Страница 8 от 14 ПърваПърва ... 678910 ... ПоследноПоследно
Резултати от 106 до 120 от общо 206

Междупланетна сбирка на СЕТКОМ (SE) + наградите

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Ами... мога да предложа, тези, които 100% искат да дойдат, а не са заявили още - нека да напишат тук, за кои дни и колко човека искат.

Към понеделник да се преброят всички вече направени резервации и в зависимост от бройката хора, искащи да дойдат но без резервация да се мисли - или някакво уплътняване в рамките на вече ангажираните места или ако е по-голяма група - спане с осигурен транспорт в някой друг хотел на 3-4 км от ханчето.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

На практика с получените днес заявки (които ще отразя в схемата довечера) местата за събота вечер са запълнени, а за петък свободен остава само апартамента. Има и други варианти, за които ще говорим допълнително със собственика - например организиран транспорт за спане в града, но нека първо да видим колко закъснели форумци ще се появят [:D] - ако са малко, може наистина да помислим за уплътняване. В крайна сметка, никой, който има желание да присъства на Хипер Мега Гига Междупланетната Годишна Среща на СЕТКОМ , не трябва да бъде лишаван от тази възможност, нали [:P]

4. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Като гледам снимките по сайтовете, които е дал Слеро и взеха да ми течат лиги от устата. Вече съм навит и за петък 25.06. и за събота 26.06. ако цените са същите като посочените - 32-33лв на стая. Последно сме ходили семейно някъде миналата година по това време - на яз.Доспат(главно заради мен, тъй като съм рибар) и сега всички сме страшно навити. Жената малко се притеснява, тъй като не познаваме никой, но аз я успокоявам, че сте симпатяги. Ако има някаква пролука в местата за Боаза и за нас (2+1), ще съм страшно благодарен. Участието ми е 100% сигурно, само дано жигулата милата, да не прави проблеми дотогава.

5. DIL
    DIL е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jun 2001

WARNING

преди 10 дена бях в Ханчето на фирмен купон.

пак бяхме окупирали целия хотел, но както се оказа, че заемаме съвсем малка част от ресторанта... по това време имаше балове и абитуриентите слушаха предимно ЧАЛГА, е имаше и някое друго хоро... а колоните там са огромни и много "шумни"... за съжаление другите посетители бяха два пъти повече от нас та затова хапнахме и ходихме да си допием около басейна.

Иначе е хубаво и спокойно местенце, който отиде няма да съжелява.

6. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Като гледам снимките по сайтовете, които е дал Слеро и взеха да ми течат лиги от устата. Вече съм навит и за петък 25.06. и за събота 26.06. ако цените са същите като посочените - 32-33лв на стая. Последно сме ходили семейно някъде миналата година по това време - на яз.Доспат(главно заради мен, тъй като съм рибар) и сега всички сме страшно навити. Жената малко се притеснява, тъй като не познаваме никой, но аз я успокоявам, че сте симпатяги. Ако има някаква пролука в местата за Боаза и за нас (2+1), ще съм страшно благодарен. Участието ми е 100% сигурно, само дано жигулата милата, да не прави проблеми дотогава.

<div align="right">Originally posted by VanDan*-*10/06/2004*:* 15:46:48</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Чети по-нагоре, има промени в цените. Освен това места на практика няма, ще се търсят допълнителни възможности - за тях ще пиша в неделя вечер.

7. Member
    Тук е от
    Aug 2001

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">WARNING

преди 10 дена бях в Ханчето на фирмен купон.

пак бяхме окупирали целия хотел, но както се оказа, че заемаме съвсем малка част от ресторанта... по това време имаше балове и абитуриентите слушаха предимно ЧАЛГА, е имаше и някое друго хоро... а колоните там са огромни и много "шумни"... за съжаление другите посетители бяха два пъти повече от нас та затова хапнахме и ходихме да си допием около басейна.

Иначе е хубаво и спокойно местенце, който отиде няма да съжелява.

<div align="right">Originally posted by DIL*-*10/06/2004*:* 16:49:50</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Няма страшно, някои от нас могат да минат за двама [:D] и така ще станем мнозинство[:D]

8.  

9. Тук е от
    Aug 2002

Slero днес ти пуснах парите за мен и _JaZa... предполагам, че точно ние двамата запълваме последните места.

10. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Да чак сега видях, че се споменава 50лв за стая 3 легла. Ще се оправим и с нея за две нощувки. Но проблема с местата е нерешим доколкото разбрах и май ще се разминем[]

11. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Изчакай до понеделник, ще видим дали ще има и други желаещи и ще помъдруваме върху някакво решение...

12. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Да чак сега видях, че се споменава 50лв за стая 3 легла. Ще се оправим и с нея за две нощувки. Но проблема с местата е нерешим доколкото разбрах и май ще се разминем[]

<div align="right">Originally posted by VanDan*-*10/06/2004*:* 20:04:57</div id="right">

Докторе да не вземеш да се откажеш. Ханчето Боаза е едно малко райско кътче и снимките, които си видял не могат да го опишат достоверно, то трябва да се види.

13. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Аз не съм се отказал, а и жена ми ме бъзика, че само съм вдигнал пара, а покритие никакво. Но като съм закъснял, никой не ми е виновен. Много ви благодаря, че ми обърнахте внимание въпреки, че доста съм пропуснал срока за заявка. Ще чакам до понеделник, но ако само аз съм проблем не ме мислете. Важното е мнозинството. Ако все пак не се видим да се запознаем(което за мен лично би било удоволствие) ви желая хубаво време и приятно прекарване на цялата прекрасна компания..

14.  

15. Member
    Тук е от
    Dec 2001

Абе всички ли ще пътуват от София никой ли няма да тръгне от Бургас [:D] ???

Ако някой има свободно място нека се обади ще поема част от горивото естесвено или ако пътува в петък с автобуса и си търси компания пак да се обади. [^].

<font color="red">

[оффтопик]

Malone обещал съм ти да те черпя бира от 100 години но понеже си мой човек ще видим дали няма да намерим някоя по-прясна [8D]

И хора носете си банските

[оффтопик]</font id="red">http://www.luisi.ru/prikol_500.php[:I]

16. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Нов момент в схемата: със "звездичка" (*) са отбелязани тези, за които имам информация, че са превели депозит. Ако има някой, който да е превел, а да не е отразен, моля своевременно да се обади, за да търсим грешката.

Днес разговарях със собственика и управителката. Няма връщане, легловата база в комплекса е изцяло запазена за нас (с изключение на апартамента за първата вечер). Закъснелите могат да разчитат на места в града, като ще има организиран транспорт за сметка на заведението. Подробности за настаняването не мога да кажа, докато не знам колко допълнителни заявки ще се съберат. Срокът за тях е сряда, 16 юни, вечерта.

Само да даде Господ хубаво време, както казват старите и мъдри хора...

17. Senior Member Аватара на Profita
    Тук е от
    Jun 2003
    Живее в
    Бургас

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Абе всички ли ще пътуват от София никой ли няма да тръгне от Бургас [:D] ???

Ако някой има свободно място нека се обади...

<div align="right">Originally posted by _JaZa*-*11/06/2004*:* 18:35:04</div id="right">

Тръгвам от Айтос в петък вечерта.

Обади ми се на ICQ да помислим дали можем да се натъпчем 5+1 в превозното средство.

18. Senior Member Аватара на Profita
    Тук е от
    Jun 2003
    Живее в
    Бургас

Една седмица до великото събитие за 2004 година.

Говорхме за разни игри, състезания и подобни.

Дайте да се уточним за целта кой какво ще носи. Карти, табла, топки (волейболни, футболни и т.н), музика. Да не стане така всеки да си мисли, че другия ще носи и накрая да си останем без.

Който може (защото аз не мога) да изпече някое друго CD с музичка, за да си подсигурим нотките на настроение в късните часове.

Да напомня пак - носете си "мокрите шорти"!!!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 8 от 14 ПърваПърва ... 678910 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. СЕТКОМ - ХардуерБГ Сбирка във Варна !
    От wsd във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 57
    Последно: 18-10-07, 15:45
  2. Сбирка на СЕТКОМ- Търново
    От Mr.TECHNO във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 13
    Последно: 30-01-07, 16:06
  3. Сбирка София?
    От kod във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 9
    Последно: 06-04-06, 23:06
  4. Наградите на ММ
    От FearMe във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 7
    Последно: 06-03-06, 17:02
  5. Отговори: 12
    Последно: 28-05-04, 09:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе