Страница 4 от 11 ПърваПърва ... 23456 ... ПоследноПоследно
Резултати от 46 до 60 от общо 153

За "Big Brother" и останалите....

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Feb 2001

Ами точно, skynet, всеки може да прави каквото си иска с парите си. Твойте аргументи за това да не гласувам ми се виждат супер нелогични. Ти сега какво, имаш нещо против това, че някой печели от тези смс-и ли, какво? Според мен това е много неправилно мислене - за какво да гласувам, след като някой ще спечели много пари от това? Според мен въобще не трябва някой да се води от такива съображения, не е важно кой колко ще спечели ако гласувам, а какво аз ще загубя/спечеля. И след като има хора, за които 1,20 не е никаква загуба, защо да не гласуват? След като може да са удовлетворени след това, че този, за когото са гласували е излязал. Пак се връщаме на оная поговорка - не е важно на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле.... нещо такова беше.

А относно чуждестранните предавания...еми то е естествено като гледате избрани моменти и да си мислите, че тук е най-тъпо. В другите страни се провежда за н-ти път, тук за първи и то за малко повече от месец. Ми ще се научат хората, следващия път ще изберат такива хора, които да са по-интересни(надявам се).

2.  

3. Member
    Тук е от
    Sep 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ами точно, skynet, всеки може да прави каквото си иска с парите си. Твойте аргументи за това да не гласувам ми се виждат супер нелогични. Ти сега какво, имаш нещо против това, че някой печели от тези смс-и ли, какво? Според мен това е много неправилно мислене - за какво да гласувам, след като някой ще спечели много пари от това? Според мен въобще не трябва някой да се води от такива съображения, не е важно кой колко ще спечели ако гласувам, а какво аз ще загубя/спечеля. И след като има хора, за които 1,20 не е никаква загуба, защо да не гласуват? След като може да са удовлетворени след това, че този, за когото са гласували е излязал. Пак се връщаме на оная поговорка - не е важно на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле.... нещо такова беше. <div align="right">Originally posted by X-RAY*-*25/11/2004*:* 22:00:07</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Е това е вече приказка...но определено не си разбрал аргументите ми...Виж какво ще се получи най-вероятно: Тая е рядко тъпо (режисирано) парче, сума ти хора ще си кажат - абе ще дам лев, ама не искам да я виждам повече тая. ок, един лев с него и без него все е тая,....за седмица тая ще заработи за екипа на ББ добра сума кинти, количеството смс-си и реалните гласове обаче са скрити (фирмена тайна и прочие), пред зрителите се дават такива данни, каквито те преценят...и ще я оставят и следващата седмица щото е като "златна кокошка"....знаейки че това ще подразни още повече зрителите, които по-следващата седмица ще се юрнат да гласуват още "по-здраво" вкарвайки още повече левчета в касата...не е нужно да си завършил харвард за да го разбереш и в момент в който нещата станат доста съмнителни ще я "отстранят", като я заменат с друг дразнител....и така същия сценарии 3-4 пъти...равносметка:

неколкостотин хиляди (а защо не милион) наивни българи прекарани...винаги съм уважавал хората които правят пари, но не и тези, които правят пари за сметка на наивността на хората...и тук е свободния избор - можеш да избираш между това да си между наивниците или да не си между тях...ако не се потдадеш на емоцията ( която е целенасочено провокирана ) и не дадеш левчето, а изпиеш една бира - лично ще ти стисна ръката брат ми защото ще си направил разумния избор

4. Member
    Тук е от
    Feb 2001

Ами както казах, аз досега не съм гласувал и за момента и нямам такива намерения. На мен лично 1,20 ми се виждат множко. Обаче пък не съм на мнение, че гласуването е нагласено по няколко причини:

1. Анелия лично за мен беше по-голям дразнител от Стойка

2. Между Маргото и Стойка - ами не знам дали някои следи канала дето ги дават 24 часа, но аз гледах къщата няколко пъти през седмицата през интернет. Та там нали пишат смс-и хората. Ами какво да кажа - едно 70% бяха против Маргарита, а не против Стойка. И това са точно тия пъпчиви младежи за които говоря. Затова и смятам, че пъпчивите младежи ще решат и крайното гласуване и победител ще бъде Найден, който да си призная и на мен ми харесва. Вярно, има някои много прости изпълнения но пък всеки ден измисля нещо ново .

5. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Не знам защо, ама на мен тая история с СМСите и гласуването ми прилича като да тръгна по "Витошка" от НДК към Съдебната палата и на всеки 10 метра да залагам по едно левче на релсите, с надеждата да обърна трамвая.Май предпочитам да си ги местя от единия джоб в другия и като стигна до Съдебната да кривна в дясно и да вляза в "Максим"[:D]

6. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Че кой е казал, че трабва да се гласува? Това, че гледам предаването съвсем не означава, че ще тръна и да се обаждам или да пращам SMS-и. Като ми писне или ме изнерви много - смяна на канала! И по 2 стотинки да беше гласуването пак нямаше да се включа - въпрос на принципи, не на пари! Това се отнася за всички предавания от рода....."Ако се обадите на ....... <font color="red">може</font id="red"> да спечелите....."

7. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Вчера получих уплах .... без да искам се загледах в телевизора и видях Стойка без грим, тъкмо ставаше по след обяд от сутрешен сън, едвам се съвзех. Имал съм куче от порода боксер и просто няма база за сравнение, много по-красиво е от Стойка и няма вероятност да уплаши никого. За Стойка не гарантирам, аз самия бидейки не страхлив се уплаших от нея. А, като си отвори устата за каже някоя дума, ефекта е пълен.

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Не знам защо, ама на мен тая история с СМСите и гласуването ми прилича като да тръгна по "Витошка" от НДК към Съдебната палата и на всеки 10 метра да залагам по едно левче на релсите, с надеждата да обърна трамвая.Май предпочитам да си ги местя от единия джоб в другия и като стигна до Съдебната да кривна в дясно и да вляза в "Максим"[:D]

<div align="right">Originally posted by Lupus - 25/11/2004 : 23:09:59</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Абсолютно правилно, и аз така бих постъпил.

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Че кой е казал, че трабва да се гласува? Това, че гледам предаването съвсем не означава, че ще тръна и да се обаждам или да пращам SMS-и. Като ми писне или ме изнерви много - смяна на канала! И по 2 стотинки да беше гласуването пак нямаше да се включа - въпрос на принципи, не на пари! Това се отнася за всички предавания от рода....."Ако се обадите на ....... <font color="red">може</font id="red"> да спечелите....."

<div align="right">Originally posted by Pat - 26/11/2004 : 00:40:16</div id="right">

И аз споделям това мнение [:D][:D][:D][]

8.  

9. T
    T е офлайн
    Member
    Тук е от
    Aug 2002

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Само да кажа, аз лично не съм гласувал досега и няма да гласувам, щото не ми се дават по 1,20ст. ама има хора, дето ги дават, лошо няма.

<div align="right">Originally posted by X-RAY*-*25/11/2004*:* 19:26:20</div id="right">

Е, за сефте може да пуснеш един СМС на 1742. Така, за каузата. Все едно си провел някакъв безсмислен разговор с някого по ГСМ-а. Аз лично пуснах няколко и не смятам, че съм на загуба. Ще пусна и в понеделник един.

10. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

Стойка към кучето:

"Ела да са разкарами. Душиш ми гъзъ? Хайде, момчето ми..."

Както каза Malone - екстремално тъпа вагина!

Какво сте се захванали за тези СМС-и, а другата "услуга - машинка за пари" тип "Подслушвай всичко в Къщата от телефона си", нещо я позабравихте... Аз лично познавам хора, които кой от интерес, кой от губене на време [и пари, съответно - защото времето е пари (в импулси, в случая)] са се "набутали" доста повече от няколко изпратени СМС-а...

11. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Един ден до изгонването на Стойка.

Шампанското е вече в ръцете ми.

12. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Един ден до изгонването на Стойка.

<div align="right">Originally posted by ru-boy*-*28/11/2004*:* 11:04:17</div id="right">

Чул те господ! (и тия, дето гласуват[:D])

13. T
    T е офлайн
    Member
    Тук е от
    Aug 2002

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Един ден до изгонването на Стойка.

<div align="right">Originally posted by ru-boy*-*28/11/2004*:* 11:04:17</div id="right">

И аз съм приготвил бутилка. Само да не се обърка нещо. Към 58% са гласували против нея май.

14.  

15. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

...чудя се как така не са 52%, че да се "стимулира" още повече гласуването... []

16. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Два часа до заветното изгонванееееее.

Вече отвивам телчето на капачката ... ухаааа

17. Member
    Тук е от
    Sep 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Два часа до заветното изгонванееееее.

Вече отвивам телчето на капачката ... ухаааа<div align="right">Originally posted by ru-boy*-*29/11/2004*:* 18:35:06</div id="right"></td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Ама тая май наистина ти е голям дразнител, а [:D]

Само дано да не се направят на интересни да подменят нещо вота, че ... [!]

18. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

цяла българия ликува []

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 4 от 11 ПърваПърва ... 23456 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Продавам Brother MFC 7820N и Brother QL650TD
    От jjelev във форум Приключили продажби
    Отговори: 9
    Последно: 20-12-11, 12:07
  2. Big Brother на ДивХ ???
    От Popkaro във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 3
    Последно: 23-09-06, 14:36
  3. Vip Brother
    От ggbg във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 43
    Последно: 23-03-06, 17:17
  4. Въпрос предимно към Молов ама и останалите
    От Blade™ във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 25
    Последно: 04-02-04, 13:50
  5. За Крис и останалите
    От Tedy във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 4
    Последно: 02-11-02, 00:14

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе