Отлична
Много добра
Добра
Средна
Задоволителна
Слаба
Тук сглобяват телевизорите Блаупункт
UMC - Slovakia
Този пост е редактиран от hristoslav2; 14-03-13 в 14:00.
С какви матрици са?
Не знам. Следващият път ще си взема лупа и ще погледна структурата на субпикселите.
Фирмуер
Software upgrade | UMC
Здравейте на всички! Кода за PVR функцията е 01 и последните три цифри от модела изписан на капака отзад (примерно 01552) за модел BW32D188BFBKUE552![]()
Правилния код е цифрите по средата на серийния номер след -
Някой да знае как се настройва разположението на субтитрите в този модел BLAUPUNKT BW-32D188 LED :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria ? Или може би няма такава опция, щото аз не мога да я открия..
А дали сте забелязали, че за да работи PVR функцията, за да записва вържу флашката то тя трябва да е форматирана в FAT32 иначе на NTFS не записва и изкарва съобщение от телевизора да си фроматираме USB носителя.
Този пост е редактиран от nstamboliyski; 10-04-13 в 16:21.
Случаино някой да знае как се влиза в SERVICE MODE понеже никъде в нета няма информация за тази марка ?
Този пост е редактиран от p33; 10-07-13 в 10:28.
Някои може ли да ми каже каква е разликата между тези два модела освен парите BLAUPUNKT TV-BA40Z191 LED и BLAUPUNKT TV-BW40N197 LED и кой от двата е по добър. Ще го взимам за детската стая на дъщеря ми която е на една година. Благодаря предварително.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 10-08-13 в 22:51.
Просто стаята е много голяма и изглежда много празна![]()
Здравейте , днес си закупихме телевизор Blaupunkt BC32K112 от Техномаркет. Искахме да го гледаме с цифровите програми предлагани от нашия оператор и продавчката твърдеше че има цифров кабелен тунер. Но когато го тествахме в нас , изобщо не открива DVB-C . Ще съм много благодарна за помощ от някой притежател на телевизора или поне някой по запознат с темата. Благодаря ви предварително!
Ами прочетете внимателно упътването , там явно е написано . Предполагам че трябва да се посочи друга държава - не България .
ПП. Хах , какво виждат ушите ми
ДИГИТАЛЕН ЕФИРЕН ТУНЕР(DVB-T - MPEG 4)
Отивай , вдигай скандал и вземи във себе си поне още 100 лева и си купи телевизор .
Едва дали ще има някой прекарал сеЩе съм много благодарна за помощ от някой притежател на телевизора или поне някой по запознат с темата. Благодаря ви предварително!![]()
Този пост е редактиран от jonov; 22-08-13 в 20:01.
Най-вероятно не са го описали правилно в ТМ - гърците пък го пишат и с DVB-T/T2 -C Blaupunkt BC32K112 | Skroutz.gr ... вижте си в упътването първо - обикновено трябва да е на друга държава ако не се появява при избрана България .![]()