Страница 3 от 14 ПърваПърва 1234513 ... ПоследноПоследно
Резултати от 31 до 45 от общо 206

Междупланетна сбирка на СЕТКОМ (SE) + наградите

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2003

Брои ли някой вече хората? Щото да не ме пропусне...

2.  

3. Gadget
    Guest

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Брои ли някой вече хората? Щото да не ме пропусне...

<div align="right">Originally posted by Raid - 25/05/2004 : 00:08:35</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

За целта има анкета

http://setcom.bg/news/forum/topic.asp?TOPIC_ID=14927

4. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Брои ли някой вече хората? Щото да не ме пропусне...

<div align="right">Originally posted by Raid - 25/05/2004 : 00:08:35</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

За целта има анкета

http://setcom.bg/news/forum/topic.asp?TOPIC_ID=14927

<div align="right">Originally posted by Gadget*-*25/05/2004*:* 02:43:44</div id="right">

Тъй де - гласувах вече

5. Member
    Тук е от
    Dec 2001

как ми се идва []

бачкане и сесия ... []

6. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Мен ме бройте за трима (тоест един апартамент ще свърши чудесна работа, още повече, че Криси сигурно ще кани дъщеричката на Profita да си гледат детски, докато ние с Profita се излежаваме по шезлонгите, крокодилстваме във водата с коктейлчетата[:P][Yeah!]

Местата в нашата кола са вече резервирани за Dockera&Gadget.

Мисля, че на което и да е от двете места ще изкараме страхотно. даже и аз май почвам да предпочитам усое, защото ще сме само ние и вечерта ще си правиме каквото си искаме. А като е по-голямо мястото като Боаза някак си се разпиляваме и страничните хора определено пречат на купона.

7. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Ако вече броим пилците, мен също ме бройте за трима - т.е. за апартамент. И ако има някои дето разбират от табла да си носят инструмента - можем да спретнем едно турнирче на "вързано". Ама наблегнете от сега на тренировките и таблата задължително вечер под възглавницата.[:D][:D][:D]

8.  

9. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Mен също ме бройте за двама [].

10. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Мен ме бройте за четирима.

Моето тяло, McGonagall и двете ремаркета.

Не ме бърка, или в апартамент, ако има свободен или в стая за двама, ремаркетата ще спят при нас. Сами не могат, ще трябва медицински екип след първите два часа сами. [:D]

А аз ще си сложа и походно легло в багажника, така че проблема е нулев.

Note:

Ако не става, няма места или нещо друго ще дойдем само двамата с жена ми. Тогава стая за двама ще е достатъчна.

Ама айде напишете последно къде ще бъде и да пращаме пари на Slero, че така само си чешем езиците.

11. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ако вече броим пилците, мен също ме бройте за трима - т.е. за апартамент. И ако има някои дето разбират от табла да си носят инструмента - можем да спретнем едно турнирче на "вързано". Ама наблегнете от сега на тренировките и таблата задължително вечер под възглавницата.[:D]

<div align="right">Originally posted by Lupus*-*27/05/2004*:* 09:52:48</div id="right">

Ей това е приказка[]Аз ще си нося моята късметлийска табла, но няма да ми я хвърляш в пристъпи на ярост[] И Slero миналата година си мислеше, че няма кой да го бие[Wow!][:P][][Yeah!]

12. Senior Member Аватара на Profita
    Тук е от
    Jun 2003
    Живее в
    Бургас

Двойна стая ми е достатъчна. Моята панта, за да спи сама трябва да е достатъчно добре обезопасено леглото, в противен случай сутринта ще я търся я под леглото, я някъде из пода.

13. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Стая с две легала за мен. Няма отърване от моята жена, какво да я правя :-)))).

14.  

15. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Време за калкулация:

<font color="red">Калкулацията е преместена в края на темата.</font id="red">

16. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Има много голяма вероятност (почти 100%) да дойде още едно семейство - Краси с жена си, за дечурлигата - не е сигурно. Смятайте още двама възрастни.[]

17. Тук е от
    Feb 2004

Ох искам и аз да доида ама не знам дали ще съм свободна.Така че съм 80% сигурна ще кажа за останалите 20% до една седмица преди сбирката.Само че искам някои да ми каже как се ходи до там.Реис ли е влак ли е.И каде точно се намира??Защото на мен Елена ми навява Море.А пак и четох през пръсти така че може и да съм пропуснала линка.

18. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Балкан Проходът Твърдица - Елена. Може би става до Твърдица със влак. Не знам и как е хавата откъм Габрово например. Зависи къде си, но сигурно има възможност и за директен бус. Много хубаво селище, аз поне доколкото го помня преди години имаше доста възрожденски стил ,ако не греша. И хубави музеи...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 14 ПърваПърва 1234513 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. СЕТКОМ - ХардуерБГ Сбирка във Варна !
    От wsd във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 57
    Последно: 18-10-07, 15:45
  2. Сбирка на СЕТКОМ- Търново
    От Mr.TECHNO във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 13
    Последно: 30-01-07, 16:06
  3. Сбирка София?
    От kod във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 9
    Последно: 06-04-06, 23:06
  4. Наградите на ММ
    От FearMe във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 7
    Последно: 06-03-06, 17:02
  5. Отговори: 12
    Последно: 28-05-04, 09:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе