Страница 5 от 5 ПърваПърва ... 345
Резултати от 61 до 72 от общо 72

Безплатни разговори в мрежата на Mtel?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Nov 2004

Re: Безплатни разговори в мрежата на Mtel?

М-Тел: 15% от клиентите имаха затруднения.
    Как пък ги преброиха, като клетките направо отказваха и не можеше да се започне връзка? Останалите им констатации също се разминават с това, което видях.

Новите GSM-играчи също решиха да подаряват връзка в замяна на нерви, според Фокус. На страницата на БТК новината още я няма е потвърдена.

Нов уикенд, нов тест, нова полуда.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

@G_R_U Явно не си ме разбрал - и в почивния ден може да се намери за какво да се заядеш , но трябва да имаш голям гръб и основание ( пример ф-ма TaxBack може да намери член или каквото и да е да иска от съда компенсация за пропуснати ползи )* . Ако бе в работен ден - всеки можеше* да ги подведе под отговорност. Това ми го каза адвоката като го питах - " Тия могат ли да си отнесат някое дело за тая натовареност на мрежата ?"
    така че не се заяждам , обяснявам - твоето "викане" ме накара да напиша тия неща .

4. Senior Member Аватара на Bibi
    Тук е от
    Nov 2004

Много интересна математика се появи днес на сайта на МТел!
    http://www.mtel.bg/mobiltel/press_de...ress_det_id=79

В пиковите часове е имало по 5 милиона опити за обаждания за час.
    Пиковите часове са били между 11-14 и 18-23.
    Общо са били проведени за целия ден 10 милиона безплатни обаждания.
    По-малко от 15% от обажданията по време на пиковите часове бяха неуспешни.
    Да сметнем:
    имаме 3 + 5 = 8 пикови часа с по 5 млн./час
    до тук 40 милиона опити за обаждания (тук вадя 15% неуспешни)
    остават 34 милиона проведени разговора
    + още Х обаждания през останалите часове
    -----
    общо 10 млн.

Излиза, че Х е някакво голямо отрицателно число. Явно са се провеждали и "антиобаждания". Сигурно от страна на Wise и останалите недоволни

//
    Любопитно ми е колко от журналистите, които днес ще цитират "новината", ще се замисят възможно ли е да е вярна...

5. Member
    Тук е от
    Jun 2001

Бахти аз промоцията, мен цяла неделя са ме търсили на gsm-а и познайте дали ми звънна телефона изобщо цял ден. А иначе си плащам таксите редовно.. :knuppel2:

6. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Bibi, нещо се бъркаш...

Цитирам:
    ...Над 5 млн. [size=14px]опити[/size] за обаждания за час бяха регистрирани в някои пикови часове...
    http://www.mtel.bg/mobiltel/press_de...ress_det_id=79
    опити != реално осъществени обаждания

7. Senior Member Аватара на Bibi
    Тук е от
    Nov 2004

Е нали пише, че само 15% от тях са били неуспешни и аз затова съвсем коректно си ги изваждам.
    Останалите са били осъществени разговори!

8.  

9. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от G_R_U
    На всички недоволни искам да им кажа няколко неща:
    1.Вижте вица на FearMe, мисля че е доста показателен!
    2.Мдаа Мтел спечелиха доста от тази промоция(от ваучерите),но и доста хора се възползваха от нея(иначе дали щеше да е натоварена мрежата толкова?).

И най вече-НИКОЙ НЕ ВИ КАРА НАСИЛА ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ТОЗИ ОПЕРАТОР,КАТО НЕ ВИ ИЗНАСЯ,СМЕНЕТЕ ГО!
    1. В живота не е като във вицовете... А и ползвам телефона си за бизнес, а не за вицове... :knuppel2:
    2. Спечелиха за каузата стотина тинейджъра, дето бащите им им отпускат по 10лв.на месец за "Примата" и загубиха доверието на много верни привърженици, като мен и Мр. Техно дето им плащаме от по 5-6 години бизнес тарифата.
    3. За последното си прав, но така не се печелят сериозни клиенти, а се обира боклука...

10. SAGE
    Guest

............................
    Първото претоварване на мрежата беше регистрирано в Сливенския регион
    ............................
    Явно дъщерята на Wise е претоварила мрежата, или пък Wise е говорил много с тъщата си* , колкото и да твърди, че не е могъл "да проведе нито един разговор в неделя".

11. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2004

@SAGE, не лъже, че не е провел нито един разговор...то това с тъщата разговор ли е? Най-вероятно е мълчал час-два, докато тя претоварва мрежата :coolsmiley:

12. Member
    Тук е от
    May 2004

@Mr.Techno очаквал си че ще се получи нещо подобно,всички знаеха че ще има затруднения в неделя,разбирам че много нерви(може би и друго) ти е коствала тази промоция,но все пак това е единичен случай,както и да е с право се ядосваш.
    @Lupus за пореден път ми доказа,че с теб не може да се води нормален разговор:
    Цитат Първоначално публикувано от Lupus
    1. В живота не е като във вицовете... А и ползвам телефона си за бизнес, а не за вицове... :knuppel2:
    Добре че ми каза,личи си че си по-мъдър, иначе от каде ще науча толкова важно нещо, аз представяш ли си съм на същата тарифа,но го ползвам само за вицове.

Edit:Не познавам бизнесмени които, не могат да измислят начин да се справят с проблема и то само за един ден.Също така определено държиш да си прав, жертвайки уважението на хората към теб!

13. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

@G_R_U - от тук нататък предлагам на ПМ !

14.  

15. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

@Lupus за пореден път ми доказа,че с теб не може да се води нормален разговор: Добре че ми каза,личи си че си по-мъдър, иначе от каде ще науча толкова важно нещо, аз представяш ли си съм на същата тарифа,но го ползвам само за вицове.
    Наистина е трудно, ако не искаш да чуеш отсрещната страна. Казах само аз за какво си ползвам предимно телефона, а не се опитвам да карам другите да правят същото. Важно според мен е да мога да го ползвам тогава, когато ми потрябва.

Edit:Не познавам бизнесмени които, не могат да измислят начин да се справят с проблема и то само за един ден.Също така определено държиш да си прав, жертвайки уважението на хората към теб!
    Винаги човек може да намери заобиколни пътища за решаване на проблемите ( например да се почешеш с дясната ръка по лявото ухо ), но това ли е най-рационалното...
    Колкото до това дали съм прав или не, не знам - стремя се да се придържам към фактите и логиката. А ако някой именно за това не ме приема, това е вече негов проблем...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 5 от 5 ПърваПърва ... 345

Подобни теми

1. Отговори: 30
    Последно: 07-08-14, 23:01
  2. btk-mtel ?
    От helios1 във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 4
    Последно: 09-09-09, 13:30
  3. БТК пуска безплатни разговори през летните уикенди
    От Silviya във форум Коментирай новина
    Отговори: 9
    Последно: 23-06-07, 10:17
  4. Skype подарява 1 час безплатни разговори SkypeOut
    От Chaser във форум Общ - софтуер
    Отговори: 12
    Последно: 02-07-06, 22:14
  5. mtel - sms - ICQ
    От ivo80 във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 17
    Последно: 05-12-03, 05:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе