Резултати от 1 до 8 от общо 8

Изключвате ли мобилния си телефон

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Oct 2003

Изключвате ли мобилния си телефон вечер??? Защо???

<font color="orange">Gadget EDIT: Не си го поставил като анкета.

</font id="orange">

2.  

3. Senior Member Аватара на glarus
    Тук е от
    Aug 2003

ебати анкетата. Може да слижиш и също държите ли си мобилния телефон в калъф и т.н.

4. qni
    qni е офлайн
    Member Аватара на qni
    Тук е от
    Mar 2002

Аз не го изключвам моя никога. Така ми се налага заради работата.

offtopic: скоро ми казаха нещо много обезпокояващо за мъжете които си носят мобилния в джоба. Това водело до импотентност. На мен не ми е много ясно как точно влияе, но ако е така много лошо. Аз само там го държа. Ако има някои по компетентен по въпроса нека да изкаже мнение. Каза ми го един познат, който го чул от друг познат и т.н. Обикновенно в тези случай става въпрос само за някакъв слух, но все пак ако има компетентно мнение по въпроса нека да го чуем.

5. Senior Member Аватара на Profita
    Тук е от
    Jun 2003
    Живее в
    Бургас

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Изключвате ли мобилния си телефон вечер???</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">Не.

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Защо???</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">Защото не желая да го изключвам.

<font size="1">Следете развитието на тази тема! Ще ви обогати с нови знания и изводни констатации...</font id="size1">

6. Member
    Тук е от
    Dec 2003

Никога не съм го изключвал моя.

--------

qni, то и за цигарите казват същото, и за алкохола и за какво ли не още.

Веднъж един приятел на баща ми каза "Имах доста приятели които водеха здравословен начин на живот..........всичките умряха" [:D] [:D] [:D]

7. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

всяка вечер го изключвам - не виждам смисъл да харчи батерия и вечерта - който иска да ме намери спешно - си имам дом.тел.

8.  

9. Тук е от
    Jun 2004

ма да - изклучвам всицки телифони за да не ме беспокойът идеотити

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">

offtopic: скоро ми казаха нещо много обезпокояващо за мъжете които си носят мобилния в джоба. Това водело до импотентност. На мен не ми е много ясно как точно влияе, но ако е така много лошо. Аз само там го държа. Ако има някои по компетентен по въпроса нека да изкаже мнение. Каза ми го един познат, който го чул от друг познат и т.н. Обикновенно в тези случай става въпрос само за някакъв слух, но все пак ако има компетентно мнение по въпроса нека да го чуем.

<div align="right">Originally posted by qni - 25/07/2004 : 10:37:34</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

туй съ отнасяло до фиртилитетъ бе чиляк не до импотентоста

10. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Не се учудвам, че нивото на отговорите падна драстично...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Изключвате ли бойлера
    От veni във форум Бяла техника
    Отговори: 32
    Последно: 06-05-17, 22:07
  2. Samsung Galaxy Xcover - мобилния телефон на Рамбо
    От kod във форум Новини от SetCombG.com
    Отговори: 0
    Последно: 12-08-11, 11:29
  3. Отговори: 7
    Последно: 19-01-11, 21:52
  4. Отговори: 29
    Последно: 25-07-06, 08:39
  5. Защо компа не ми открива мобилния телефон?
    От milich във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 2
    Последно: 28-06-04, 23:58

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе