Вижте резултатите от анкетата: Как оценявате картината на вашият телевизор Blaupunkt ?

Гласували
36. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Отлична

10 27.78%
  • Много добра

8 22.22%
  • Добра

5 13.89%
  • Средна

3 8.33%
  • Задоволителна

3 8.33%
  • Слаба

8 22.22%
Отговори на анкетата
Страница 7 от 15 ПърваПърва ... 56789 ... ПоследноПоследно
Резултати от 91 до 105 от общо 225
Like Tree32Одобрявам

Blaupunkt LCD Телевизори - обсъждане и мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2008
    Живее в
    София

Отговор: Blaupunkt LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения

BLAUPUNKT TV-BW42E188 LED :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria

а за тоз хубавец мнения за цена/качества
    /не че го има на сайта на производителя/

п.п.-ше треват и 100лв за бензин обаче,че в СО няма
    Този пост е редактиран от jojobix; 28-08-13 в 22:39.

2.  

3. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

Нали не вярваш в чудеса че за 650 лева можеш да вземеш 42 инча , FULL HD РЕЗОЛЮЦИЯ 1920 X 1080 , 100HZ , ДИГИТАЛЕН ЕФИРЕН ТУНЕР, КАБЕЛЕН , САТЕЛИТЕН(DVB-T/C/S2 - MPEG 4) и да е хубав .
    Трябва много внимателно да се провери дали е истина

4. Тук е от
    Dec 2008
    Живее в
    София

па на коледа стават чудеса ,може да се окаже добра оферта..оглеждам се за нов,че стария се повреди и чакам да ми кажат присъдата,ако е над 350-400 лв по-добре да зема нов..
    кофтито е че го няма в София и не мога да хода да го тествам..но като параметри бива

5. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

Чудесата са само в приказките Тук парите си казват думата . На мен дядо ми е казал - ако не знаеш какво да си купиш - купи по скъпото
    Но ако все пак си ограничен в бюджета , то избери си телевизор като се ориентираш към качеството на картината а не някакви си екстри които на първия месец си забравил че ги има , като 3д , скайп , майп и други подобни глупости - насочи се към основното предназначение на ТВ и то е гледане на телевизия а не да нахлузиш някакви очила и като зомби да седиш два часа като наказан .
    Този пост е редактиран от jonov; 29-08-13 в 11:02.

6. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

7. Junior Member Аватара на doxr
    Тук е от
    Dec 2006
    Живее в
    Usa

Unhappy Отговор: Blaupunkt LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения

Цитат Първоначално публикувано от avalon4o Виж публикацията
    Как се разчита моделният суфикс ?
    B32A188TCSFHD-100
    В - Блаупункт
    32 - размер на диагонала в инчове
    А -
    188 - дизайн на корпуса и тип на подсветката /2 цифрен - CCFL, 3-цифрен Led/
    TCS - показват вградените тунери- ефирен, кабелен, сателитен(DVB-T/C/S2)
    FHD - показват резолюцията на дисплея (Full HD).
    100 - показва че модела е 100Hz

B55SHE191TCSFHD-400 - 400Hz
    B26A173TCSFHDD - вградено DVD
    B215K189TCSFHD-3D - 3Д модел
    B23A189TCSFHDD-12 - 12 волта захранване
    B23P189TCSFHDW - бял корпус/white/
    Ok,но от горното описание нищо не мога да разбера за тези модели:
    BLAUPUNKT TV-BW32T189 LED
    BLAUPUNKT TV-BW32D194 LED
    BLAUPUNKT TV-BW32R173 LED
    Peter888 одобрява това.

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от doxr Виж публикацията
    Ok,но от горното описание нищо не мога да разбера за тези модели:
    BLAUPUNKT TV-BW32T189 LED
    BLAUPUNKT TV-BW32D194 LED
    BLAUPUNKT TV-BW32R173 LED
    Мога само да предположа
    B - BLAUPUNKT
    W - година на модела 2012 (А-2013)
    32 - диагонал
    T189 - модел, дизайн
    Peter888 одобрява това.

