Страница 166 от 166 ПърваПърва ... 116156164165166
Резултати от 2,476 до 2,481 от общо 2481
Like Tree967Одобрявам

Всичко за Star-Light цепениците продавани от Емаг.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Nov 2013

Отговор: Всичко за Star-Light цепениците продавани от Емаг.

Според мен е съвсем нормално да се правят сравнения, за да може човек да се ориентира. Още повече повечето от моделите са с един OEM доставчик и дали ще пише Star light, Tesla, TCL, Alpin все тая.
    Alexi и cameraman харесват това.

2.  

3. Senior Member Аватара на splendor
    Тук е от
    Oct 2011

Цитат Първоначално публикувано от corsairman01 Виж публикацията
    Според мен е съвсем нормално да се правят сравнения, за да може човек да се ориентира. Още повече повечето от моделите са с един OEM доставчик и дали ще пише Star light, Tesla, TCL, Alpin все тая.
    Разбира се, но в правилните теми. Защо не отидеш да правиш сравнение в темите за Мицубиши и да ги сравняваш с Дайкин или Тошиба?

Цитат Първоначално публикувано от splendor Виж публикацията
    Ти да видиш, да вземе цепеницата да изкара повече дебит от мануала, ще ги изкупят като топъл хляб. Емаг-а няма да смогнат да пребрандират TCL-те

- - - - - - - - - -

Нямам търпение Емаг да пребрандират тази цепеница. Ако я пуснат на цена до 700лв като нищо бих скочил на една бройка.
    Сега като се върна 5 години назад съм си пожелал този модел. Незнам дали от Емаг са ми прочели поста, но ето факт. Модела е пребрандиран, продава се и аз имам 18-ка от него. Идилия

4. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2024

Именно защото са ОЕМ продукти и като влезе някой, може да му се отворят очите как стоят нещата и да е полезно.
    Започналите дадени теми не определят за какво да се пише в тях, има си хора които ще решат и такива които плащат хостинга, а и все пак пишещите са отделили време и са споделили подробности които може да не се намерят на друго място.
    Пишат хора които се броят на пръстите на ръцете и краката и се започва дискусия в дадена тема и се съсредоточава там, какво по-хубаво или е по-добре да умрат темите и да няма никаква активност
    Вижда се че пишат само по няколко човека в дадена тема, всеки със своите пристрастия, което за мен не би било полезно ако вляза случайно при проучване, та колкото повече мислят иначе и се включват, толкова по-добре, за да се формира избора на някой. Пак мое мнение без да провокирам спорове

5. Senior Member Аватара на estqwerty
    Тук е от
    Feb 2003

Нищо ново и интересно няма на видеото.
    Ако се съберем да купим 500 машини може и да направят цена.

6. Senior Member Аватара на splendor
    Тук е от
    Oct 2011

Какво ново и интересно да има във видео от преди 5 години?
    Просто тогава съм коментирал, че ако го пребрандират като Стар-Лайт и е на добра цана ще си взема бройка. След 5 години казаното е факт.

Колкото дали са ОЕМ, няма значение. На климатика пише Стар Лайт а не Алпин, Трео и т.н.

Като искате тема за ОЕМ, отворете си и си дискутирайте на воля. Няма забрана за отваряне на нови теми.
    Тази тема нека си остане за Стар Лайт климатици.

7. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2024

Няма лошо в Стар Лайт и дето се казва - няма лош продукт, има лоша цена
    Иначе на мен не ми допада когато няма много инфо за моделите, както е при повечето цепеници като гледам, в Евровент ги няма да добие човек представа на какво са способни преди да купи
    Ще ме почнат пак че Евровент е ала-бала, но за мен е информативно, а и е плюс ако има подробна документация при нужда от модификации.

8.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 166 от 166 ПърваПърва ... 116156164165166

Подобни теми

1. Климатик STAR LIGHT 09WIFI
    От miro72 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 7
    Последно: 03-05-22, 14:02
  2. Отговори: 11
    Последно: 16-06-18, 23:43
  3. ЕМАГ
    От FearMe във форум Бял списък
    Отговори: 15
    Последно: 05-12-17, 09:22
  4. Телевизори Star Light - мнение?
    От drkalo във форум Други телевизори
    Отговори: 4
    Последно: 21-09-17, 22:39

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе