Тамън реших днес да се поровя в SetCom O/C DB да разгледам за нещо интересно, защото и без това нямаше какво да правя. Натиснах да ми ги подреди по най-големи MHz и какво да видя! Значи има един AthlonXP които пише че е клокнат така 1600 @ 1800Mhz. На мястото където трябва да пише името пише Atlon XP 1,6+. Май някои кара на изуст ей така! Даже може би е виждал такъв процесор само на review-тата по западните сайтове! На някой не са му ясни май PR-тата:
1.333GHz -> 1500+
1.400GHz -> 1600+
1.467GHz -> 1700+
1.500GHz -> 1800+
1.600GHz -> 1900+
Да приемем че е PR 1600+ което по "менделеевата таблица" горе е 1.4GHz. Е как ще се клокне на 1.8GHz? И то без отключен множител? И PR 1900+ да е което е 1600MHz (1533MHz на друго място бях чел че са, но няма значение), малко ме съмнява да се клокне на 1.8GHz без отключен множител.
Преди време май имаше пак някакво такова недоумение от страна на Mollov, който се съмняваше за един Duron от 750@1200 на 201MHz fsb, който пак по някаква случайност не беше написан мейла на човека въвел данните.
Крис, предлагам да изтриваш от сега нататък всички данни на хората които не си въведат мейла в SetCom O/C DB, защото и аз мога сега да си съчиня колко мога да клокна новия си P4 на 2000 да кажем на 2500 ще видя колко мога и множител да му пиша и fsb от някой сайт, дъна валяло, и айде!
Предполагам че някой е сгрешил като в въвеждал данните, а може и мейла да е забравил да си напише, всичко се случва, ако е така моля да оправи нещата на време. Ако ли не, и го е направил умишлено, предлагам още днес да бъде "зверски" изтрито
P.S.: По същия начин стои въпроса с Duron 750@1200 и 201mhz fsb...
<font color=green>Mas caro, mas rapido, mas seguro - mejor... Intel® Inside procesors </font id=green>