Страница 4 от 5 ПърваПърва ... 2345 ПоследноПоследно
Резултати от 46 до 60 от общо 72

Безплатни разговори в мрежата на Mtel?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Re: Безплатни разговори в мрежата на Mtel?

Цитат Първоначално публикувано от FearMe
    от оплаквания и недоволства нищо няма да се подобри

радвайте се и на малката далаверка, защото никой не е длъжен да ви я дава!
    FearMe, принципно съм съгласен с аргумента, обаче каква далаверка е това, когато не можах да си ползвам телефона въобще? :cens:

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

наистина много неприятен факт , много мои познати се оплакаха че келешчетата които имат 20 лв разговори за 1 г , в неделя се накъсали да говорят , и хората които са имали нужда , при някой и спешна от разговор , не самогли поради факта че 14- 15 пикли и пикльовци не са оставили телефоните докато не са им паднали батериите .

4. Member
    Тук е от
    Apr 2003

То4но така се е получило Техно ... ! Аз вчера също търчах до телефон на БТК въпереки че от 4 годни съм с абонаментен план на МТЕЛ ....... ! Ще чакаме БТК те поне имат изградена мрежа и мн по бързо ще я подобрят .... !
    п.п. дано няма пове4е такива "безплатни " подаръци .....

5. Gadget
    Guest

По мое наблюдение беше особено трудно да се свържеш с някой в провинцията... в София почти нямах проблем и явно затова повечето негодуват. Обяснимо е, така че няма какво да коментирам.

6. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Цитат Първоначално публикувано от Gadget
    Обяснимо е, така че няма какво да коментирам.
    Дискриминация? Софиянци да си плямпат, пък тия от провинцията - кучета ги яли, те не си плащат щото, и не заслужават?

Цялата тая история си е едно абсолютно некоректно отношение спрямо клиентите.

7. Тук е от
    Nov 2004

Немога да си обясняня защо повечето от вас си мислят. че има нещо нередно с мрежата на Мтел. Мрежата е "изчислена" за работа при нормални условия, такива ситуации като вчерашната се слуват веднъж годишно.
    Коя нормална компания ще направи огромни и неоправднани разходи, зада може веднъж годишно да покрие 5-6 пъти по-голямо натоварване на мрежата си?
    Да не би някои да твърди, че при нормална ситуация като днешния ден например/19.09.05/, има проблеми с мрежата на Мтел??
    Аз лично съм абонат на Мтел от 1999 година и с чиста съвест мога да заявя , че проблеми не съм имал !

8.  

9. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от BerkStock

Цялата тая история си е едно абсолютно некоректно отношение спрямо клиентите.
    При това напълно осъзнато! Всяка телекомуникационна и захранваща мрежа е изчислена да работи при определено натоварване - прилага се така наречения "Коефициент на използване" и той рядко надхвъля 0.6-0.75. Останалата част от мощностите на системата са резерв, необходим за устойчивата и работа. Когато натоварването достигне този коефициент системата започва да става все по-неустойчива и ако той се доближи 1 или се опитва да го надхвърли тя се срива. Най-добър пример в това отношение е разпада на енергийната система.
    Не ми се вярва инженерите в Мтел да не знаят тези елементарни неща!

10. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Цитат Първоначално публикувано от batco
    Мрежата е "изчислена" за работа при нормални условия, такива ситуации като вчерашната се слуват веднъж годишно.
    ...
    Да не би някои да твърди, че при нормална ситуация като днешния ден например/19.09.05/, има проблеми с мрежата на Мтел??
    Технически, мрежата трябва да бъде изчислена да работи и при максимално натоварване (и тя вероятно е изчислена точно така, а не само за нормални условия) - това и в случай, че М-Тел наистина искат да бъдат най-добрите в това, което правят.
    Обратното говори за липса на класа и за нелоялност към клиентите.
    ...
    Да - аз твърдя, че имам проблеми с връзката и при нормални ситуации като днешния ден - накъсват ми разговорите! Не е от моя телефон, абсурд пък да е от телефоните на моите познати (много дефектни телефони станаха бе!) - а една солидна част от тях се оплакват от същото (не като говорят с мен, а по принцип). Следователно - лош обхват (в центъра на София?) или ниско качество на използваната техника (Siemens мисля беше?). Има и трети вариант, който обаче предпочитам да не си го и помислям за да не се изям от яд за това, че 5 години съм им клиент вече...
    Не че и в момента не се ядосвам де... :knuppel2:

Промяна:

Цитат Първоначално публикувано от Lupus
    При това напълно осъзнато! Всяка телекомуникационна и захранваща мрежа е изчислена да работи при определено натоварване - прилага се така наречения "Коефициент на използване" и той рядко надхвъля 0.6-0.75. Останалата част от мощностите на системата са резерв, необходим за устойчивата и работа. Когато натоварването достигне този коефициент системата започва да става все по-неустойчива и ако той се доближи 1 или се опитва да го надхвърли тя се срива. Най-добър пример в това отношение е разпада на енергийната система.
    Не ми се вярва инженерите в Мтел да не знаят тези елементарни неща!
    Lupus, точно заради това роптая (и предполагам - не само аз) - на МТел им е било прекрасно ясно какво ще стане в деня на тая "прИмоция" и в това именно се състои некоректността/нелоялността (или както щете го наречете) им.

11. Member
    Тук е от
    May 2004

На всички недоволни искам да им кажа няколко неща:
    1.Вижте вица на FearMe, мисля че е доста показателен!
    2.Мдаа Мтел спечелиха доста от тази промоция(от ваучерите),но и доста хора се възползваха от нея(иначе дали щеше да е натоварена мрежата толкова?).

И най вече-НИКОЙ НЕ ВИ КАРА НАСИЛА ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ТОЗИ ОПЕРАТОР,КАТО НЕ ВИ ИЗНАСЯ,СМЕНЕТЕ ГО!

12. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

@G_R_U сега да го обясня по друг начин - ти плащаш най скъпия тарифен план заради преференции при връзване . Дотук всичко е наред
    един ден въпросния оператор пуск на всички еднакви пррава и се оказва че който не плаща такса на месец а се връзва преди него и човека е набутан.
    Представи си че това бе направено в работен ден - можеш ли да си представиш колко дела срещу въпросния оператор ще има ? ( не е изключено да има и сега )

Аз лично съм на Глобул и Мтел ( правилно сте ме разбрали - имам 2 телефона с мен ).
    Това което направи мтел бе некоректно отношение към своите абонати ( особено към специалните ) и ти не мисляче си адвокат за да викаш по този начин. Ако си мислиш че хората не са сменили мтел - лъжеш се ( много вече чакат вива-тел ) . Хората пишат тук за да си излеят мъката , а не за да се заяждат ( както ти правиш в този случай )

13. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Цитат Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
    Представи си че това бе направено в работен ден - можеш ли да си представиш колко дела срещу въпросния оператор ще има ? ( не е изключено да има и сега )
    колко... аз немога... договора да си си чел скоро...?!? :dock:

14.  

15. Member
    Тук е от
    Nov 2004

Още един стар виц за комунизЪма, почти по темата, буквален превод от руски:

Американски милионер купил ГУМ (Главният Универсален Магазин, на Червения площад) и обявил безплатно раздаване на стоки. Скоро ГУМ и подстъпите към него били засипани с телата на убитите и ранените. Попитали милионера:
    *- Защо трябваше да направите това???
    *- Беше ми интересно какво ще стане, когато минете към разпределение "на всекиго според потребностите"...

И моето мнение за вчерашната промоция: нито в София, нито в провинцията успях да осъществя разговор М-Тел - М-Тел; след десетки изнервящи опити преминах на варианти с Глобул и стационарни телефони. Изобщо не ми е хрумвало да водя разговори заради авантата, трябваше ми да си свърша работа, предимно в корпоративната група; беше и едно осезателно напомняне колко зависими сме станали от GSM-ите. Така че от моя гледна точка вчера М-Тел се издъни като доставчик и не ми е приятно да констатирам, че те продължавам да използват тази "промоция" за да се рекламират. От друга страна, смятам за много колегиално от тяхна страна да замажат, надминавайки я, издънката на Глобул от 9-ти и да ни напомнят за позабравените "неподвижни" телефони на БТК...

16. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

@doko скоро не съм чел договор , но в моя екземлпляр има клаузи които ми позволяват да ги осъдя ( само че ако бе в работен ден де )
    а ако искаш да спориш - да ти дам тела на адвоката ми - той ще ти обясни мотивите по които може да ги подгони и резултата е мин 1500 до 2500 лв по договорка
    но за съжаление Примоцията не бе в работен ден.
    Иначе конкурентите могат да ги подгонят за нелоялна конкуренция с цел да си увеличат продажбите на ваучери ( те си го казаха най-нагло че трябва да имаш мин. 10 лв във картата до 23.00 ч на 16.09.05 за да можеш да си чатиш free

17. Senior Member Аватара на Wise
    Тук е от
    Oct 2004

Аз , разбира се , не съм сигурен, но дъщеря ми (16 годишна) твърди, че и с 2 стотинки в примата се е говорело безплатно без никакви проблеми. Не знам дали някой е пробвал с по-малко от 10 лева в примата. Аз не можах да проведа нито един разговор в неделя, а си плащам абонаментен план "бизнес тарифа".
    Ако това е вярно, вече............. :knuppel2:

18. Member
    Тук е от
    May 2004

@Mr.Techno не искам да се заяждам с никой,яд ме е на българската простотия(много ми хареса вица на FearMe) и на това че заради един ден искарахте(особено ти) Мтел най-големите мошеници при операторите,а я се виж какво си писал първо:

и малко след това:
    но за съжаление Примоцията не бе в работен ден.
    Май не аз,а ти се чудиш за какво да се заядеш...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 4 от 5 ПърваПърва ... 2345 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 30
    Последно: 07-08-14, 23:01
  2. btk-mtel ?
    От helios1 във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 4
    Последно: 09-09-09, 13:30
  3. БТК пуска безплатни разговори през летните уикенди
    От Silviya във форум Коментирай новина
    Отговори: 9
    Последно: 23-06-07, 10:17
  4. Skype подарява 1 час безплатни разговори SkypeOut
    От Chaser във форум Общ - софтуер
    Отговори: 12
    Последно: 02-07-06, 22:14
  5. mtel - sms - ICQ
    От ivo80 във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 17
    Последно: 05-12-03, 05:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе