Отговор: Всичко за Star-Light цепениците продавани от Емаг.
Някой да сподели как се държи TSWF от последната партида. Дали е същия като старите? Аз моя го върнах заради обърканите вътрешни тела и сега се чудя дали да взема отново. Дали е решен проблема с обърканите тела?
Изпратено от моят VOG-L29 с помощта на Tapatalk
12TSWF и 12WIFI днес са с 10% отстъпка.
1 Прикачен файл(ове)
Това на снимката предполагам е термосонда на външното тяло, но ми се струва малко незащтено. Моделът е 12EAWF https://forum.setcombg.com/attachmen...id=41993&stc=1
на LG даже и пластмасата я няма - с една свинска опашка по същия начин - датчика в прозрачна тръбичка
Цитат:
Първоначално публикувано от
Poco
на LG даже и пластмасата я няма - с една свинска опашка по същия начин - датчика в прозрачна тръбичка
Интересно, какво става с гаранцията, ако някое гладно пиле реши, че това е червейче, изпълзяло от дупката
1 Прикачен файл(ове)
Малкият юнак от огромно любопитство решил да бръкне с една дървена пръчка “горе откъдето идва студеното”, в резултат на което от крайно лява позиция е счупил 6 ламели на турбината и освен на минимум fan на всички останали степени се чува неприятен звук + вибрации. Някой има ли идея какъв размер турбина е, или откъде мога да намеря втора ръка. Или да се обърна към ПАН (все още е в гаранция)
Става въпрос за ACT-12WIFI
Повреди по вина на потребителя не мисля, че се покриват от гаранцията. С тези серии брандирани климатици май трябва да се търсят части от реалния производител.
Привет. Взех за бабата една 9-ка TSWF. Понеже не е на съхранение при мен да погледна, някой може ли да каже дебелината на тръбите? Благодаря.
При връщане на климатик към емаг, възстановяват ли сумата за доставка или само сумата на климатика?
Мен и двата пъти които съм поръчвал - не са вземали пари за доставка.
Сега взимат по 20лв. Скоро в темата се връщаха модели с разменени тела. Някой ако има инфо може да сподели.
1 Прикачен файл(ове)
Днес има промоция на цепеници - 15 процента за два продукта от категорията. Добавяте си един безполезен филтър от 10 лв, който дори не зная за какво е и сте в играта.
- - - - - - - - - -
https://forum.setcombg.com/attachmen...id=42011&stc=1 Проверявайте си тампоните след монтаж на климатик - снимката извадена от паузиране на клипче и едва ли е особено показателна, но все пак се вижда за какво иде реч. Климатикът е монтиран вчера, монтажниците са познати и съвестни, но явно тампоните не са много читави. Днес нали още му се любувам и го гледам как леко вибрира външното тяло - викам си, чакай да видя колко се клати и... от едната страна тампоните са на въздушен монтаж. Утре ще дойде човека да види и смени, че и той не ми вярваше, докато не му пратих клипче. Общо взето, маи-май не ми харесват вече тампони, които не са със цяла шпилка вътре,
Здравейте, днес магазина разглеждах един климатик Star light 12-ка.Направи ми впeчетление,че комуникацията вътрешно-външно тяло се извършва по кабел 3+1 жила (N,L и сигнал),а не както в другите модели 4+1жила(N,L,S,W).Някой може ли да ми каже какво представлява сигнала който управлява компресора и да обръща климатика от топло на студено и обратно? Предварително благодаря!
Това са някакви ментета тампони. По принцип са цяла отливка и няма как болтовете да се измъкнат без да се среже тампона