Страница 166 от 173 ПърваПърва ... 116156164165166167168 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,476 до 2,490 от общо 2587
Like Tree987Одобрявам

Всичко за Star-Light цепениците продавани от Емаг.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на splendor
    Тук е от
    Oct 2011

Отговор: Всичко за Star-Light цепениците продавани от Емаг.

Цитат Първоначално публикувано от corsairman01 Виж публикацията
    Според мен е съвсем нормално да се правят сравнения, за да може човек да се ориентира. Още повече повечето от моделите са с един OEM доставчик и дали ще пише Star light, Tesla, TCL, Alpin все тая.
    Разбира се, но в правилните теми. Защо не отидеш да правиш сравнение в темите за Мицубиши и да ги сравняваш с Дайкин или Тошиба?

Цитат Първоначално публикувано от splendor Виж публикацията
    Ти да видиш, да вземе цепеницата да изкара повече дебит от мануала, ще ги изкупят като топъл хляб. Емаг-а няма да смогнат да пребрандират TCL-те

- - - - - - - - - -

Нямам търпение Емаг да пребрандират тази цепеница. Ако я пуснат на цена до 700лв като нищо бих скочил на една бройка.
    Сега като се върна 5 години назад съм си пожелал този модел. Незнам дали от Емаг са ми прочели поста, но ето факт. Модела е пребрандиран, продава се и аз имам 18-ка от него. Идилия

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2024

Именно защото са ОЕМ продукти и като влезе някой, може да му се отворят очите как стоят нещата и да е полезно.
    Започналите дадени теми не определят за какво да се пише в тях, има си хора които ще решат и такива които плащат хостинга, а и все пак пишещите са отделили време и са споделили подробности които може да не се намерят на друго място.
    Пишат хора които се броят на пръстите на ръцете и краката и се започва дискусия в дадена тема и се съсредоточава там, какво по-хубаво или е по-добре да умрат темите и да няма никаква активност
    Вижда се че пишат само по няколко човека в дадена тема, всеки със своите пристрастия, което за мен не би било полезно ако вляза случайно при проучване, та колкото повече мислят иначе и се включват, толкова по-добре, за да се формира избора на някой. Пак мое мнение без да провокирам спорове

4. Senior Member Аватара на estqwerty
    Тук е от
    Feb 2003

Нищо ново и интересно няма на видеото.
    Ако се съберем да купим 500 машини може и да направят цена.

5. Senior Member Аватара на splendor
    Тук е от
    Oct 2011

Какво ново и интересно да има във видео от преди 5 години?
    Просто тогава съм коментирал, че ако го пребрандират като Стар-Лайт и е на добра цана ще си взема бройка. След 5 години казаното е факт.

Колкото дали са ОЕМ, няма значение. На климатика пише Стар Лайт а не Алпин, Трео и т.н.

Като искате тема за ОЕМ, отворете си и си дискутирайте на воля. Няма забрана за отваряне на нови теми.
    Тази тема нека си остане за Стар Лайт климатици.
    HiDefinition одобрява това.

6. Member
    Тук е от
    Dec 2024

Няма лошо в Стар Лайт и дето се казва - няма лош продукт, има лоша цена
    Иначе на мен не ми допада когато няма много инфо за моделите, както е при повечето цепеници като гледам, в Евровент ги няма да добие човек представа на какво са способни преди да купи
    Ще ме почнат пак че Евровент е ала-бала, но за мен е информативно, а и е плюс ако има подробна документация при нужда от модификации.

7. Member
    Тук е от
    Sep 2022

Ако сравним супер цепеницата ACT-12TSWF и Tesla Advance TT34TP91????????????
    На пръв поглед само тишината на вътрешното тяло при Тесла прави впечатление.

8.  

9. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

на мен единственото което ми прави впечатление е че е 2 пъти по скъп а си е цепеняк .. идва на цената на Мидея а при сравнение с Мидея избора е ясен

10. Member
    Тук е от
    Sep 2022

На цената на Мидея Прима... прави ми впечатление, че теслата има еднакво дистанционно с ACT-12TSWF

11. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

е то се вижда по дизайна на вътрешното тяло че си е ТСЛ ,вече с какви "екстри" да го поръчали е неясно

12. Member
    Тук е от
    Dec 2024

cameraman сякаш удебелява шрифта, за да е по темата

13. Member
    Тук е от
    Nov 2013

Не разбрахме cameraman ти от толкова сравнения какво поръча? Колкото до TSWF, Tesla и Alpin са една идея по-добре, но пък и една идея нагоре са като цена.
    Този пост е редактиран от corsairman01; 03-01-26 в 13:17.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Sep 2022

Цитат Първоначално публикувано от corsairman01 Виж публикацията
    Не разбрахме cameraman ти от толкова сравнения какво поръча? Колкото до TSWF, Tesla и Alpin са една идея по-добре, но пък и една идея нагоре са като цена.
    Аз поръчах Климатик Midea MSEPBU12HRFN8QRD6GW/MOX33012HF NORDIC, но се спотайвам и всеки момент очаквам да ми кажат, че поръчката е отказана, поради грешна цена. В една платформа цените са тотално сгрешени след превалутирането... И имам готовност да купя след това една от двете цепеници -Star-light oт Емаг или Тесла от Bros, които ги внасят, а вие не казвате.

16. Member
    Тук е от
    Nov 2013

Нещо омаза шрифта.
    А за Tesla наистина не те разбрах, какво искаш да кажеш. Виждам я някъде около 900лв. TESLA.
    П.с. след Аз поръчах, другото ти е с по-голям шрифт.
    Този пост е редактиран от corsairman01; 03-01-26 в 14:19.

17. Member
    Тук е от
    Sep 2022

при мрн всичко се вижда нормално. при теб омазано ли изглежда.... Когато пействам копираните модели, ми се лепват с други шрифтове и аз се опитвам да ги редактирам

- - - - - - - - - -

800 кинта излиза ACT-12TSWF, a 969-Теѕlа ТТ34ТР91-1232І

18. Senior Member Аватара на bobivg
    Тук е от
    Feb 2010

Е те са еднакви климатици взимаш което е по-евтино. TSWF редовно го пускат с 20% отъпка. Аз набълбуках мои познати с 3броя TSWF по време на черния петък. Тогава бяха намлени с 26% и дори да им издействам някаква отстъпка за Алпин нордик пак нямаше да стигна такава цена. Разбира се от пан сервиз поусраха малко монтажа, но поне са им ги вакуумирали. Може да се поразровиш и за Nippon NPC 12 T-PRO NORDIC, който пак е същия модел с друго име.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Климатик STAR LIGHT 09WIFI
    От miro72 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 7
    Последно: 03-05-22, 14:02
  2. Отговори: 11
    Последно: 16-06-18, 23:43
  3. ЕМАГ
    От FearMe във форум Бял списък
    Отговори: 15
    Последно: 05-12-17, 09:22
  4. Телевизори Star Light - мнение?
    От drkalo във форум Други телевизори
    Отговори: 4
    Последно: 21-09-17, 22:39

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе