Страница 9 от 14 ПърваПърва ... 7891011 ... ПоследноПоследно
Резултати от 121 до 135 от общо 206

Междупланетна сбирка на СЕТКОМ (SE) + наградите

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">

...............

Да напомня пак - носете си "мокрите шорти"!!!

<div align="right">Originally posted by Profita*-*19/06/2004*:* 2049</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

А и подходящи тениски за "Мис Сетком - мокра фанелка"[}]

2.  

3. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

След последните уточнения стана ясно, че Photosaur ще пътува отделно със семеството си. Така че аз тръгвам с моята кола в петък следобяд от Варна. Има 3 свободни места, ако има желаещи да се обадят тук, на PM или ICQ. Връщането е планувано за неделя.

4. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Аз ще нося табла, карти, разни игри с топки (едва ли ще се стигне до тях, но по-добре да ги има най-малкото за децата...футболна топка....ако не забравя всичко. Музика ще гледам да взема, дано има къде да я пуснем[] Ще взема и ракети за тенис[:D]

5. Gadget
    Guest

E да нося ли ракета? Отиваме на басейн и природа за един ден... тенис може и в София да играем

6. Тук е от
    Aug 2002

Pat аз си правя заявка за едното местенце в колата ;-). Само, че съм от Шумен и ще трябва да се разберем от къде да ме вземеш и някакъв ориентировъчен час.

ICQ-то ми е 136591646, ако искаш да се уговорим предварително.

7. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">E да нося ли ракета? Отиваме на басейн и природа за един ден... тенис може и в София да играем

<div align="right">Originally posted by Gadget*-*20/06/2004*:* 12:50:36</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Аз няма да съм 1 ден[:D] А и ракетата няма да ми натежи в колата[]

8.  

9. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Браво Сеткомци !

Много се радвам че успяхте да организирате и тепърва ще изпълните подобно мащабно събиране.

Аз, за съжаление, по технически (и други) причини няма да мога да присъствам,(за което моля да бъда извинен и не-много порицан), но мислено ще съм с вас, и ще пия по бира при мислълта за следващи подобни мероприятия, в които - ОБЕЩАВАМ (ако не ми мине котка път) ще взема участие.

Приятно прекарване, и всичко най-най !

Ще чакаме снимките [:P]

P.S Пийте по едно и за почти изцяло липсващия Setcom-Варна Team.

10. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Не е лошо да има по един стикер/табелка с ника на форумците на сбирката.

11. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Колеги, моля днес до края на деня тези от вас, които имат намерение да идват, но не виждат имената си в схемата, да намерят начин да ми се обадят (PM, ICQ или мнение тук), за да мога да уредя нощувки и за тях - най-вероятно в града, като ще има организиран транспорт за сметка на заведението. VanDan беше писал нещо, още някои също споменаха с повече или по-малко условност... но за да мога да ангажирам места, трябва да знам положително. Не, че иначе няма да се намери къде да се спи, но не знам какви биха били условията, ако се търси в последния момент.

Ей, веднъж да дойде петък... [8D][:D][:P][}]

EDIT: ru-boy, миналия път за в О!Шипка баджовете ги беше осигурил Lupus, ама мисля, че този път ще е най-добре всеки да си подготви... даже може и да направим конкурс за най-оригинално себеобозначаване ?

12. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">

...ама мисля, че този път ще е най-добре всеки да си подготви... даже може и да направим конкурс за най-оригинално себеобозначаване ?

<div align="right">Originally posted by Slero*-*21/06/2004*:* 10:56:46</div id="right">

е дано тази година с Gadget имаме конкуренция... [:D][]

13. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Няма проблем с баджовете. Поемам ангажимента да осигуря 40 празни баджа и цветни флумастери. Ще ги поставим на рецепцията, така че всеки при регистрацията да си вземе и да си го попълни (нарисува, вапца по свой вкус).[:D]

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

След разговор със жена ми и дъщеря ми решихме, че не ни устройва да спим на друго място. Просто няма да ни е удобно. Все пак не съм сам, а с 10-годишно дете. Като няма място в самото ханче Боаза ще го посетим някой друг път самосиндикално. Благодаря за усилията и се извинявам за безпокойството.

16. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2003

@VanDan

Аз засега се ширя сам в тройна стая, защото жена ми няма да може да дойде. Ако в някоя от останалите стаи има все още свободно легло и обитаващите я се съгласят да ме приютят, би могъл да дойдеш с цялото си семейство.

17. Senior Member Аватара на Vandal
    Тук е от
    Dec 2002
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

Какво се омълчахте бре,1 ден остана.

Аз предлагам тези които ще пътуват в петък по обяд,да се чакаме някъде и да направим колона.

Става въпрос от София

18. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">@VanDan

Аз засега се ширя сам в тройна стая, защото жена ми няма да може да дойде. Ако в някоя от останалите стаи има все още свободно легло и обитаващите я се съгласят да ме приютят, би могъл да дойдеш с цялото си семейство.

<div align="right">Originally posted by Raid*-*23/06/2004*:* 16:51:27</div id="right">

Оказа се, че и моят мъж няма да идва и ще се шириме с малкия в тройна стая[]

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 9 от 14 ПърваПърва ... 7891011 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. СЕТКОМ - ХардуерБГ Сбирка във Варна !
    От wsd във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 57
    Последно: 18-10-07, 15:45
  2. Сбирка на СЕТКОМ- Търново
    От Mr.TECHNO във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 13
    Последно: 30-01-07, 16:06
  3. Сбирка София?
    От kod във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 9
    Последно: 06-04-06, 23:06
  4. Наградите на ММ
    От FearMe във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 7
    Последно: 06-03-06, 17:02
  5. Отговори: 12
    Последно: 28-05-04, 09:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе