Страница 7 от 14 ПърваПърва ... 56789 ... ПоследноПоследно
Резултати от 91 до 105 от общо 206

Междупланетна сбирка на СЕТКОМ (SE) + наградите

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Мерси, устройва ме [^].

Само че трябва да е сигурно, за да ми се резервира място и за петък.

<div align="right">Originally posted by Pitar K*-*09/06/2004*:* 14:33:36</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Аз говоря за петък Пазя ти едно място ако искаш да пътуваш с нас.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Aug 2001

Sunny, имах предвид място за нощуване в Ханчето []. Ако е 100% сигурно, че мога да пътувам с теб, ще кажа на Slero да ми резервира легло и за петък.

4. Senior Member Аватара на Profita
    Тук е от
    Jun 2003
    Живее в
    Бургас

===off===

<font color="blue">В краен случай, ако не се уредите с транспорта - слагаме две пейки в ремаркето, паля камиона и ви обирам всинца кой от гдето е. Още нямам "Д" и "Е" за тоя звяр, но все ще се намери някой дето я чичо я стринка - шеф във ДАИ, та да си нямаме проблеми по трасето...</font id="blue"> []

===off===

5. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

След малко качвам промените в схемата, отразяващи новите заявки. PitarK и Tyan съм ги включил, защото са писали тук - моля само с по един e-mail да ми потвърдят дали са съгласни с това, което съм им запазил.

Както виждате, местата отиват към запълване... ако някой е запазил стая с повече места и няма нищо против да приюти някого, нека да пише... ще отразя в схемата, че в стаята има свободно легло, но няма да го запълвам, докато не получа съгласие от този, на чието име първоначално е запазена стаята.

6. Member
    Тук е от
    Aug 2001

Аз нямам претенции към стаята. Нещо АБВ - то не работи (за пръв път ми се случва, откакто я ползвам!) и не мога да ти пратя e - mail точно сега, но довечера или утре най - късно. Само ми трябва и Sunny да потвърди, че ще пътувам с нея, иначе може и да не успея да дойда в петък.

7. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Е тя ти е отговорила:

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">

... Пазя ти едно място ако искаш да пътуваш с нас.

<div align="right">Originally posted by Sunny*-*09/06/2004*:* 16:37:40</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Думата на Sunny на две не става, до колкото я познавам... [Yes!]

8.  

9. Member
    Тук е от
    Aug 2001

Не съм се съмнявал в Sunny []. Току що ти изпратих e- mail с потвърждение на резервацията за петък и събота. Искам да те попитам, понеже днес преведох пари за капаро, преведох само 10 лв., защото първоначално имах намерение да нощувам само в събота. Това проблем ли е? Ако трябва, утре или в петък (когато имам време) ще преведа още 10.

10. Member
    Тук е от
    Nov 2003

ако на някой му се освободи др свободно мяст в кола от софия да свирне .. ще си покрия разноските за мястото иначе ще хващам рейс или недай си боже да трябва да идвам със сивата стрела ще ми трябват 75 лева за отиване и връщане а по добре да ги изцокам на бара.

PS не трябваше да flash softa на injectiona подяволите

11. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Места в коли от София в петък по обяд се очертава да има доста - около 5-6 свободни.

Но има още за доуточняване, ще пиша по-късно.

Това е в колата на Петре, Кафето и моята.

12. Тук е от
    Aug 2002

Photosaur драсни ми едно писъмце на danailkiller@mail.bg когато си направите плана ;-). 4-5 дни не са фатални сякаш и мога да изчакам .

13. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Peter K, мястото ти е сигурно за петък вечер. Само ми прати телефона ти, за да се чуеме в петък за точен час на тръгване.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2003

Засега имам 3 места свободни за следния маршрут:

1. Тръгване в петък, около 10:00 ч. от София.

2. Пристигане по обяд във Велико Търново

3. Престой до около 16:00 ч. (3-4 часа), когато тръгваме за Елена.

4. Пристигане в Елена не по-късно от 17:00.

5. Връщане обратно в неделя.

16. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Photosaur драсни ми едно писъмце на danailkiller@mail.bg когато си направите плана ;-). 4-5 дни не са фатални сякаш и мога да изчакам .

<div align="right">Originally posted by Danail Killer*-*10/06/2004*:* 08:29:26</div id="right">

DanailKiller, теб май те няма отразен в схемата... или аз съм с грешка ?

17. Тук е от
    Dec 2000

Най-после се наканих да вляза ... Поздрави на всички, ще се видим на място по някое време в събота ... само кво ще правя без Таня Боева не знам ;-)

18. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Безвъзвратно ли съм закъснял? Или да. Все пак ако още има място за едно семейство от Плевен: доктор и жена му мед.сестра(пълно мед.обслужване на комплекса) и 10г. дъщеря . Поне за 26.06.2004. Да знам дали да стягам жигулката. Шампион съм на ВМИ-Плевен на тенис на корт, така че бих поиграл с удоволствие, а и поради причини от финансов характер не съм водил никъде семейството да почива от една година. И ми е гузно от това. Реших да му отпуснем малко колая.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 7 от 14 ПърваПърва ... 56789 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. СЕТКОМ - ХардуерБГ Сбирка във Варна !
    От wsd във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 57
    Последно: 18-10-07, 15:45
  2. Сбирка на СЕТКОМ- Търново
    От Mr.TECHNO във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 13
    Последно: 30-01-07, 16:06
  3. Сбирка София?
    От kod във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 9
    Последно: 06-04-06, 23:06
  4. Наградите на ММ
    От FearMe във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 7
    Последно: 06-03-06, 17:02
  5. Отговори: 12
    Последно: 28-05-04, 09:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе