Брои ли някой вече хората? Щото да не ме пропусне...
Брои ли някой вече хората? Щото да не ме пропусне...
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Брои ли някой вече хората? Щото да не ме пропусне...
<div align="right">Originally posted by Raid - 25/05/2004 : 00:08:35</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
За целта има анкета
http://setcom.bg/news/forum/topic.asp?TOPIC_ID=14927
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Брои ли някой вече хората? Щото да не ме пропусне...
<div align="right">Originally posted by Raid - 25/05/2004 : 00:08:35</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
За целта има анкета
http://setcom.bg/news/forum/topic.asp?TOPIC_ID=14927
<div align="right">Originally posted by Gadget*-*25/05/2004*:* 02:43:44</div id="right">
Тъй де - гласувах вече![]()
как ми се идва []
бачкане и сесия ... []
Мен ме бройте за трима (тоест един апартамент ще свърши чудесна работа, още повече, че Криси сигурно ще кани дъщеричката на Profita да си гледат детски, докато ние с Profita се излежаваме по шезлонгите, крокодилстваме във водата с коктейлчетата[:P][Yeah!]
Местата в нашата кола са вече резервирани за Dockera&Gadget.
Мисля, че на което и да е от двете места ще изкараме страхотно. даже и аз май почвам да предпочитам усое, защото ще сме само ние и вечерта ще си правиме каквото си искаме. А като е по-голямо мястото като Боаза някак си се разпиляваме и страничните хора определено пречат на купона.
Ако вече броим пилците, мен също ме бройте за трима - т.е. за апартамент. И ако има някои дето разбират от табла да си носят инструмента - можем да спретнем едно турнирче на "вързано". Ама наблегнете от сега на тренировките и таблата задължително вечер под възглавницата.[:D][:D][:D]
Мен ме бройте за четирима.
Моето тяло, McGonagall и двете ремаркета.
Не ме бърка, или в апартамент, ако има свободен или в стая за двама, ремаркетата ще спят при нас. Сами не могат, ще трябва медицински екип след първите два часа сами. [:D]
А аз ще си сложа и походно легло в багажника, така че проблема е нулев.
Note:
Ако не става, няма места или нещо друго ще дойдем само двамата с жена ми. Тогава стая за двама ще е достатъчна.
Ама айде напишете последно къде ще бъде и да пращаме пари на Slero, че така само си чешем езиците.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ако вече броим пилците, мен също ме бройте за трима - т.е. за апартамент. И ако има някои дето разбират от табла да си носят инструмента - можем да спретнем едно турнирче на "вързано". Ама наблегнете от сега на тренировките и таблата задължително вечер под възглавницата.[:D]
<div align="right">Originally posted by Lupus*-*27/05/2004*:* 09:52:48</div id="right">
Ей това е приказка[]Аз ще си нося моята късметлийска табла, но няма да ми я хвърляш в пристъпи на ярост[
] И Slero миналата година си мислеше, че няма кой да го бие[Wow!][:P][
][Yeah!]
Двойна стая ми е достатъчна. Моята панта, за да спи сама трябва да е достатъчно добре обезопасено леглото, в противен случай сутринта ще я търся я под леглото, я някъде из пода.
Стая с две легала за мен. Няма отърване от моята жена, какво да я правя :-)))).
Време за калкулация:
<font color="red">Калкулацията е преместена в края на темата.</font id="red">
Има много голяма вероятност (почти 100%) да дойде още едно семейство - Краси с жена си, за дечурлигата - не е сигурно. Смятайте още двама възрастни.[]
Ох искам и аз да доида ама не знам дали ще съм свободна.Така че съм 80% сигурна ще кажа за останалите 20% до една седмица преди сбирката.Само че искам някои да ми каже как се ходи до там.Реис ли е влак ли е.И каде точно се намира??Защото на мен Елена ми навява Море.А пак и четох през пръсти така че може и да съм пропуснала линка.
БалканПроходът Твърдица - Елена. Може би става до Твърдица със влак. Не знам и как е хавата откъм Габрово например. Зависи къде си, но сигурно има възможност и за директен бус. Много хубаво селище, аз поне доколкото го помня преди години имаше доста възрожденски стил ,ако не греша. И хубави музеи...