Ами точно, skynet, всеки може да прави каквото си иска с парите си. Твойте аргументи за това да не гласувам ми се виждат супер нелогични. Ти сега какво, имаш нещо против това, че някой печели от тези смс-и ли, какво? Според мен това е много неправилно мислене - за какво да гласувам, след като някой ще спечели много пари от това? Според мен въобще не трябва някой да се води от такива съображения, не е важно кой колко ще спечели ако гласувам, а какво аз ще загубя/спечеля. И след като има хора, за които 1,20 не е никаква загуба, защо да не гласуват? След като може да са удовлетворени след това, че този, за когото са гласували е излязал. Пак се връщаме на оная поговорка - не е важно на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле.... нещо такова беше.
А относно чуждестранните предавания...еми то е естествено като гледате избрани моменти и да си мислите, че тук е най-тъпо. В другите страни се провежда за н-ти път, тук за първи и то за малко повече от месец. Ми ще се научат хората, следващия път ще изберат такива хора, които да са по-интересни(надявам се).