Имам едно външно тяло, на конвенционалка, то си е половин агрегат![]()
мога да му вдъхна нов живот, примерно чилър за бира ухааа, или хладина витрина, или термо помпа..![]()
Не знам, давайте още глупави идеиковиД е, и е скууука
![]()
Имам едно външно тяло, на конвенционалка, то си е половин агрегат![]()
мога да му вдъхна нов живот, примерно чилър за бира ухааа, или хладина витрина, или термо помпа..![]()
Не знам, давайте още глупави идеиковиД е, и е скууука
![]()
Да това е интересно, болера в къщи не се изключва.както се казва едно е да бичи на 800 вата друго е цял ден на 3 киловата!!!
Кой е модела на външното тяло и имаш ли умения да го направиш сам?
модела е някакъв модел на Мидея, които и те не знаят че са го правили някога, понеже като чукна на лепенките ми излизат други тела на външен вид..
Иначе за уменията, справям се по скоро спънка ще се окаже инвестицията която не е малка, бойлер със серпентина, топлообменик водна помпа..![]()
Ми кът нямаш пари, какво се щуросваш, то и за научно-развойна дейност се искат средства.
прав си да гоо е∧§*.. парите при пари отиват
![]()
Този пост е редактиран от bobivg; 01-11-20 в 22:24.
Нали каза, че може и глупави ...
К'ви инвестиции, не съм навит.
Старт от скрапа дет' се вика.
Вътрешният ТО да влезе в бойлера през два отвора на фланеца. Може и по насилствен начин, малко и с ракетата ако трябва, може и на две части, без да се чупи разбира се!
Без помпи, без нов ТО, без нов бойлер!
Абсолютно е забранено фреоновата и водната част да са така реализирани, с фреонова серпентина в бойлера.
Забранено е, ако ти с издаден документ или производител го направите за клиент. Самоделките масово се правят така.
Какви евентуално ще са най-лошите последствия от изтичане на малко фреон във водата?
Да речем едни 15 бара във водопроводната мрежа? Ако топли вода, доста повече...
Не ми звучи като сериозен проблем. Два клапана на входа за сигурност, примерно.
Те баровете са много, но обема на газа е малък като литри които ще заеме и ще падне налягането. Пък и е малко вероятно да се откъсне цялата тръба, че да го напълни изведнъж.
Разбира се, че разширителя е най-добрата идея за бойлер, но почти никой не го слага!