Страница 5 от 17 ПърваПърва ... 3456715 ... ПоследноПоследно
Резултати от 61 до 75 от общо 242

Среща на SetCom.bg 2005

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Gadget
    Guest

Среща на SetCom.bg 2005

Пишете едно място и за мен. То и аз мога да се пиша, ама да не объркам сметките

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Среща на SetCom.bg 2005

Засега съм 50% сигурен

ние сме 4-ма ( цялото семейство)

значи един апартамент за мен

4. Senior Member Аватара на Vandal
    Тук е от
    Dec 2002
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

Среща на SetCom.bg 2005

Фори Браво.

Хотелчето си го бива.

Днеска им звъннах.Засега само една стая е резервирана за някакви чужденци.Всички други са свободни и трябва да побързаме.

Направих резервация която трябва до петък да потвърдим.

Попитах и за отстъпки но се оказа че това било активен сезон и не можели да направят такава.След кратък разговор от 17лв. се навиха да намалят с 2-3лв.[:D]

Резервацията е на името на Сетком така че някой ако се обжда да знае.

Давайте конструктивни мнения как да направим организацията от тук нататък.

Предлагам някой който живее по-наблизо да се заеме.

5. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Среща на SetCom.bg 2005

Местенцето е добро, ама като гледам ще се окаже доста малко за нас. Зная за още поне 3-4 човека от Варна които смятат да дойдат. За другите градаве не знам - но и така вече е доста препълнено. И не на последно място - басейна - въобще не може да се сравнява с този в Елена

6. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Среща на SetCom.bg 2005

Даже да е малко, това все пак е Априлци и в малък радиус може да се намерят и много други места за спане

7. Gadget
    Guest

Среща на SetCom.bg 2005

E да, този малък радиус след много алкохол нали се сещаш колко ще изглежда... Ясно е, че до последната седмица бройката ще варира... всеки иска, ама не е сигурен, щото е обвързан с работа или семейство (аман от жени , та пребройте сигурните... ако има за един хотел - резервирайте го, ако са повече - търсете друг по-голям, ама да се пръскаме по 2-3 хотела е доста неудобно Имаше една формичка миналата година по случая, ако Крис я пусне пак

8.  

9. Pat
    Pat е офлайн
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Среща на SetCom.bg 2005

И аз смятам, че да се разпръскваме по различни хотели и хижи не е най-удачия вариант. Защо трябва "да пускаме питомното, а после да гоним дивото" ? []

10. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Среща на SetCom.bg 2005

потвърждавам 4- ма ( двама големи и две деца бебчета )

само че мисля че в стая с две легла ще се оправим по- добре.

@Gadget - аз не викам аман от жени - по точно те викат аман от Mr.TECHNO

11. Member
    Тук е от
    Aug 2001

Среща на SetCom.bg 2005

Бих искал да дойда, но не знам дали ще имам финансова възможност, защото в момента имам малки проблеми с работата (по - скоро с липсата на такава []).

Засега не ме бройте, ще кажа със сигурност преди крайния срок.

12. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2002

Среща на SetCom.bg 2005

До момента до колкото виждам наброяваме близо 40 човека. Тази вечер ще пътувам за Троян и утре ще разгледам за какво става дума в Априлци, какви хотели, колко и как. Най-вероятно няма да сме в горепосочения хотел а примерно в Мара Гидик - 60 места. До колкото разбирам изискванията са от типа нормална цена - т.е. под 25 кинта на легло и наличие на басеин и хубава кръчма. Другото което трябва да се разбере, подозирам че ще има хора които ще искат да се настанят още в петък? Няма да е лошп да се поуточнят разните такива дребни подробности.

13. Pat
    Pat е офлайн
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Среща на SetCom.bg 2005

Даже бих казал под 20лв за нощувка на човек, за да може да си позволим повече от една нощувка (който желае). То [] ....така и така няма да се спи много....[:P][xx(]

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2002

Среща на SetCom.bg 2005

След тежката и напоителна градинка по околотроянските села докладвам:

Цените навсякъде са сходни - т.е. излиза около 25 кинта на легло на нощ. Всъшност най-масово се предлагат двойни стаи около 50 лева. Двата хотела които разполагат с достатъчно свободни легла са в Априлци.

1. Хотел Панорама. Разполагат с фитнес, тенис кортове, паркинг. Цена на нощувката в двойна стаяя 50 лева, като ми предложиха 10% отстъпка за група. Говорих с администрацията и казаха че няма проблеми.

2. Хотел Марагидик. Страхотно местенце, освен с нормални стаи, хотела располага с двуфамилни къщички, доколкото разбрах 5 от тях са свободни за тогава. Цената за двойна стая е 47 лева. Хотела располага с басеин, тенис корт, охраняем паркинг, фитнес един перфектен ресторант - 2 помещения вътре, тераса със чудесна гледка към Балкана и лятна градина. Цените в ресторанта са с 20% по-високи от масовите софийски заведения тип Уго или О!Шипка, а кухнята, или поне това което успях да опитам беше адски вкусна. Казаха ми да се обадя до средата на другата седмица за да уточня точно какво и как. Евентуално и те могат да направят отстъпка за група.

Останалите хотели които обиколихме или не са достатъчно големи за да ни поемат, или съотношението цена/качество на услугата беше доста неблагоприятно.

Общи впечатления от района:

1. Много красиво място.

2. Чист въздух, на който се спи перфектно и можеш да гаврътнеш литър сливова ракия преди да се усетиш.

3. Сливовата ракия която месния винпром вари на ишлеме за населението. Ох. Нещо вълшебно. Отмъкнах 7 бутилки. Не ме търсете.

5. Пътищата са в учудващо добро състояние. На практика няма дупки и няма следи от свлачища.

За сега е това. Утре като събера сили ще сканирам брошурите на 2-та хотела и ще кача снимките.

16. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Среща на SetCom.bg 2005

на колко км е Троян от Варна , и на колко от София

идеята бе да бъдем по средата- то иначе - да отидем у бургаско - несебър помориско

17. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Среща на SetCom.bg 2005

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">на колко км е Троян от Варна , и на колко от София

идеята бе да бъдем по средата- то иначе - да отидем у бургаско - несебър помориско

<div align="right">Originally posted by Mr.TECHNO*-*13/06/2005*:* 10:08:51</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

мъка, мъкааа... [V]

18. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Среща на SetCom.bg 2005

Насе, пътят до ТРОЯН е само 350 км. и със всичките спирания и други, става за около 4 часа. Мдам ТРОЯНСКА СЛИВОВА ОТЛЕЖАЛА, [:P] [] вкусно, че и глава не боли, и се наспиваш като бял човек и при това бързо!!! А съм за с двете ръце и с целите си 150 кила [:P]!!!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 5 от 17 ПърваПърва ... 3456715 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Предновогодишна SetCom.bG среща
    От kod във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 55
    Последно: 22-12-04, 13:22
  2. Setcom среща на 27.09.2003?
    От ivo80 във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 29
    Последно: 27-09-03, 10:26
  3. SetCom.bG среща - 21-22 юни - град Елена...
    Отговори: 42
    Последно: 23-06-03, 01:32
  4. Среща SetCom&HWBG&TechBG???
    Отговори: 14
    Последно: 02-10-02, 12:07
  5. SetCom среща на 06.10.2001 в 12:00 часа...
    Отговори: 29
    Последно: 08-10-01, 11:22

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе