Вижте на какво попаднах. Май протестът е международен
http://www.rusmob.org/
Вижте на какво попаднах. Май протестът е международен
http://www.rusmob.org/
Да де ама вижте темата на протеста някъде в бившия СССР:
1. Качествена връзка
2. Квалифицирани отговори от регионалните центрове
3. "Прозрачни" тарифи
4. Номера - собственост на абоната
5. Връзки без ограничения - има се предвид, че там делят мрежата на домашна и регионална, съответно с различни цени. Както и искане всички оператори да са с еднакви цени.
6. Своевременна информация при промяна на тарифите
7. Създаване на единна база на IMEI номерата на откраднатите телефони.
А нашата тема каква е?
"Братя българи! Давайте срещу прекомерно високите цени на операторите."
А защо ги смятате за прекомерно високи?
"Амииии защото така ..."
Ами колко по ниски да бъдат и защо?
"Амииии ... не знам. По ниски ..."
Брей, уплашихме мобилните оператори, дайте сега да видиме тези с колите /за WV иде реч/. Нещо много скъпо ги продават, да им се спретне едно бойкотче, че като се разтреперят и те, да скачаме в по една кола и да започваме бензинджиите.
бойкот и на хардуерните производители.
на 32.13.2004 от 10:00 до 12:00 няма да си купувам нов хардуер понеже му надуват цените (преди игрите вървяха на видеокарта от $100 а сега не искат на видео от $500)
ама не знам що едно пц беше $3000 а сега са някакви по $400
Бойкот А!
Уволних двама служители поради това, че са си позволили волността да си изгасят мобилните телефони...
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Бойкот А!
Уволних двама служители поради това, че са си позволили волността да си изгасят мобилните телефони...
<div align="right">Originally posted by DeathKnight*-*01/09/2004*:* 16:30:43</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Експлоататор, робовладелец ...
Срам за българското рицарство!
[:D]
Аз също се включих в бойкота и то не само за 2 часа - през целия ден говорих толкова тихо, че все едно си бях изключил микрофона. За сметка на това говорих двойно по-дълго от обикновено, та дано се задавят тия хиени от М-Тел...
Айде. За тези, които протестираха Мтел и Глобул ще връщат парите за всички проведени разговори до 5 дена.
Вие май не разбирате за какво става въпрос.
Уважаван вестник. Че кой рита срещу ръжена? Капитал не знам дали някой от вас чете(един от малкото вестници,които съм харесвал). Той беше добър едно време, сега вече не струва според мен и само дето е скъп също е политикантски, а не икономически. Ама съм сигурен, че рекламките на М-тел си седят. Дали ще прецака интересите си сам?
А БВП, доход, макроик. показатели и т.н. Мерси за инициативата, имам тази информация за поне 10-15 години назад. Но:
Първо - според мен трябва да се направи сравнителен анализ на европейските страни и Бг, а не само да се проследи развитието в Бг което е вече по - сериозна работа - говорим за бая народ, територия и разноцветни мобилни услуги.
Второ - никой не е казал, че иска да преговаря с протестиращите за цената на мобилните услуги. Така че освен да си амортизираме калкулаторите не виждам какво друго да направим с тея изчисления. Да го кажем така: <font color="red">Кой ще ги публикува?</font id="red">
Трето - и да се стигне до преговори, по - ценна е вътрешната информация за себестойността на услугите, която вече дава долната граница на ценообразуването и възможността да се лавира със цената. Сложна работа. Ще ни трябва емен - емен цялата финансово - счетоводна документация на фирмите.
Протестът мисля че имаше пред себе си една ясна цел: Гражданското общество протестира срещу монопола. Не знам кое не видяхте??? Монопола ли? Бая народ протестира, бая дискусии се вдигнаха. Основните медии една думичка не казаха.
И сега слушам коментари - демек защо не са казали. Ами помислете, не е сложно.
Сега да видим "кой крив, кой прав"...
Дали мобилните оператори лъжат, или бойкота наистина е имал успех?
<font color="blue">Цитат:</font id="blue">
<font size="4"><font color="red">"Бойкотът не успял да намали GSM трафика"</font id="red"></font id="size4">
http://www.dnevnik.bg/show/Default.a...30822&rubrid=1
това не е моят глас
шизофренията ми се представя за мен. не и вярвайте
<font color="red"><font size="3">Важна новина!</font id="size3"></font id="red">
Току що по CNN под грифа "Breaking News" изтече следната новина:
"Вследствие на проведения бойкот и понесените огромни загуби българския мобилен оператор МТЕЛ е обявил фалит. Остатъците от копанията са разпродадени на нови собственици. Днес излиза съдебното решение и от утре те влизат във владение."
Следете вечерните новини и утрешната преса за повече подробности.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><font color="red"><font size="3">Важна новина!</font id="size3"></font id="red">
Току що по CNN под грифа "Break News" изтече следната новина:
"Вследствие на проведения бойкот и понесените огромни загуби българския мобилен оператор МТЕЛ е обявил фалит. Остатъците от копанията са разпродадени на нови собственици. Днес излиза съдебното решение и от утре те влизат във владение."
Следете вечерните новини и утрешната преса за повече подробности.
<div align="right">Originally posted by Lupus*-*03/09/2004*:* 10:07:16</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Е, бога ми, не исках така да свършат, ама на - заслужиха си го [:D] Да би мирно седяло не би фалит преживяло....
Lupus, купи си малко ве, брачедВсе пак е безжична комуникация, все се връзва с твоята сфера на бизнес.
Пък и ти имаш вече опит в безкапиталното придобиване на компании.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">български джисием оператори предлагааааам
2 за левче.
<div align="right">Originally posted by XaMaB*-*03/09/2004*:* 16:01:55</div id="right">
Дайте ми 4, аку убичате!
Щот съм чувал, че след кат станат 4 и пазаря ставал развит!
Всъщност, фалирала е май само българската народопсихология. Отгоре до долу.