10. Тук е от
    Oct 2013

Здравейте,

Както знаете на 30.09.2013 г., онзи ден спряха аналоговия сигнал и вече сме цифровизирани. И тьй като в къщи не ползваме услугите на кабелен оператор, решихме с баща ми вместо да си купим декодер за 70 лв., по-добре да си купим плазмен LED телевизор на изплащане за 399 лв., 32'' (81 см.) с вграден (DVB-T/C - MPEG 4) декодер.
    Купихме си онзи ден BLAUPUNKT TV-BB32M124 LED (с Българско меню) от Техно Маркет:

BLAUPUNKT TV-BB32M124 LED :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria

Реших да напиша впечатленията си за този модел. Ако се чудите какъв LED телевизор да си вземете на прилична цена, който да чете филми със БГ субтитри и да хваща цифрова телевизия със стайна антена с перфектно качество, BLAUPUNKT е вашият телевизор.

Останах приятно изненадан, че със стайна антена хващам следните програми с перфектно качество, все едно са в HD формат:
    Bg on Air, BNT1, BNT1 HD, BNT2, bTV, bTV lady, Diema Family, TV7 News, TV7, NOVA, Ring BG.

Купихме последният телевизор от този модел. Пак ще ги заредят естествено, но явно доста се купуват щом беше останал само един. Ето и данните за този модел:

32"(81СМ) LED ТЕЛЕВИЗОР HD РЕЗОЛЮЦИЯ 1366 X 768 КОНТРАСТ 1200:1 , ВРЕМЕ ЗА РЕАКЦИЯ 9 MS ЗВУКОВА МОЩНОСТ 2x9W ДИГИТАЛЕН ЕФИРЕН ТУНЕР, КАБЕЛЕН (DVB-T/C - MPEG 4) ВХОДОВЕ 3X HDMI ;1X USB; 1XSCART ; 1XCOMPOSITE , 1XPC IN , CI + USB МЕДИЯ ПЛЕЙЪР, PVR (ЗАПИС ВЪРХУ USB HDD ОТ DVB)

На етикета пише: Произведено в Словакия. Първоначално имах идеята да си купя HDMI кабел, за да свържа лаптопа си с телевизора, но като прочетох доста коментари, как на някой му гръмнал лаптопа, на друг му се развалил телевизора и се отказах. Намерих друга алтернатива. Днес си купих една евтина и обикновена флашка и реших да проверя, дали филмът ще тръгне и дали ще възпроизведе БГ субтитрите.

Останах много приятно изненадан. Нищо не съм форматирал. Просто качих филма и субтитрите на флашката (трябва надписът на файла на филма и субтитрите да са еднакви), включих флашката в USB входа на телевизора, натиснах най-горния бутон USB на дистанционното, клипнах на VIDEO и за моя най-голяма изненада филмът тръгна директно с БГ субтитрите без да съм се ровичкал в менюто и настройките на телевизора. Всичко стана автоматично. Сам си възпроизведе формат на картината и всичко си стана автоматично.

Така, че моят съвет е: Ако искате да си вземете 32'' LED телевизор с вграден DVB-T/C - MPEG 4 декодер, за да гледате цифрова телевизия и да си гледате филми с БГ субтитри от флашка, BLAUPUNKT е перфектния вариант на прилична цена. Цените на LED телевизорите BLAUPUNKT започват от 200 лв в Техно Маркет. Този модел за 399 лв. го взехме на изплащане от TBI за 9 месеца, по 49.50 на месец. Лихвата излиза 45 лева за целия период. Мисля че, е приемливо. Може и по 20 лв да се плаща на месец.

Този 3D LED телевизор също е готин: LG 32LM3400 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria Комплекта е с два броя 3D очила.

Надявам се да съм ви помогнал при избор на телевизор.

Поздрави,
    Петър
    Този пост е редактиран от Peter888; 03-10-13 в 02:01.
    hristoslav2 одобрява това.

11. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Ако тръгва филма без да трябва да се променят настройките на титрите сигурно са направили нов фирмуер, дали и за другите модели са направили за да ги ъпдейтнеме някой да знае?
    Peter888 одобрява това.

