Според мен е съвсем нормално да се правят сравнения, за да може човек да се ориентира. Още повече повечето от моделите са с един OEM доставчик и дали ще пише Star light, Tesla, TCL, Alpin все тая.
Според мен е съвсем нормално да се правят сравнения, за да може човек да се ориентира. Още повече повечето от моделите са с един OEM доставчик и дали ще пише Star light, Tesla, TCL, Alpin все тая.
Разбира се, но в правилните теми. Защо не отидеш да правиш сравнение в темите за Мицубиши и да ги сравняваш с Дайкин или Тошиба?
Сега като се върна 5 години назад съм си пожелал този модел. Незнам дали от Емаг са ми прочели поста, но ето факт. Модела е пребрандиран, продава се и аз имам 18-ка от него. Идилия![]()
Именно защото са ОЕМ продукти и като влезе някой, може да му се отворят очите как стоят нещата и да е полезно.
Започналите дадени теми не определят за какво да се пише в тях, има си хора които ще решат и такива които плащат хостинга, а и все пак пишещите са отделили време и са споделили подробности които може да не се намерят на друго място.
Пишат хора които се броят на пръстите на ръцете и краката и се започва дискусия в дадена тема и се съсредоточава там, какво по-хубаво или е по-добре да умрат темите и да няма никаква активност
Вижда се че пишат само по няколко човека в дадена тема, всеки със своите пристрастия, което за мен не би било полезно ако вляза случайно при проучване, та колкото повече мислят иначе и се включват, толкова по-добре, за да се формира избора на някой. Пак мое мнение без да провокирам спорове
Нищо ново и интересно няма на видеото.
Ако се съберем да купим 500 машини може и да направят цена.
Какво ново и интересно да има във видео от преди 5 години?
Просто тогава съм коментирал, че ако го пребрандират като Стар-Лайт и е на добра цана ще си взема бройка. След 5 години казаното е факт.
Колкото дали са ОЕМ, няма значение. На климатика пише Стар Лайт а не Алпин, Трео и т.н.
Като искате тема за ОЕМ, отворете си и си дискутирайте на воля. Няма забрана за отваряне на нови теми.
Тази тема нека си остане за Стар Лайт климатици.
Няма лошо в Стар Лайт и дето се казва - няма лош продукт, има лоша цена
Иначе на мен не ми допада когато няма много инфо за моделите, както е при повечето цепеници като гледам, в Евровент ги няма да добие човек представа на какво са способни преди да купи
Ще ме почнат пак че Евровент е ала-бала, но за мен е информативно, а и е плюс ако има подробна документация при нужда от модификации.