Отговор: Всичко за Star-Light цепениците продавани от Емаг.
Монтиран е от два дни в помещение около 30 кв.м. Югозападно изложение в Хисаря. За съжаление досега не можах да следя как работи но от днес нататък ще следя и ще се опитам да дам повече инфо. Засега мога да кажа че наистина е доста тих в комбинация с другите уреди / хладилник телевизор и т.н. Почти не се забелязва. Външното тяло също е тихо.
тоя е интересна машинка особено ако минимумите се доближават до обявените
Цитат:
Първоначално публикувано от
inches9
То хубаво, но няма нищо общо с марката Старлайт. Този дори не е предлаган от Емаг. Ако толкова те влечат климатиците на ТСЛ може да отвориш тема където да събираш всички производни на марката. Също така има и тема за цепеници която върши работа също.
Тази нека си е за Старлайт цепениците.
На модела UWF има ли някакъв начин да се "провери" температурата в стаята или външната? На мидеята го има като функция от дистанционното и изписва на тялото колко е, а в приложението се вижда външна и вътрешна,но тука не го видях.
Съмнява ме да има такава опция. TSWF го няма, а той е по-висок клас.
Цитат:
Първоначално публикувано от
HiDefinition
Значи я има само на модела TSWF. Ако искате да измервате изразходената енергия, ще трябва да си закупите допълнително ватметър.
Може ли да споделите повече информация за вашия модел. От кога го имате,в колко квадрата и какво помещение е монтиран? При какви външни условия работи,в кой регион? Доволни ли сте, шумен ли е,често ли се изключва и включва при достигане на темп и други наблюдения :)
Приложението показва дневния разход по часове, но като му задам за месец и не показва вярно. Сега е спряло на 134кВт, а на другия климатик е на 144кВт. Така е от няколко дена. Като му задам да покаже разход по месеци и назад няма инфо, само колко часа е работил.
Девятката си топли на -10, питата е чиста, не е дефроствал скоро, щото под външното е абсолютно сухо.Изобщо не очаквах това от климатик дето ми излезе 700 лв. с монтажа
Комшията ми си сложи 2 тесли от Емаг - Tesla TA36FFML-1232IAPC за по 580 лв броя без монтаж и е супер доволен. Едната е в 22 кв. стая без изолация и снощи на -7 бачкаше на абсолютно суха пита и вътре в стаята на 24гр си държи 24. Моя фуджак за двойни пари в изолирана стая 25 кв. на 23гр. държи 22. Бачка цяла нощ на заскрежена пита и спира за дефрост през 4 часа. Евтиния китаец работи много по-добре от скъпия. Другия път взимам Старлайт за 400 кинта и поне да не работи като хората няма да ми пука.
Лошото в случая е, че като си вземеш цепеница от типа на Старлайт ще ти работи като за парите си и дори може и по-добре, но като вземеш по-прехвалена марка нисък клас не работи като за парите си.
Явно е така. По-евтиния клас машини на реномираните марки се крепи само на името на марката. Горе за в хола и едната спалня бях решил да сменям конвекционалните ЛГ-та с Мицубишита, но ще изчакам да мине зимата и ако няма проблем с теслите бутам и аз 2 и ще ми останат пари да ги сменя по още 3 пъти като спрат да бачкат.
Не знам кой ги прави и какво има в тия Тесли , ама минавам на 1-1,5 метър от едно външно тяло и може да се разбере дали работи само по перката , толко е безшумно .