12. Тук е от
    Oct 2013

Миналата седмица за стаята си взех BLAUPUNKT 40F122. от флашка чете бг субтитри без проблем.
    Като цяло съм доволен от телевизора картината е по добра (поне за мен) сравнение с другият ми телевизор който е плазма на 3 години "Samsung ps50430 HD Ready".
    Единственото което не ми хареса е че пластмасата отзад на гърба изглежда доста евтина(но като за 40 инча ТВ и цена 600 лв толкова) иначе менюто е елементарно а говорителите свиря сравнително добре и не дрънчат на тенекия
    hristoslav2 и Peter888 харесват това.

13. Тук е от
    Oct 2013

Здравейте,

Както виждате от предния ми пост, скоро си взех LED телевизор BLAUPUNKT, модел: BB32M124BBKPE822 с българско меню. Много съм доволен от картината и звука, обаче имам един въпрос остносно USB mode / Media player. Както ви казах, като си включа флашката в телевизора, автоматично ми възпроизвежда субтитрите, които винаги са с една и съща големина. Искам да ги увелича, обаче никъде в менюто на USB mode / Media player на телевизора не намирам опция за увеличаване на субтитрите.

Те винаги са с един и същи размер, един и същи шрифт. Също бих искал да ги направя с черен фон например. Единствената опция, която открих е да сменя езика на субтитрите, но това не ми върши работа. То си е настроено автоматично на кирилица.

Ето, това е книжката с упътването:

http://www.umc-slovakia.sk/wp-conten...A-MAN-0109.pdf

Вижте на стр.30 за USB Media player на телевизора. На английски език е. Този размер субтитри по принцип са ми окей, но нашите предпочитат по-големи субтитри и затова реших да ви попитам. Ако някой знае нещо по въпроса, ще се радвам да го сподели.

Поздрави,
    Петър

14.  

15. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

Вие сте си купили телевизор а не плеар за да търсите такива опции - вариант е да ги обработиш през Microsoft word , като направите субтитрите със главни букви .
    Peter888 одобрява това.

16. Тук е от
    Oct 2013

Цитат Първоначално публикувано от jonov Виж публикацията
    Вие сте си купили телевизор а не плеар за да търсите такива опции - вариант е да ги обработиш през Microsoft word , като направите субтитрите със главни букви .
    jonov, благодаря за отговора. Четейки по форумите, сега разбирам, че май единствената и най-приемлива опция е да се направят с главни букви. Разбрах, че тези телевизори имат един размер на субтитрите, четат всякакви субтитри, но размера е един и същ и не се променя. С вграждането пък се влошавало качеството на картината.

Ами, явно трябва да свиквам с този размер на субтитрите. :rolleyes:

17. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

Така ми е на двд/то правя си ги с главни букви с два три клика и това е .
    Отваряш с word с контрол + А маркираш текста , десен бутон / шрифт и главни буквиБез име.png
    Peter888 одобрява това.

18. Banned
    Тук е от
    Dec 2011

Цитат Първоначално публикувано от Peter888 Виж публикацията
    .........

Ами, явно трябва да свиквам с този размер на субтитрите. :rolleyes:
    " Субтитрите на телевизорите и ДВД плеърите са фиксирани като големина,защото буквените символи са записани в чип /кодова таблица/.Може предварително да конвертираш филма с програма за вграждане на субтитри в самия филм /напр. AVIAddXSubs / и там при конвертирането има опции за големина, цвят и вид на шрифта . "
    Peter888 одобрява това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 7 от 15 ПърваПърва ... 56789 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Sony - LCD / Faq, обсъждане, мнения
    От BURAN във форум Sony телевизори
    Отговори: 7
    Последно: 27-12-18, 15:07
  2. LCD матрици /FAQ - мнения , обсъждане
    От hristoslav2 във форум Ремонт, сервиз и калибрация на телевизори
    Отговори: 23
    Последно: 06-04-18, 19:32
  3. Търся мнения за телевизори TCL
    От Disho във форум Други телевизори
    Отговори: 2
    Последно: 03-11-13, 17:45
  4. Тостери / FAQ - мнения, обсъждане
    От hristoslav2 във форум Малки домакински уреди
    Отговори: 0
    Последно: 22-05-12, 16:03
  5. 3D телевизори, програми ,мнения.
    От loshdancho във форум Телевизори
    Отговори: 4
    Последно: 26-03-10, 08:50

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе