В сервизното меню, където е панел пише следното:
315VESUNDLO1_169FHD_E_N_NO_V_NO_ER_106015_95_ - V1.91 - SVN:INVALID - xxxxxxxx
Нищо не ми говори това.... Айде на другия ТВ Хитачи пише Самсунг и е ясно, ама тук....
55" LCD
52" LCD
48" LCD
47" LCD
46" LCD
42" LCD
40" LCD
39" LCD
37" LCD
32" LCD
26" LCD
24" LCD
22" LCD
19" LCD
В сервизното меню, където е панел пише следното:
315VESUNDLO1_169FHD_E_N_NO_V_NO_ER_106015_95_ - V1.91 - SVN:INVALID - xxxxxxxx
Нищо не ми говори това.... Айде на другия ТВ Хитачи пише Самсунг и е ясно, ама тук....
Чудно...
315VES - 31,5" Vestel
UNDLO1 - Undefined - неопределен
_169FHD - модела на телевизора и резолюцията
_E_N_NO_V_NO_ER_106015_95_ - V1.91 - SVN:INVALID - xxxxxxxx
Всъщност това няма никакво значение. Важното е, че ми харесва картината и няма почти никакви загуби отстрани! А още по-важното е дали ще успея да изнамеря апп стор, който да ме облажи с различни приложения....
Този пост е редактиран от rusnaka; 27-06-15 в 01:24.
Здравейте Имам нужда от помощ Моят телевизор е модел 32FLYR160D. Когато искам да гледам филм от лаптопа и го свържа с HDMI кабела, имам картина, но звук нямам. Пробвах какво ли не и нов кабел включително и не става. Като изключа и включа телевизора ми пише: Режимът на готовност пречи на звука и ми се появява някакво знакче като земята с червено. Имам и друг телевизор Panasonic, на него всичко си работи. Не е и от лаптопа. Не е от кабелите, значи е от телевизора. Моля ви, ако някой може да ми помогне, много ще съм му благодарна.
Това зависи от формата на звук на филма. Повечето филми са с DTS и ако телевизорът не го поддържа няма кака да имаш звук - налага се да го конвертираш в стерео - AC3.
Купих си Finlux 32flyr274s, но след 10-15 секунди се появява рекламно меню отгоре на екрана което седи постоянно.
Търсих в книжката и менюто но никъде не намерих премахване на магазински режим.
Някой ако знае от къде се премахва да подскаже.
Moля зa пoмoщ c финлyĸc 32flуr27bос . Kaтo oтвopя интepнeтa ми иcĸa пoтpeбитeл и пapoлa нa тypcĸи eзиĸ . Изпиcвa vеѕtеl ѕmаrt tv и oт дoлa нa тypcĸи нeщo cи миcля чe пoтpeбитeл и пapoлa.
- - - - - - - - - -
Ето снимка20150704_181107.jpg20150704_181107.jpg
Този пост е редактиран от hristoslav2; 04-07-15 в 22:58.
Нищо не разбирам.Езика ми е на български само това е на турски.
Казаха от зора да им закарам тв в матазина.като отида още 2-3 пъти до Бургас и езък за икономията че съм взел по ефтин телевизор
Да го закараш вместо да ти обяснат по имейла?2 Явно нещо ще ъпдейтват...
Проблема е решен.Цялата серия била така.Тази сутрин пробвам пак и ти да видиш стана работата.От вестел са си свършили работата.
Здравейте! От близо месец съм собственик на Finlux 65FLHKR242BHCDN-3D SMART и още не мога да му свикна. Проблемът ми е с качеството на картината на цифровата телевизия, аз съм абонат на Виваком от една година и с предишния телевизор (Панасоник Виера 50 инча, който претърпя трагичен инцидент) нямах проблеми, а с този картината на някои канали е мътна и размазана, на HD каналите е добра, но стават затлачвания макар и рядко. Когато го свържа към лаптопа и си пусна филм, картината е идеална, от 3D-то също съм доволен. Въпросът ми е дали проблемът може да е от цифровия приемник (макар че на предния телевизор нямах проблеми с него) или нещо в настройките на телевизора, което не съм нагласил правилно. Ако е от приемника може би следва да го сменя с HD приемник, но за целта ми искат 6 лв отгоре на месец за някакви канали, които така и няма да гледам.
Благодаря предварително на отзовалите се.