Страница 2 от 6 ПърваПърва 1234 ... ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 89

Клиентски бойкот

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Gadget
    Guest

Клиентски бойкот

Подкрепям идеята, но щом държавата ги е узаконила и КПД си трае, значи няма да се стигне далеч. Не казвайте, че държавата няма общо с ценообразуването. Надали администрацията си плаща служебните разговори и не й пука особено за колко разговаря. Плюс това толкова реклами се въртят по коя ли не медия, билборд, плакат... колко пари са това и колко народ се изхранват с тези пари, а реално си плащаш телефона, а после получаваш пари за реклама... дълга и широка стана, но цените наистина са високи и е хубаво да се направи нещо, както стана с доматите, които стигнаха 3 лв. за кило по едно време...

------------------

Go2Gadget.com

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2001

Клиентски бойкот

Абе защо се занимавате с анонимни дивотии?

Дайте утре ток да не ползваме или вода - не са ли прекалено скъпи?

Кой го организира този протест?

Ай сиктир бе!

4. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Клиентски бойкот

И аз подкрепам идеята, въпреки, че едва ли Мтел или Глобул ще си намалят тарифите заради този протест. Но все пак е начин да се покаже недоволството на хората и е повод за малко размисъл.

5. Member
    Тук е от
    Jun 2003

Клиентски бойкот

Lupus... Това е реплика на Димитър Попов и предшества времето на Любен Беров с поне четири години... [:D]

Gadget.... КПД не съществува от години бе, човек! Имаме си Комисия за регулиране на съобщенията (www.crc.bg).

Аз няма да участвам, понеже също смятам, че гасенето на телефона за два часа не е начин да се въздейства на операторите.

6. Member
    Тук е от
    Jan 2003

Клиентски бойкот

Бих подкрепил идеята ако бях в България, дано да има някакъв ефект.

Само че имам малка забележка, да не вземе някой да се изложи от незнание. Цените в България съвсем не са "несравнимо по-високи от цените в Европа". Освен ако не доуточниш за коя точно Европа говориш, защото в Германия е с пъти по-скъпо, нищо че има 4 оператора (e-plus, t-mobile, vodafone и O2). Цена от 79 евроцента на минута при таксуване 60/10 съвсем не стряска никого тук.

7. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2003

Клиентски бойкот

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Само че имам малка забележка, да не вземе някой да се изложи от незнание. Цените в България съвсем не са "несравнимо по-високи от цените в Европа". Освен ако не доуточниш за коя точно Европа говориш, защото в Германия е с пъти по-скъпо, нищо че има 4 оператора (e-plus, t-mobile, vodafone и O2). Цена от 79 евроцента на минута при таксуване 60/10 съвсем не стряска никого тук.

<div align="right">Originally posted by barnie*-*30/08/2004*:* 17:23:59</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Само да допълня горното мнение с цифри от последната ми сметка - 243:36 мин. за 90.71 лв. (вкл. месечната такса и ДДС). Или средната цена на минута е 0.37 лв. с ДДС, което е EUR 0.19. Нещо не ми се вижда "несравнимо по-скъпо" от EUR 0.79. А в сметката имам и 12 лв. международни разговори...

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Клиентски бойкот

barnie, айде да не си говорим на изуст...

щом си там трябва да знаеш на O2 тарифите им:

0.19 за към тях и 0.60 за съм другите

а да ти споменавам ли и за тяхната home zone?!?

0.07 дневна и 0.04 нощна за към който и да е...

за бойката - аз поне все нямам батерия... така че предполагам съм вътре... въпреки, че за това трябва масовост, която според мен е недостижима...

10. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

Клиентски бойкот

Иво, четох мнението ти и според мен си в грешка. Точно това е пътят. Така се гради гражданско общество и чрез икономически натиск се регулира икономически субект. Цената зависи от търсене и

предлагане. А не от това да хванем шефа на Мтел на барикадата и да му счупим главата. С барикади работа не става, само дет ше нарушим закона. - DЗВЕР

@DЗВЕР, да, гради се гражданско общество, но някъде другаде, не тук. Прав си, изсилих се с това за "счупването на главата", но все пак малко нервно се работи, ако сто души ти крякат под прозореца [знам какво е] :-). Не че подтиквам някого към това, но наистина не вярвам, че ако няколко хиляди (дори) души си изключат телефоните, ще сплашат оператори с нещо. Все едно да си спреш колата, за да стачкуваш за дупките по улиците.

