Отговор: Всичко за Star-Light цепениците продавани от Емаг.
Цитат:
Първоначално публикувано от
Bend
Изобщо не съм съгласен. Имам 09wifi от 3 месеца. Работи в спалня в панелен блок с външна изолация без съседи от никъде и без изолация на тавана и се справя отлично. Следи си температурата сравнително точно дори в тези условия и работи без да се замисля и при -20 дори (това беше най-ниската температура при която е работил в нашия регион - Смолянско). При външна над +8 градуса си слиза на минимума 240 вата. При -10 работеше под 500 вата ( при -20 не знам, защото все още нямах смарт контакти). В мойте условия спира доста рядко дори при висока външна. Наистина не мога да кажа нищо лошо за климатика. Може би е малко шумно вътрешното тяло, но на мен и жената изобщо не ни прави впечатление и си спим без никакъв проблем.
За Борсаплазма колеги във форума са споделили по назад, че във въпросния сайт няма налични бройки и фирмата са пример за антитърговия.
Бенд на теб само за рекламата трябва да ти дадат допълнителни 10% отстъпка, помощ от никъде, минус 20, за шума се съгласявам че аз може да спя по леко и да го чувам, все едно съм си с диаманта от подписа ама за 1500 лева по малко. Пак казвам че за парите си бива, ако падне и под 500 за великден още по добре.
- - - - - - - - - -
Цитат:
VLADO 66
До довечера има промоция на Inventor supreme девятка / Производство на Мдиея/ и може да се вземе на 560 лв с доставката. Аз поръчах 3 броя:)
Владо вече е недостъпен, ама и като цена не мога да го видя на 560 след прилагането на отстъпката, как става при теб толкова ниска.
Трябва да въведеш кода DA10 при поръчката.604.99- 10% е 545 плюс 15 лв доставка
Цитат:
VLADO 66
Трябва да въведеш кода DA10 при поръчката.604.99- 10% е 545 плюс 15 лв доставка
аха намерих го, ама си го го изкупил вече:thumbsup:. Недостъпен е
Може и да са се усетили, че са доста назад с тая цена и да са го спрели от продажба.Както и да е, да не спамим повече темата
Bend
'Изобщо не съм съгласен. Имам 09wifi от 3 месеца. Работи в спалня в панелен блок с външна изолация без съседи от никъде и без изолация на тавана и се справя отлично.'
Може би все пак има значение и колко е голяма спалнята, има по 10кв има и по 16 и повече..
Изпратено от моят SM-A528B с помощта на Tapatalk
2 Прикачен файл(ове)
Цитат:
mslavchev
Здравейте,
Дойде момента да взема още един климатик за вкъщи и се двоумя между ACT-09WIFI или ACM-09FOWF.
Разликата между двата е около 50 лева , когато са на промоция , като ACT-09wifi излиза около 500 лева а ACM-09FOWF e около 550
Назад има доста информация за ACT-09WIFI , като съм изчел цялата тема , но за FOWF няма , понеже пуснаха 9-ката скоро.
Все още не мога да взема решение , кой от двата да купя.
Някой да помогне ?
Аз си водя монолог , но да се похваля ;).
Праснах един ACT-09WIFI в спалнята ,която е 10кв.м.
Монтажа си беше от мен , но се учудих от цените на материалите за монтажа.
Комплект стойки , бандажна лента 1 ролка , 4 метра тръба 6-ца и 4 метра тръба 10ка (дебелина 0,8) , дренажна тръба 4 метра , 8 метра кабел 3х1,5кв и изолация за тръбите - 100 лева - предвид ,че ги взех с доста добри отстъпки на фирма . Също има и кабел 5х1,5 4 метра , който трябваше да струва около 20 лева , но ми бе подарък.
А относно климатика , за сега работи добре. Вечер не ми пречи шума от него , нито на мен нито на жената.
Дано и за напред е така.
https://forum.setcombg.com/attachmen...id=39080&stc=1 https://forum.setcombg.com/attachmen...id=39079&stc=1
Купих ACT-09WIFI на черния петък за 420 лв. и оттогава насам всеки ден се питам как по дяволите са успели да направят толкова качествен климатик за такива нищожни пари. Евала. Прилично тихо вътрешно тяло, винаги топла струя и много рядко влизане в режим размразяване, ама много рядко. Тия три критерия за мен са определящи дали един климатик си го бива.
Мидейска девятка Star light с кит за монтаж което би поевтинило монтажа, кофтито е, че е на R410 https://www.emag.bg/klimatik-star-li.../pd/D56DP7BBM/
Здравейте,
от есента съм се насочил към закупуването на два климатика от тази марка и вече им дойде времето. Ще се ползват само за охлаждане в панелка с външна изолация(ако има значение). Едната стая е 23-24 кв.м, а другата 16-17. Имам няколко въпроса:
1. Само за тази цел мога ли да взема две 9-ки, или за по-голямата стая да е 12-ка?
2. Ако е 9-ка коя от двете : ACT-09WIFI или ACM-09FOWF?
Цитат:
HiDefinition
Аз бих взел 2бр 09wifi
Благодаря! И аз се бях насочил към два от тези, но реших да попитам все пак. Гледам, че цената на промоция се движи около 500 лв. и явно за момента това ще да е минимума. Доколкото четох в темата по-нагоре, монтажа се извършва от лицензирана фирма по избор, а гаранцията след това се поема от Пан. Така ли е?
Ако чакаш още, след това ще дебнеш сегашните цени. Не знам на кой свят живеете, но само разходите за логистика на фирмите са поне 30% спрямо преди 2 месеца.
12 Прикачен файл(ове)
то аз и капилярка не виждам ,дали не е в тоя черния шлаух