Т.е от София е 100 км , от Варна 350
егати осредненото
както и да е
за троян не съм сигурен
не че ми е за пътя - с две малки деца съм
Т.е от София е 100 км , от Варна 350
егати осредненото
както и да е
за троян не съм сигурен
не че ми е за пътя - с две малки деца съм
Ако реша мога да отида навсякъде, но когато се има предвид подобни събирания, въпроса стои принципно.
Не мисля, че е по-добро от "Боаза". Доста по надалеч е, с почти 150км (за хората от източна Б-я). И цените са доста по-високи 25лв за нощувка срещу 16лв в Елена. Честно казано миналата година ми хареса много и не мога да бъда недоволен като цяло. Като се има предвид, че ако искам да прекарам повече от една нощувка, заедно с по-далечното разтояние това в пари ще ми коства около 100лв повече, а времето за път което ще изгубя е отделно - все неоправдани разходи.
А от гледна точка на хората от западна Б-я - определено е по удобно [].
Според мен е най-правилно да се пусне анкета, както миналата година и за където има повече желаещи - там да е мястото. След това вече, когато датата и мястото са уточнени - ще се уточнят и хората които ще дойдат.
Не че има голямо значение, но Варна - Априлци е 300км, а не 350, а София - Априлци е 180км, а не 100...
И.. това ли е най-важното??
Абе видяло се е, че няма да е край Елена тази година (нищо против нямам), така че ме пишете и мен за Априлци [8D]
Пътят от София до Априлци е около 200 км. 160 до Троян (грубо казано) и още 40 до Априлци. Според този калкулатор пътя от Варна до Троян е 294 км + 40 км до Априлци.
Но както се казва, тука цари демокрация и народа ще решава. Надявам се до сряда да има конкретно решение за да мога да звънна и да направя резервацията.
Уточнете мястото и да правим резервациите, че ми се пие бира, работата не е заек та да избяга. Малко планина на всички ще ни дойде добре. Предлагам да блокираме форума за трите дена дето няма да ни има, че все по това време го хакват.[:D]
<marquee id='marquee'>[:D][:D][:D][:D] [!] [:D][:D][:D][:D] </marquee id='marquee'>
аз заминавам на 20-ти на моренце малко, връщам се към 1.7, тогава ще мога да потвърдя, където и да се реши.
и последно какви са разликите в условията, цени, басейни ... ?
Значи аз споменах всички подробности. Ето и няколко снимки от Мара Гидик:
Ето и снимки от региона:
[8D] Много скъпо в тази България бе хора...
В братска Турция (хи хи хик, не се връзвайте за прилагателното) ти излиза 25 лева на ден на човек спането 3-4 звезден хотел, закуската, вечерята и пътните барабар Петко с мъжете [)]
Но това е друга тема, просто споделих...
Иначе на мен на Елена на Боаза ми се струва някак си най КОМПАКТНО, практично, така заобградено и уютно, особено ако имаш деца - постоянно са пред очите ти и няма де да идат, овен да далдисат в басейна ама се някой ще ги измъкне [:D]
На другите бази като че ли компонентите за почивка са по разхвърляни и вечно ще се губим и търчим да се уговаряме и събираме[:P]
Спането си е спане, там нищо не можем да направим, нека не мислим, че парите са най-важни в случая, но относно храненето и обслужването да зема да пусна една луда идея...
Ако има възможност да ползваме барбекю такива неща мога да ви наготвя...[:I][:I][:I] а салатите ще поръчаме от Годзила [:P]
Бе друго си е да ти сервират и отсервират, не ма слушайте кво дрънкам [8D]
Ако питате мен, има една местност - Обротище. На 2 км. от Албена, на един хълм. Базата Бултрак. Просто е... неземно [xx(]
Ама надали ще си дигнат някои хора софийските дупита чак до там... но си заслужава! Бе лятото си е за море, кой каквото ще да ми казва [8D], в краен случай планина, но от рода на Шипка, Бузлуджа, Бедек особено...
Последно?
Днес трябва да звънна да уточня нещата. Да звъня или не?
Мдам... Докато се лутаме дали на дясно или на ляво, накрая ще си стоим всеки у дома си и ще си пием отлежало - залежалата ракия отново пред монитора и ще разсъждаваме къде е можело да бъде по-хубаво.
Я дайте малко по експедитивно да решим въпроса. По това, което четох до тук можем да направим един сондаж на предпочитанията, от което е видно, че част от хората не са против пребиваването ни в Елена, но имат някой резерви. Докато за останалата част Априлци им се вижда невъзможен и трудно постижим вариант.
От което аз си вадя извода, че за да бъдем всички заедно можем да решим въпроса веднъж за винаги:
- за Елена всички са съгласни, с презумпцията, че ако има по-добро място биха отишли там.
- за Априлци - не всички имат възможност, което ни лишава от удоволствието да се съберем във възможно по-голям екип.
Освен това, не виждам защо въобще изваждате като плюс на Априлци - фитнес зали, телевизори и т.п. Ако смятате да прекарате двата дни в усъвършенстване на телесните ви прелести, които уж сме замислили да прекараме заедно, то дайте да не ходим никъде. Аз и у дома мога да си се потя. Не ми е нужно да блъскам сума километри за целта.
Другото - естествено, че на Елена басейнът не може да се сравни с останалите предложени до момента. Мокрият му бар също. А до колкото си спомням миналата година 90% от денят, че и вечерта дори прекарахме цопайки именно в него... да не отварям дума и за наличието на джакузи... да не забравяме и басейна за деца, където до сега не видях такъв... Плюс това, може да имаме "късмет" и Таня Боева да ни посети [:D]
Хора... НЯМА ВРЕМЕ! Нека докато Слеро не се е отказал от участието си в организацията и докато все още има места на Елена да ДЕЙСТВАМЕ!
Решението е ваше. Гласувайте по най-бързия начин в анкетата или не гласувайте, а направо да действаме, защото лятото си отива. Като гледам от две седмици тъпчем на избора къде да е.
В Боаза сме ходили. Знаем му и предимствата и недостатъците. Хайде за си запишем всички сметката на Дилян и да пращаме паричките за капаро. Нещата не са толкова сложни и няма какво толкова да се мисли.
Надявам се въпроса да се реши бързо и всички да са доволни.
Аз лично на Априлци не мога да дойда. Прохода и онези джендеми там горе, които трябва да премина с детето ми, спирайки през 10 минути за "операция връщане" не мога да си ги позволя. Но ако евентуално решите за Елена - там съм.