Страница 37 от 111 ПърваПърва ... 2735363738394787 ... ПоследноПоследно
Резултати от 541 до 555 от общо 1665
Like Tree1362Одобрявам

COOPER AND HUNTER

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2010
    Живее в
    Бургас

Отговор: COOPER AND HUNTER

Моя с 40 кила външно при -15 запазва 43%, тея COOPER-и ще са някакви извънземни климатици, хипер или ултра инвертори разбираш ли
    bobovo, VeleV.Klima и Genadi80 харесват това.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2017
    Живее в
    Хага

Цитат Първоначално публикувано от ivocho Виж публикацията
    Alpha 18-ка при -12 тази нощ по нищо не показа да и е студено. Не усетих да има спад в капацитета.
    А как е откъм дефрост, шум на външното тяло?

4. Тук е от
    Sep 2017

Дефроства рядко, обаче като почне въздиша жално. Жена ми го оприличи на въздишка на великан. След като размрази почва да духа студено, докато жалузът е нагоре. След минута жалузът слиза и почва да духа малко по-топло. Но този студен полъх го няма на тошибата. Тя си трае и не духа нищо, докато дефроства.

5. Тук е от
    Oct 2017

При мен няма шум на външно тяло, работи си, както и когато беше топло. А дефрост прави на няколко дена за 6 мин., до сега не съм видял да е бил заскрежен.
    stainway одобрява това.

6. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2017
    Живее в
    Хага

Цитат Първоначално публикувано от Terko Виж публикацията
    Дефроства рядко, обаче като почне въздиша жално. Жена ми го оприличи на въздишка на великан. След като размрази почва да духа студено, докато жалузът е нагоре. След минута жалузът слиза и почва да духа малко по-топло. Но този студен полъх го няма на тошибата. Тя си трае и не духа нищо, докато дефроства.
    Това и при двата ли е така или само при този с по-къс тръбен път? При мен малкия е с около 5,5 м. тръбен път и не се чува нищо, при другия е точно 3 м. и да има изпъшкване (леко),но за разлика от описаното духане ,при мен не духа докато се размрази и после първо се затопля вътрешното, после завърта леко турбината (в средно положение) и след това си духа горещо. Има все пак някаква разлика във софтуера между Алфа и Веритас мисля.Добре, че дефроства рядко

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от djoro Виж публикацията
    При мен няма шум на външно тяло, работи си, както и когато беше топло. А дефрост прави на няколко дена за 6 мин., до сега не съм видял да е бил заскрежен.
    Твоят Нордик се лигави на тази температури
    Този пост е редактиран от stainway; 26-01-18 в 02:19.
    Mig82 одобрява това.

7. Тук е от
    Sep 2017

Студеното духане го прави на климатика с по-дългия път, по-дълъг е с около метър и половина от този на другото в детската стая. В стаята на детето не съм забелязал да духа студено, но и не стоя там толкова, колкото в спалнята.

8.  

9. Тук е от
    Jan 2018
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от stainway Виж публикацията
    А как е откъм дефрост, шум на външното тяло?
    Дефрост наистина прави рядко. Досега само два пъти съм го засичал със заскрежена пита и то в рамките на една вечер, когато имаше снеговалеж и около -1, - 3 гр. Тогава за около 3-5 мин си изчисти питата и се облекчи в кофата под него . При по-ниските температури -12, -9 предните две вечери не образува въобще скреж.
    Виждал съм също външното да изпуфка мощно, без скреж по него и при положителни гр.
    Иначе си е шумен според мен, когато повиши оборотите.
    stainway одобрява това.

10. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2017
    Живее в
    Хага

Цитат Първоначално публикувано от djoro Виж публикацията
    Djoro не ни дава малко снимки да му се порадваме на Нордика, затова ето и едно клипче
    https://youtu.be/vVrdKw6Z-PM

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от Terko Виж публикацията
    Студеното духане го прави на климатика с по-дългия път, по-дълъг е с около метър и половина от този на другото в детската стая. В стаята на детето не съм забелязал да духа студено, но и не стоя там толкова, колкото в спалнята.
    Интересно... Днес го хванах моя в дефрост и го изчаках да видя какво духа. При мен не духа нищо, вдига налягането и загрява вътрешното след това много слабо почва да върти в средно положение на клапата и след 10-15 секунди отваря и духа горещо. Наистина има нещо пипнато между двата модела.

11. Senior Member Аватара на babati
    Тук е от
    Oct 2011

stainway, какво става с Veritas CH-S07FTXQ, доволен ли си от машинката?

Мерси.

12. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2017
    Живее в
    Хага

Цитат Първоначално публикувано от babati Виж публикацията
    stainway, какво става с Veritas CH-S07FTXQ, доволен ли си от машинката?

Мерси.
    Разбира се,че съм доволен. То ако има оплаквания се пишат във форума Работи си тихо и кротко, но в интерес на истината не я държа по цял дени нощ пусната-просто обичам да спя на по-хладно.Нямам наблюдения на по-ниски температури от -4 градуса -не е ставало толкова студено.
    Този пост е редактиран от stainway; 28-01-18 в 00:18.
    babati одобрява това.

13. Senior Member Аватара на babati
    Тук е от
    Oct 2011

Позачетох се за тези C&H. Наистина много добра оферта изглежда. Фрашкани са с екстри и глезотии. Млада, динамична компания. Такива бизнеси движат пазара напред и връщат конкуренцията и съревнованието между брандовете. Замислям се и аз да тествам тая седмица.
    milanov, Rafailiev, stainway и 1 други харесват това.

14.  

15. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

на фона на климатиците които имаш .. ще се разочароваш .. безплатен обяд няма
    justify одобрява това.

16. Senior Member Аватара на babati
    Тук е от
    Oct 2011

Цитат Първоначално публикувано от Alexi Виж публикацията
    на фона на климатиците които имаш .. ще се разочароваш .. безплатен обяд няма
    За 650 лева колко да се разочаровам
    По-скоро LUCA-та беше разочароваща - 1550 лева за климатик, на който не може да му се насочва въздушната струя настрани Духа само напред.

Обичам такива марки ентусиасти, които се опитват да променят нещо и да се наложат на пазара. В техен интерес е да се постарят в началото Докато лидерите вече толкова са се забравили, че ни правят каквото си искат - нас, хората които ги храним :D

Иначе няма да се учудя C&H след няколко години (ако все още са на пазара) да занижат качеството и те.
    Този пост е редактиран от babati; 28-01-18 в 22:19.
    toto4ev, ponyasd, ruuni9 и 1 други харесват това.

17. Member
    Тук е от
    Apr 2012
    Живее в
    Пазарджик

100% ще стане,ако се случи. Като всичко друго,телефони,тв.и какво ли още не.

18. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Цитат Първоначално публикувано от babati Виж публикацията
    За 650 лева колко да се разочаровам
    По-скоро LUCA-та беше разочароваща - 1550 лева за климатик, на който не може да му се насочва въздушната струя настрани Духа само напред.

Обичам такива марки ентусиасти, които се опитват да променят нещо и да се наложат на пазара. В техен интерес е да се постарят в началото Докато лидерите вече толкова са се забравили, че ни правят каквото си искат - нас, хората които ги храним :D

Иначе няма да се учудя C&H след няколко години (ако все още са на пазара) да занижат качеството и те.
    Трябва да ти снимам моя как е срещу колона и съм разделил струята на ляво дясно и топля 30м2.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 37 от 111 ПърваПърва ... 2735363738394787 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Deer Hunter
    От hotcool8 във форум ИГРИ
    Отговори: 2
    Последно: 13-07-10, 16:39
  2. ISO- то на BIG GAME HUNTER 2004
    От JIM във форум ИГРИ
    Отговори: 4
    Последно: 22-11-04, 04:51
  3. търся играта 688(I) Hunter/Killer
    От smarty във форум ИГРИ
    Отговори: 1
    Последно: 12-06-04, 13:12

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе