Страница 87 от 111 ПърваПърва ... 3777858687888997 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,291 до 1,305 от общо 1665
Like Tree1362Одобрявам

COOPER AND HUNTER

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2017

Отговор: COOPER AND HUNTER

Горния пост малко прилича на лаконичен отговор на неудобен въпрос. Нещо много е относително съдържанието , впредвид заявката (на моя сметка) за компетентност , вникване и разбиране на процеса изсушаване който спред теб е еднакъв при всички марки и модели. Може би трябваше да започнеш първо с това как си го представяш и какво очакваш от него(да сушиш юфка , листна маса или долни гащи) понеже има голяма вероятност на инженерите да не им пука за въжделенията на Додо.

Да се изразяваш правилно е по-важно за пълноценния диалог от правоговор/правпис(на телефон). Освен ако целта не е друга ...

Това което пиша за LM съм го наблюдавал , не съм си поставял за цел да го разбирам.
    Този пост е редактиран от Mig82; 26-07-18 в 03:02.
    ivocho одобрява това.

2.  

3. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Цитат Първоначално публикувано от Mig82 Виж публикацията
    Това което пиша за LM съм го наблюдавал , не съм си поставял за цел да го разбирам.
    Едно е да наблюдаваш, друго е да разбираш. Ако разбираш това което наблюдаваш, ще е друго...
    dodo_pv одобрява това.

4. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2017
    Живее в
    Хага

Днес се занимавах със 7-цата Веритас.
    Приключих преди малко, защото тези дни тук е 36 градуса и работата става бавно и с много потене. Утре ще кача снимки и от вън-вече е тъмно, ето една на вътрешното:
    Прикачени изображения Прикачени изображения
    Този пост е редактиран от stainway; 28-07-18 в 02:35.
    necata2, Jack Krauser и Genadi80 харесват това.

5. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2017

Всичко хубаво и даже си хвърлил светлина върху контакта , но не се вижда "маймунката" да виси на него. Ама то пък , представяш.ли си да настаниш гости в стая с отделен електромер
    Genadi80 одобрява това.

6. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2017
    Живее в
    Хага

Няма "маймунка",просто горе контактите нямат заземяване -не знам как се казва точно на български, затова ползвам "мобилно заземяване ".Ако се получи отечка между фаза и нула -се изключва мигновено. По принцип на долния етаж повечето контакти имат "earth " ,но не намерих по добро решение ,а и не ми се теглиха кабели до втория етаж. Иначе винаги мога да бодна един ватметър и гостите да си плащат

Този пост е редактиран от stainway; 28-07-18 в 02:25.
    Genadi80 одобрява това.

7. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2015

Корпуса на климатика провери ли го с фазомер?
    Този пост е редактиран от milanov; 28-07-18 в 11:13.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2017
    Живее в
    Хага

Не съм го мерил с фазомер, но снощи го пипах няколко пъти, докато го чаках да се "изпишка".
    Няма проблем-щепсела си работи. Kopp e много сериозна фирма и се препоръчва за каравани, задължително се ползва при работа на открито с електрически машини и т.н.Реагира за 0,2 сек. и 0,01 А отечка
    Този пост е редактиран от stainway; 28-07-18 в 11:48.
    Иван Вълков одобрява това.

10. Member
    Тук е от
    Apr 2013
    Живее в
    Димитровград

Защо си мисля че самият щепсел е мини дефекто-токова защита. В монтажа единственото нещо което не ми харесва е "муфта" с която си скрил отвора за тръбния път. Периферията е доста голяма и ми стой някак не на място.

п.п. 100% Щепсела е дефектотокова защита, щом има утечка по мили Ампери и време на утечката

11. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2015

Този щепсел може ли да се завърти на 180 градуса. Или подредбата на щекерите е такава, че не може.

12. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2017
    Живее в
    Хага

Щепселът е защита и може да се върти, но съм си замерил фазата и нямам намерение да го слагам в контакта по друг начин .Току що проверих и корпуса на външното тяло -всичко е наред.
    Прав сте за монтажа -и аз не обичам канали вътре в стаята, но тук нямаше друг вариант и да можеше идея по-малка муфа, но ползвах от външния канал парче и не ми се занимаваше да купувам друг. Продават се по 2 метра.
    Ето малко снимки :

necata2, SPSt, Jack Krauser и 3 други харесват това.

13. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Пловдив

Браво,изпипал си го монтажа той е по-хубав и от самата машина.Другия път сложи по-марков климатик за да постигнеш пълно удовлетворение.
    Jack Krauser, shener84, rosswen и 1 други харесват това.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Apr 2013
    Живее в
    Димитровград

Имах в предвид от към външната стена на снимката с вътрешното тяло. Ако намалиш периферията ще е по добре. Иначе с канали не е толкова зле...винаги може да боядисаш илиоблепиш ако е тапет самият кабелен канал.

Иначе останалото е опънато по конец. Адмираций за труда!
    stainway одобрява това.

16. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2017
    Живее в
    Хага

Ами тя стаята е за гости
    Мисля,че ще му е уютно в тази малка спалня.
    А и работи много тихо и дискретно. Засега няма да се занимавам повече, пък и да напомня за марковите климатици искат оторизиран монтаж тук€...(Както и би следвало да е) . Това ме възпира...Но това е положението

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от Иван Вълков Виж публикацията
    Имах в предвид от към външната стена на снимката с вътрешното тяло. Ако намалиш периферията ще е по добре. Иначе с канали не е толкова зле...винаги може да боядисаш илиоблепиш ако е тапет самият кабелен канал.

Иначе останалото е опънато по конец. Адмираций за труда!
    Разбирам ,но това е моделът, който се предлага със съответния размер канал. Ако исках по-малка "шапка "на стената, трябваше да взема съответно по-малък размер канал за вътрешна и т. н.
    INOAC предлагат различни размери, но вече всичко е монтирано.
    Този пост е редактиран от stainway; 28-07-18 в 13:07.

17. Тук е от
    Jul 2017

Браво за монтажа, естетически изглежда много добре, както и останалите които си направил.
    Според мен такъв разултат се постига само, ако човек е тертиплия и му е по душа работата. На пишман-майстори и пари и акъл да им дават зорлян, няма да постигнат подобен ефект.
    SPSt, Jack Krauser, jonny33 и 1 други харесват това.

18. Senior Member Аватара на Jack Krauser
    Тук е от
    Apr 2012

Цитат Първоначално публикувано от mgos Виж публикацията
    Браво за монтажа, естетически изглежда много добре, както и останалите които си направил.
    Според мен такъв разултат се постига само, ако човек е тертиплия и му е по душа работата. На пишман-майстори и пари и акъл да им дават зорлян, няма да постигнат подобен ефект.
    Така е. Сръчният и кадърен човек с каквото се захване го прави хубаво.
    popov, jonny33, shener84 и 5 други харесват това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 87 от 111 ПърваПърва ... 3777858687888997 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Deer Hunter
    От hotcool8 във форум ИГРИ
    Отговори: 2
    Последно: 13-07-10, 16:39
  2. ISO- то на BIG GAME HUNTER 2004
    От JIM във форум ИГРИ
    Отговори: 4
    Последно: 22-11-04, 04:51
  3. търся играта 688(I) Hunter/Killer
    От smarty във форум ИГРИ
    Отговори: 1
    Последно: 12-06-04, 13:12

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе