Сигурно става въпрос за някоя 32"-ка от ниските серии на Тошиба ,които се сглобяват от Вестел. TL вече си е Тошиба . Тука по-скоро проблема му е ,че 32" е прекалено малък за разстоянието и на практика няма прогрес от стария 29" CTR .
55" LCD
52" LCD
48" LCD
47" LCD
46" LCD
42" LCD
40" LCD
39" LCD
37" LCD
32" LCD
26" LCD
24" LCD
22" LCD
19" LCD
Сигурно става въпрос за някоя 32"-ка от ниските серии на Тошиба ,които се сглобяват от Вестел. TL вече си е Тошиба . Тука по-скоро проблема му е ,че 32" е прекалено малък за разстоянието и на практика няма прогрес от стария 29" CTR .
Не съм питал за модела, но определено ще да е бил в ниският клас. А че 32" е малък за споменатото разстояние си е вярно. Моят го гледам от 3 метра и ми идва малък. Когато го взимах бях малко на зор че ми гръмна 21" CTR и ми бяха ограничени средствата. Всичко стана за 2 часа време та не съм избирал много.
Модела е изключително качествен и картината е отлична в сравнение с други марки но,е с ограничени количества.. Опитай се да го сравниш в магазин с който и да е друг телевизор и ще се увериш.Първоначално публикувано от svetlio1
Ревю на Finlux 26F7030
Finlux 26F7030 review - TV - Trusted Reviews 26" 3Д .
Finlux Smart Remote
https://itunes.apple.com/gb/app/finl...569143734?mt=8
Управление на тв Финлукс чрез iPhone/iPad .
От няколко месеца насам има нов фирмуер оправящ проблема с главното Е в субтитрите /в моделите на хитачи и финлукс/. Пратен е по имейла на магазините, но на мен не го дават. Пишете на адрес zora@zora.bg или service@zora.bg може и да ви го пратят.
Новите модели
ТВ LED LCD Finlux 22FLHYR137B - Търговска верига "Зора"
ТВ LED LCD Finlux 24FLHYR160L - Търговска верига "Зора"
ТВ LED LCD Finlux 26FLYR137B - Търговска верига "Зора"
ТВ LED LCD Finlux 32FLY137BPU - Търговска верига "Зора"
ТВ LED LCD Finlux 39FLHYR185L - Търговска верига "Зора"
Орязани са откъм интерфейс, но имат ново меню с повече настройки. /+ правописни грешки в менюто :rolleyes: и пак проблем с голямото Е в субтитрите
Не, само 39" Финлукс е със новото меню и пак проблема със главното Е. Другите модели са с поправеното меню с правописните грешки, но поне проблема с главното Е е оправен .
Здравейте,случайно попаднах на форума , търсейки информация за телевизор finlux от Англия с freeview тунер. Въпросът ми към разбиращите е дали този тунер е подходящ за прием на цифрова телевизия в Б-я . Питах и сайта в UK , но все още не са ми отговорили . Благодаря на всички отзовали се ...
Трябва да има DVB-T MPEG4 и DVB-C MPEG4 тунер! Иначе става само за монитор към външен приемник (STB).
Онзи ден се сблъсках с модел на Sharp от UK, чиито тунери бяха Freeview DVB-T / DVB-C MPEG2. Не е ясно дали е възможно софтуерна преработка до европейския модел.
Не знам как стоят нещата с Finlux, но поискай да ти дадат линк към упътването и прочети техническите характеристики на някоя от полседните страници.
благодаря за отговора...отправих питането си директно към finlux uk , откъдето ми отговориха , че телевизорите им са за ползване само в кралството ...те.е не се ангажираха да проверят повече...както и да е , сега съм в търсене на телевизор тука..
Дай някакъв линк към user manual!
Този пост е редактиран от Gena_bs; 05-07-13 в 16:27.
Ето ги британските модели
Cheap 3D and Smart LED TVs with FREE next day delivery
Гледах за 24' тв за кухнята и се насочих към FINLUX 24FLHYR160L. В момента е на промоция в Зора за 299 лв. В сайта им го пишат , че модела е HD Ready 1366x766, а в магазина е Full HD /1920х1080/. В разни чужди сайтове също го дават Full HD, а и според разчитане буквите в модела би трябвало наистина да е Full HD /1920x1080/,с тунери DVB Т/C mpeg 2/4, и LED подсветка. В Зора сравних картината с 24' идентичен модел на Crown и определено има разлика в полза на Finlux. Тези дни смятам да се обзаведа с 24FLHYR160L и ще споделя впечатление. Ще го гледам с кабелна на blizoo.
Привет на всички. От днес и ние сме собственици на Финлукс 32 FLHY905. Взехме го на промоция от Зора за 399лв. и сме много доволни. Въпросът ми е следния: Как да наглася картината така,че да ми излиза на цял екран,без да скрива емблемата на конкретния канал или да мога да вижда отдолу описанието на програмата от цифровия приемник? Пробвах да разтегля на 14:9,но не ми дава да разтеглям настрани и остават 2 черни ленти,които дразнят.Рових из менюто,но не открих нищо. Благодаря ви предварително!