@Gadget, ти домати можеш да си посадиш и на село, ама една ли ще тръгнеш да си правиш собствена частна мрежа с покритие територията на държавата ни, за да си говориш така както би ти се

искало ;-)

@Profita, докато реално не си стъпи на краката 3-ти GSM-оператор, с извинение, ще чакаме конкуренция, ама на "върба в сряда". :-(

11. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Клиентски бойкот

С други думи, мнението на икономо-псевдоразбирачите - имена няма да циитрам, е че като клиентите покажат, че не са склонни да купуват услугата на тая цена, въздействие върху продажбите е абсурд да има?

Бравус. Възхитен съм. Къде ли съм бил 5 години в училище.

Ама такъв съм си.

А инак - тарифи всякакви. Идеи всякакви. Обещания всякакви. Телефони всякакви.

Абонат на БТК също никой не ме е задължавал да стана.

Конкуренцията е само единият от пътищата.

А Иво, прав си, но понякога се чудя - на какво му е мястото в тоя форум. Може би не на някои идеи, ами само на някои хора, които трябва да блеснат непременно? Е не би трябвало да има свободна регистрация тогава...

Това не е критика към администраторите

12. Senior Member Аватара на Kayso
    Тук е от
    Apr 2002

Клиентски бойкот

Хехехе, абе вие друга работа нямате ли си бе

И 7ми GSM оператор да дойде, се същия ***.

Толкоз ли не ви увира мозъка, че плащате скъпо за телефон, не защото самата услуга е скъпа, ами щото половната пъпеши говорят и после не плащат. Като си платите вие високата сметка, плащате и тяхната.

Поради същата причина, сме на едно от първите места в Европа по най-висока лихва на кредитите.

Риск хора се нарича фактора - риск. Рисков пазар, нищо повече. Ни конкуренция ше ни спаси, ни дявол.

То така е, каквото сам си направиш и оня горе не може да ти го направи.

Не обвинявайте операторите, а се замислете, къде е причината да ви се взимат такива пари

А къде е причината да не се дават безплатни телефони. Ами пак там, всеки 2 ще вземе да продава после и пак и пак и пак и така до безкрай ...

Никви бойкоти, никой не ви е карал на сила да си купувате, има БТК има и вече 100 фирми които предлагат IPтелефония. Аз съм си доволен от услугата и никой не може да ме убеди, че не печеля повече когато говоря извън офиса, от колкото плащам.

13. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Клиентски бойкот

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">С други думи, мнението на икономо-псевдоразбирачите - имена няма да циитрам, е че като клиентите покажат, че не са склонни да купуват услугата на тая цена, въздействие върху продажбите е абсурд да има?

Ама такъв съм си.

............

...............

<div align="right">Originally posted by D3BEP*-*30/08/2004*:* 20:48:32</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Абе D3BEP,

Ти май не си бил не само "5 години в училище" ами и в двора му![!]

Как ще обясниш факта, че през последните три години нито един кабелен оператор не е повишил цената на услугата, макар че броя на програмите нарастна с повече от 1/3?

Аман от недоучили....

Е, то бива, бива, ама бивол на курбан не бива!

14.  

15. Gadget
    Guest

Клиентски бойкот

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">

@Gadget, ти домати можеш да си посадиш и на село, ама една ли ще тръгнеш да си правиш собствена частна мрежа с покритие територията на държавата ни, за да си говориш така както би ти се

искало ;-)

<div align="right">Originally posted by IvO_tm - 30/08/2004 : 19:11:38</div id="right">

@IvO_tm Ти ако домати не ядеш, то 90% от населението ги консумира по време на летния период. И когато при тях има голямо предлагате на изкуствено завишена цена... 3лв. не е реална, а краставиците по 4лв. Като се вдигна шум доматите паднаха на нива 80-90 ст...

Мисълта ми е, че моб. оператори правят същото. Държат изкуствено високи цени. Mtel те таксуват на 30 сек. Защо? Запушили са устата на повечето с промоционалните си планове за предприятия, полиция, военни... е кво повече искаш?

16. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Клиентски бойкот

Гаро, те паднаха, ама не от шума, а от вноса.[:D]

Lazy Dog има една хубава приказка:

"Кервана си лае, кучетата си минават"

17. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Клиентски бойкот

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">С други думи, мнението на икономо-псевдоразбирачите - имена няма да циитрам, е че като клиентите покажат, че не са склонни да купуват услугата на тая цена, въздействие върху продажбите е абсурд да има?

Ама такъв съм си.

............

...............

<div align="right">Originally posted by D3BEP*-*30/08/2004*:* 20:48:32</div id="right">

Абе D3BEP,

Ти май не си бил не само "5 години в училище" ами и в двора му![!]

Как ще обясниш факта, че през последните три години нито един кабелен оператор не е повишил цената на услугата, макар че броя на програмите нарастна с повече от 1/3?

Аман от недоучили....

Е, то бива, бива, ама бивол на курбан не бива!

<div align="right">Originally posted by Lupus*-*30/08/2004*:* 22:40:04</div id="right">

Различните програми са за различни потребители. Оттам и цената е различна. И при условие че програмите са ориентирани към увеличаване на потреблението не знам как искаш да вдигат цената.

Но колко стигат до увеличеното потребление ??????

Какво да ти обяснявам и има ли опастност да го разбереш?

Не.

Има опастност само да погазиш инициативата.

Защо да споря с такъв като теб.

А на Кайсо писанията - надявам се че той сам си вижда смисъла в тях.

Не съм чул досега поне глобул да калкулират неплатени разговори. Пък имам доста познати там.... И не съм чул неплатените сметки да са им основен проблем.

<font color="red">Вижте какво, нека който не иска - не участва !</font id="red">

18. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Клиентски бойкот

Това изглежда е поредната супер безмислена говорилня във форума, която ще се <font color="red">uзpog</font id="red">и* или в някаква политическа критика [безполезна] или в нападки между двама трима участника. Докато се заключи.

<font size="1"><font color="orange">*Оправете най-после това! <font color="red">uзpog</font id="red">и си е чисто българска книжовна дума, особено, когато се използва в смисъл, че нещо се превърне не в такова, каквото трябва да бъде. Аман от съчетания на машинен и човешки интелект. Очевидно е, че единия куца.</font id="orange"></font id="size1">

Два три пъти се прокрадна мнението, че ако от близо 3 милиона абонати 500 човека си изключат телефоните операторите ще се усмихнат иронично и небългарите от тях за пореден път ще се убедят, че са попаднали в средата на стадо агнета.

Кой ще си изключи телефона? Този с ваучъра ли? След като вече си е предплатил?

Или този, който ползва телефона за украшение? С месечна сметка по-малка от 15 лева?

Е и?

Четири часа изключване на определената дата на телефоните, които предварително са си платили разговорите или тези, които по принцип говорят по 10 минути <font color="red">на месец</font id="red"> е най-веселия виц от месеци насам.

Смях, смях, смях ...

Айде, като има толкова отворени ...

Недейте си спира телефоните, а говорете. Яко. После им покажете среден пръст на операторите и не си плащайте сметката. Мръсници.

Разбийте ги, ще клекнат.

Много тъпо. Хората с ваучъри са си платили на операторите и сега заплашват:

"Тези пари дето ви ги дадохме няма да ги изговорим, айде да ви видим."

За пореден път някой си прави експеримент с народа.

Нещо като Jenny от ... забравих кой форум, сещате се. Със DVD дисковете.

Айде стига глупости на тази тема.

Ако някой има мерак, да си напише името, да направи някаква легитимна организация с цели, план за действие, средства и т. н.

Тогава ще видим.

<<EDIT>>

Чакайте, че се сетих за един виц от близкото минало, подходящ за случая.

Синчето се връща в къщи и еуфорично казва на баща си:

- Тате, спестих 50 стотинки ...

- Тъй ли? И как?

- Ами вместо да се кача, бягах след тролея ...

- Хм, мама ти да ... проста, а защо не бяга след някое такси и да спестиш 5 лева ...

Че и нашата работа.

"Аз и без това не говоря, ама сега няма да говоря заради бойкота."

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 6 ПърваПърва 1234 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 63
    Последно: 22-02-06, 14:52
  2. кабеларките - и те плачат за бойкот
    От Zaphod B във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 23
    Последно: 21-09-04, 20:23

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе