Много се чудя дали има смисъл да се пише на два форума на различни сайтове, на които хората са горе долу едни и същи. Преди ползвах този и на hardwarebg.com, а сега като го няма, на techbg и този тук.
Много се чудя дали има смисъл да се пише на два форума на различни сайтове, на които хората са горе долу едни и същи. Преди ползвах този и на hardwarebg.com, а сега като го няма, на techbg и този тук.
Не си прав - мога да ти кажа, че повечето хора при нас примерно не пишат тука ( поне до скоро, когато временно спряхме нашия форум ) и обратното......... освен ако не ползват различни nick-ове тук и "там".......
Mollov, HardwareBG.com
mollov@mail.bg
Mollov, какво става с форума....тая кирилица толкоз ли не можете да я оправите ???
One Ring to rule them all
One Ring to find them
One Ring to bring them all
and in the darkness bind them
"J.R.R.Tolkien"
hipo, въпрос на лична преценка...
Ако не те уморява особено и не ти заема повече време отколкото си склонен да отделиш защо не?
<BLOCKQUOTE id=quote><font size=1 face="Verdana, Arial, Helvetica" id=quote>quote:<hr height=1 noshade id=quote>
<hr height=1 noshade id=quote></BLOCKQUOTE id=quote></font id=quote><font face="Verdana, Arial, Helvetica" size=2 id=quote>
Значение имат две неща:
+ Какво пишат хората във всеки форум.
+ Какви са правилата на форумите.
Мисля, че по качество си наредил форумите точно по реда им (мое мнение).
- Dreamer
www.TechBG.com
Българския компютърен сайт!
Хахаха, обичам високото самочуствие даже и неподплатено с нищо... Нямам думи за коментар.
Все пак не е лошо да има известна доза уважение към страницата, от която идват болшинството ти посетители, естествено без заплащане... - ако не друго щеше да е признак на добро възпитание.
Просто изказах мнението си. Забранено ли е в този форум? Какво неуважение видя тук !?
- Dreamer
www.TechBG.com
Всичко можеее, що да не може. Както виждаш мнението ти е тук, защо говориш за забрани? Просто и аз изказвам моето. Нали може?
Абе за мен 80% от постовете които чета по всички форуми са загуба на време...какво ме интересува че от nVIDIA пуснали GF4 или че Амд щяли да се мерят 2300+ с P4 3000MHz, ама хората ги вълнува... Като имам проблем в 75% от случаите си го отстеранявам сам, в другите 20% запитвам едни хора на 5-тия етаж и други 5% се надявам някой от форумите, които си няма работа в момента, да се притече на помощ Което е хубаво)
Хайде аз отивам да наваксам за това което гласувах в анкетата, че се пада по 1 на ден))
<font color=green>Intel Pentium 4 2200MHz -> Overclocking World record 3675MHz !!!</font id=green>
<BLOCKQUOTE id=quote><font size=1 face="Verdana, Arial, Helvetica" id=quote>quote:<hr height=1 noshade id=quote>
Всичко можеее, що да не може. Както виждаш мнението ти е тук, защо говориш за забрани? Просто и аз изказвам моето. Нали може?
<hr height=1 noshade id=quote></BLOCKQUOTE id=quote></font id=quote><font face="Verdana, Arial, Helvetica" size=2 id=quote>
С такова впечатление останах от поста ти, а това едва ли е станало случайно, едва ли не ме заплаши...
Сигурно може, остава и сам да се цензурираш. Все пак ти си шефа и режеш, каквото ти скимне и на когото ти скимне, така че отговор на този въпрос имаш сам за себе си.
- Dreamer
www.TechBG.com