Според мен въпроса е принципен - може и да не им прецакаме бизнеса на Мтел и Глобул, но ще им покажем, че нещо не е както трябва. В момента на мобилния пазар в България няма конкуренция - има просто поделен монопол! И това ако му харесва на някой "обикновен" потребител здраве му кажи. А според мен е грешка да се мисли, че Мтел и Глобул не им пука - ПУКА ИМ и то много, щото са хитри, като стадо мъжки лисици са хитри и искат да засмучат всяка стотинка, която могат. И ми се иска да им покажем, че този ОВЧИ манталитет - "аз съм много малък, за да ме забележат" изчезва пичове! Защо италянците могат да протестират, а ние не?
Може и да си си предплатил разговорите, но това, че няма да генерираш трафик 2 часа, не значи че ще ти изчезнат парите, Malone. Просто ще ги ползваш по-късно, примерно. И може ли някой да ми обясни защо разговор от САЩ до България за 1 минути излиза по-евтино от разговор пак за 1 минута Мтел-Мтел или Глобул-кой да е? Може би защото американците си плащат всичките сметки?! Друг път! Щото там има РЕАЛНА конуренция, а тука има само въздух под налягане.
Мисля, че мобилните оператори залагат много И на потребителите с малки сметки, защото те са много!!! По-добре да имаш 100 клиента с по 15 лева на месец, отколкото 1 с 1000 лв, нали? Особено, като вземем предвид, че тези вторите генерират много повече трафик /тоест разходи за операторите/ от тези първите, който говорят на най-дървените цени /и операторите имат много по-голяма печалба от тях/.
Аз не съм нито от първите, нито от вторите. Сметката ми е около 100 лева на месец и телефона ми трябва за да си изкарвам заплатата. Но ще го изключа, защото не съм съгласен с ценовата им политика и искам ТЕ да го разберат, а те, повярвайте ми, ще го разберат. Може и да не намалят цените на 2 септември, но със сигурност ще имат едно наум. А идва и трети оператор... /на който ще стана веднага абонат, ако трябва само за да ме има в статистиката им!!!/.