Страница 15 от 17 ПърваПърва ... 51314151617 ПоследноПоследно
Резултати от 211 до 225 от общо 242
Like Tree17Одобрявам

FRAM MOONSTONE ACF-MS12WIFI-GD

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Mar 2011

Отговор: FRAM MOONSTONE ACF-MS12WIFI-GD

Капакът е тънък и се огъва да,но не мисля че пукането е от него.Клапата е масивна и дебела,само ти се е видяла че е тънка

- - - - - - - - - -

Капакът е тънък и се огъва да,но не мисля че пукането е от него.Клапата е масивна и дебела,само ти се е видяла че е тънка

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2024

То и аз чак сега започнах да ги заглеждам на видеа и просто ми направи впечатление, че на много от японските слагат Sanhua. В Dunan отскоро има дял Gree, а Gangli са сякаш по-малък производител.
    Това за тънките пластмаси имах предвид Hisense-то.

4. Member
    Тук е от
    Sep 2018
    Живее в
    Хюстън

На TSWF е Gangli. Roker,Casal само си чеше клавиатурата и търси кусури да не поръча един

5. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2024

Хаха, за 400 евро нямаш право да му търсиш кусури. Аз нали така се отказах и от Samsung Avant S2 с двойнороторен за под 700 евро.
    А за тънките пластмаси, не знам дали ви се е случвало да изкарате на по-студено празна пвц бутилка, след като е била на стайна температура през зимата...

6. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Ето една мидейка на Heinner за под 400 евра https://www.emag.bg/klimatik-heinner.../pd/DXBHDJBBM/ и същия модел под марката Самсунг https://www.emag.bg/invertoren-klima...cenario_ID=109

7. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2024

Друг аналог на Hisense, в друга страна - 465 евро, така че още по-евтино може от Емаг

- - - - - - - - - -

Да не би да свърши звярът
    В един сайт за разчистване на залежала стока на едро видях, че разпродават Moonstone на 330 евро за бройка при покупка на минимално количество 50 броя, а Pearl на 265 евро за бройка. Дали това не са цените, на които са купени от производител, кой знае. Скъпо продават Емаг, дори и след отстъпка, както казва колегата brotzki

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2024

А разпродажбата сигурно идва от дистрибутора nod.ro и пише, че има близо 190 бройки от Pearl.

10. Member
    Тук е от
    Sep 2018
    Живее в
    Хюстън

Ами като гледам фейсбук групите доста хора ни четат темите и нормално да се изкупят

11. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2024

Пробват, аз онзи ден докато показваше в Емаг, че има 2 бройки и направих една пробна поръчка, която анулирах след това, а бройките не се промениха.
    И след като видях тази разпродажба, Емаг спокойно могат да го пуснат на 300-350 евро, ако пожелаят и тогава може да се замислим да приберем по един за черни дни
    Щом в румънски магазини се намира за 400-420...

12. Member
    Тук е от
    Mar 2011

Емаг,трябва да почерпят ,че им вдигнахме продажбите
    Прикачени изображения Прикачени изображения

13. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2024

На мен ми направи впечатление конкретно за онези изображения със списъка с части на Fram-а, че получиха над 1000 прегледа за много кратко време и го свързах с някакво споделяне по мрежите.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Sep 2018
    Живее в
    Хюстън

Всички четат,но никой не влиза след това да остави някакво ревю. Не могат ли да се заключват темите само за регистрирани ?

16. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2024

Цитат Първоначално публикувано от HiDefinition Виж публикацията
    Всички четат,но никой не влиза след това да остави някакво ревю. Не могат ли да се заключват темите само за регистрирани ?
    Air Conditioner Enthusiast TV затова си заключи някои от клиповете с разглобяване на външни тела само за членове - искат само да получават, без да допринасят.

17. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2026

Ама за да се регистрираш за този форум трябва да дадеш пръстови отпечатаци, препоръка от Папата, и лично Бил Гейтс да ти разпечата бележка че не си спамър. За това няма много коментари...

18. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2024

По-скоро форумите умряха заради соц. мрежите. Иначе може да качвате по-любопитните снимки чрез външна услуга и парола, която е видима в подписа и не че някой ще остави впечатления и мнение, но поне да се изпоти при регистрацията, за да види паролата за снимките, от които се интересува
    settor одобрява това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 15 от 17 ПърваПърва ... 51314151617 ПоследноПоследно

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе