Напишете най-сетне едно списъче, кой ще идва и кой не ...
Напишете най-сетне едно списъче, кой ще идва и кой не ...
В цялото поделение не са чували за тях, но това не е проблем, след като им имаме тел. Обаче аз като им звънях само отчетох 2 разговора по 3sec.
Много се извинявам за закъснението, но трябваше до последно дооточнение да се стигне с идващите от Варна[V]. Така от варна сме: PAT + жена му, WSD-Веско, Кайсо, моя милост; имаме 2 много колебаещи се по независещи от тях причини; LUPUS, FORI, SILVERFOX. има доста хора, които се колебеят или просто до последно не се знае че ще идват: SLERO, KOKOSH, доколкото разбрах май и Докера има намерение да идва, но не се е вписал. В четвъртъка звънкам на нашият домакин да му дам колко легла да запази, така че има още 2 дена да казвате кой ще идва със сигурност. Впишете се, по ICQто или на РМ!!!
Аз ще дойда, но ще съм в движение.
Ако мога ще остана, но не ми запазвайте легло - ще се измисли нещо.
Просто като се уточнете напишете точно къде ще бъдете.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Много се извинявам за закъснението, но трябваше до последно дооточнение да се стигне с идващите от Варна[V]. Така от варна сме: PAT + жена му, WSD-Веско, Кайсо, моя милост; имаме 2 много колебаещи се по независещи от тях причини; LUPUS, FORI, SILVERFOX. има доста хора, които се колебеят или просто до последно не се знае че ще идват: SLERO, KOKOSH, доколкото разбрах май и Докера има намерение да идва, но не се е вписал. В четвъртъка звънкам на нашият домакин да му дам колко легла да запази, така че има още 2 дена да казвате кой ще идва със сигурност. Впишете се, по ICQто или на РМ!!!
<div align="right">Originally posted by LUDIA*-*02/11/2004*:* 09:36:50</div id="right">
Съжалявам много.Не можах да дойда на Селената.В събота и неделя съм на работа извъредно- ревизия.Иначе можех да извозя 8 човека освен мен от Варна до Троян.Сори.И весело изкарване !!
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Е аз имам баба в Троян, имам стая за спане и мерак имам, ама на 7-ми се жени The Big Boss на фирмата в която работя и съм на сватба в София
Какво става народе .. аз сам ли ще пътувам с колата от Варна натам ?
--edit --
станахме 3ма - още 1 място има
Мене за нощувките не ме бройте, имаме си къде да спим там... само трябва да видим как ще се уреди финансовия въпрос щото напоследък много лоша работата. Бтв, ако ще ходя сме с кола и можем да качим евентуално 2-ма от София.
Айд енароде - Който разбитра тука - на БИРА :D
Така, направих резервациите, но само за Варненци, поради причината, че другите гости са или с роднини там или някой се отказват поради други причини. Сборното място е пред заведението "Фенерите", предлагам да се съберем към 14 часа там да се видим кой е там и кой го няма. да си уговорим един час за събиране вечерта и после да разгледаме града, или кой каквото иска да прави!!! Ако има други предложения, да се вписват. Утре сутринта в 10 часа колите от Варна тръгват. Аде до виждане [8D][:D][^]
Оставете някакъв телефон на когото да се обадя, като дойда.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Така, направих резервациите, но само за Варненци, поради причината, че другите гости са или с роднини там или някой се отказват поради други причини. Сборното място е пред заведението "Фенерите", предлагам да се съберем към 14 часа там да се видим кой е там и кой го няма. да си уговорим един час за събиране вечерта и после да разгледаме града, или кой каквото иска да прави!!!
<div align="right">Originally posted by LUDIA*-*05/11/2004*:* 09:36:00</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Така е най-добре. Не могат да се правят резервации за неопределен брой хора. Аз самият не съм сигурен, дали ще мога да дойда, макар че преди това заявих, че идвам. Сега отварям магазин и не ми е много ясно какви задачи ще ми изкочат за следващия ден, но 90% съм вътре. И наистина - оставете някакъв телефон, че ако някой изпусне срещата в 14.00 да не се чуди какво да прави!
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Така, направих резервациите, но само за Варненци, поради причината, че другите гости са или с роднини там или някой се отказват поради други причини. Сборното място е пред заведението "Фенерите", предлагам да се съберем към 14 часа там да се видим кой е там и кой го няма. да си уговорим един час за събиране вечерта и после да разгледаме града, или кой каквото иска да прави!!!
<div align="right">Originally posted by LUDIA*-*05/11/2004*:* 09:36:00</div id="right">
Така е най-добре. Не могат да се правят резервации за неопределен брой хора. Аз самият не съм сигурен, дали ще мога да дойда, макар че пред това заявих, че идвам. Сега отварям магазин и не ми е много ясно какви задачи ще ми изкочат за следващия ден, но 90% съм вътре. И наистина - оставете някакъв телефон, че ако някой изпусне срещата в 14.00 да не се чуди какво да прави!
<div align="right">Originally posted by silverfox*-*05/11/2004*:* 15:42:02</div id="right">
Весело и възможно най-приятно изкарване на всички присъстващи на уикенда в Троян.
Проблема както винаги е в сериозноста, аз обаче си имам програма и дори и да се провали сбирката ще си запълня пълноценно времето (там има с какво )