машина която няма да създава ядове както на тях така и клиентите,и ще им се доставят бързо резервни части при евентуален проблем(все пак е машина,всичко се случва).При тези търговци е по-важно клиентите да не останат излъгани,а да им се обяснят и минусите на климатиците от нисък клас,за разлика от твоите приятели в търговията които са паднали толкова ниско,че прехвърлят през 20лв.само за да продават.
Не го приемай като плюене.
Цитат:
Първоначално публикувано от
necata2
Специализираните търговци на климатична техника ще ти препоръчат качествена машина която няма да създава ядове както на тях така и клиентите,и ще им се доставят бързо резервни части при евентуален проблем(все пак е машина,всичко се случва)
Не винаги много скъпата и "качествена" машина е най добрия вариант.Знам за нокрия с изгорял компресор и много проблеми за собственика.
Да не говорим,че има специализирани търговци дето .... абе да не си им клиент.
Изключенията само потвърждават правилото. По същия начин може да се каже - "видях Мидея на 20г, работила без проблеми и никакви ядове за собственика".
Да така е,съгласен съм с теб.
Но продължавам да си мисля следното:
Купувам си класна машина но ми я поставят некадърно,щото фирмата такава,късмет.Това има в моя град ,на това попадам.
А ти си купуваш cooper & huter но си попаднал на качествен майстор,фирма.
Та кой ще е по доволен :)
Аз съм обикновен потребител,краен клиент.И позицията ми е на такъв.
Цитат:
stoqng76
Да така е,съгласен съм с теб.
Но продължавам да си мисля следното:
Купувам си класна машина но ми я поставят некадърно,щото фирмата такава,късмет.Това има в моя град ,на това попадам.
А ти си купуваш cooper & huter но си попаднал на качествен майстор,фирма.
Та кой ще е по доволен :)
Аз съм обикновен потребител,краен клиент.И позицията ми е на такъв.
И при двамата ще е едно и също положението. Монтажника и перфектно да я монтира няма да стане по добра от класна машина. Тази марка грии реално запълни нишата на мидея бюджетна марка с претенция да е нещо повече. Реално вървят по пътя на мидея новите модели само вътрешните тела а хардуера орязан.
Велев, ти прочиташ ли си постовете, след като ги напишеш? Или аз съм тъп?
Ами чета и всичко е ясно. Да ти помогна с логиката рено например който и да го прави нямя да стане мерцедес. Схвана ли мисълта ми?
VeleV.Klima , последно отварял ли си модела Sigma че сервизното е объркващо дане би това eev да е опционално като wifi ?
Цитат:
Mig82
VeleV.Klima , последно отварял ли си модела Sigma че сервизното е объркващо дане би това eev да е опционално като wifi :)) ?
Той май не предлага марката.Доколкото знам в Плевен само една фирма предлагаше Купъра.
Изпратено от моят SM-G900F с помощта на Tapatalk
2 Прикачен файл(ове)
Цитат:
VeleV.Klima
Ами чета и всичко е ясно. Да ти помогна с логиката рено например който и да го прави нямя да стане мерцедес. Схвана ли мисълта ми?
Ето две рена, станали Мерцедес:
https://forum.setcombg.com/attachmen...id=28058&stc=1
https://forum.setcombg.com/attachmen...id=28059&stc=1
Има и още.
Накрая ще си купя и аз един Хънтър,дано да не лъжете,че се справя -15° С,Щото тогава ще Ви.....
Цитат:
yavoor
Да не говорим че от 2015 г дизеловите двигатели на А , Б и някои модели на Ц класа са с двигатели на Рено , логика вече няма никой не знае какво има под обвивката . Изненада. .
Цитат:
yavoor
Ето две рена, станали Мерцедес.
Затова и се радват на завидни продажби тези модели. Рено-Нисан е най-бъгавата сватба в историята на автомобилостроенето.