<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ако някой си мисли че комунягите ше се върнат и пак инженера и доктора ше взима колкото продавач в магазин примерно се лъже!Сори,това време отмина</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
ДПетров - баща ми е инжинер. Работи в голяма международна компания. Доктор на съответните науки е. Колко изобретения има - и аз вече не знам. Мога да изредя неща, които всеки е срещал и основна част от тях са негови внедрявания. Има 20+ години стаж; може би скоро 30. Владее френски наистина добре и горе долу руски и италиански.
Приятелката ми работи в магазин - хранителен от 2 години и взима повече от него. Много слаби познания има по немски и английски; вишист - бакалавър - икономика!
Корупцията е хубаво нещо. Чудесно. Има само един негатив: администрацията е сложена за да съдейства и организира дейността на гражданите. С цел да се натрупат повече "дивидент" от корупция обаче те не само не помагат, а даже се стараят да затруднят работата на гражданина(стопанина).
Та оттам и една причина за намалена производителност. Спрямо Америка, де.
Не знам как ги правиш тея изводи. Но според мен не са за България, а за някоя друга страна, или пък са за точно твоето работно място. Което не е цяла България. Пазарната икономика, която ти се струва, че виждаш, още е много далеч да се назландиса при нас.
Чудя се къде са комунягите. Ами да, те пак са тук. Само че преоблечени като демократи.
"Бай Ганьо на избори".[:D]