Страница 1 от 4 123 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 49

Хайде на чевермето и червеното винце:Троян 6-7 ное

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Тъй като нямам възможноста да познавам лично съфорумци от другите градове, а и на Елена не можах да отида, отдавна в мен зрееше семето на една идея да се съберем от Варна 1-2 коли и да посетим примерно Софиа. Но след малко обсъждане с 1-2 съфорумци, стигнахме до решението, че ще е по-добре в този хубав сезон да се съберем накъде из балканските градчета на чеверме и хубаво силно червено винце. Моята първа мисъл беше град ТРОЯН, понеже се оказа, че се намират познати там. Уви съдбата не бе благосклонна към нас защото, човека никъде не го намерихме.

Затова реших да пусна темата тук, и ако има сериозни и навити хора да се срещнем да похапнем и да се повеселим, да заповядат да помагат, ако особенно имат роднини или най-добре ако живеят в някой такъв град!!!

Смятам да бъде първият уикенд на ноември месец, тамън още няма да има сняг и пътищата ще стават за такива дълги преходи от морето навътре и от Софиа към балкана. От Варна сме 5-6 сероизни типа, готови за приключения, но проблема е в логистиката, нямаме познати. А трябва да се огледа вероятнто място на срещата, ще трябва да се намерят места за преспиване и други подробности.

Така че призовавам на помощ който може да помогне.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Да помислим нещо за Тетевен / Рибарица ? Lupus имаше подобна идея навремето...

4. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

Аз ще съм около Троян на почивка в края на този месец... ако сте накъде там наблизо, ще дойда да ви посетя... []

5. Тук е от
    Feb 2003

re. troian zapiviadaite v troian ! - selo e goliamo, ama ima i mnogo mesta za podobni nachinania ) - az sum tuk i shte vi naputrstvam ![:D]

6. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Дата: 6-7 ноември!!!

Място: прекрасното балканско градче ТРОЯН!!!

За цените ще се впишем допълнително до 2-3 дена!

Всеки със 110% сигурност, че ще идва да заповяда и да се вписва!!!

bigbeer, е домакин.

Добре дошъл във форума и се надявам на 6 да се запознаем и да пием не само по едно[:D][] !!!

7. Senior Member Аватара на Vandal
    Тук е от
    Dec 2002
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Тъй като нямам възможноста да познавам лично съфорумци от другите градове, а и на Елена не можах да отида, отдавна в мен зрееше семето на една идея да се съберем от Варна 1-2 коли и да посетим примерно Софиа.

<div align="right">Originally posted by LUDIA*-*17/10/2004*:* 08:52:16</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Абе тая идея за Софиа(София)повече ми допада:-)

8.  

9. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Аре наш'те! [8D] Там сме - 2 места за мен [:P][:P]

10. Member
    Тук е от
    Dec 2003

Тва.., далечко ми се вижда !

Много се чудя[8)]

Каде ще се спи и с какъв превоз да дойда идея нямам ?

Аве неможахте ли някаде по-близо !

На 6 и 7 съм свободен, а и червено винце с чеверме звучи много добре[:P]

11. silverfox
    Guest

Мда - пишете ме и мен.

12. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

kafka, не се тревожи ще има къде да се спи, как без спане, bigbeer ще уреди всичко, а цените ще се постнат до 2-3 дена. Относно идването ами Кокош е навит да дойде, Крис се двоуми, но следи темата и се надявам да има в някоя кола едно място за теб.

13. wsd
    wsd е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jul 2003

Тъй като идеята за Троян е моя (не ща пак да се наврем в София), няма как да не се пиша и аз

14.  

15. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Тъй като идеята за Троян е моя (не ща пак да се наврем в София), няма как да не се пиша и аз

<div align="right">Originally posted by wsd - 19/10/2004 : 07:43:06</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Почти е сигурно, че ще съм там.

16. Senior Member Аватара на Kayso
    Тук е от
    Apr 2002

Е то е ясно пак, че аз ше съм шофьора, ма айде от мен да мине. [:D]

17. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Пишете и мен, ама ако искате да стане работата, някой от инициаторите трябва да се заеме с организацията. Вижте как беше за Елена. Тогава нещата станаха перфектни. Следвайте рецептата на Slero и пак ще стане.

18. 666
    666 е офлайн
    Member
    Тук е от
    Apr 2003

Дайте някакво инфо за хотелите и кръчмите в и около Троян, за да видим за кво иде реч.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 4 123 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 4
    Последно: 04-02-11, 22:08
  2. Отговори: 2
    Последно: 09-02-07, 23:12
  3. Хайде на море!!!
    От llll във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 21
    Последно: 11-08-06, 21:52
  4. Хайде стига бе!
    От The_UFO във форум Овърклок
    Отговори: 48
    Последно: 10-02-02, 13:03

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе