Цените няма как да се съпоставят, понеже и ти да беше без конкуренция в продължение на години нямаше да ги сваляш почти никак... Няма лошо, че Globul се появиха в БГ - винаги е добре, като има конкуренция и от това печелим клиентите, но просто каквото и да се говори Globul-ските оферти не са по-изгодни, дори и цените им да са леко по-ниски, най-малкото заради по-малкия обхват на Globul - едва ли скоро ще имат обхват по най-затънтените местенца в БГ, както е при Mtel - голяма далавера имаш тогава от няколкото по-евтини стотинки, като не можеш да говориш въобще...Първоначално публикувано от IvO™
Знам, че аз започнах и се признавам за виновен, но ще помоля да не превръщаме темата в спор М-Тел vs. Глобул - сигурен съм, че всеки от двата оператора си има предимства и недостатъци, но определено не е мястото тук да се коментират...
За днешния подарък, който ни направиха определено бих казал, че съм доволен и съм сигурен, че не съм единственият... Все пак като се замисли човек е по-добре да опитам няколко пъти да се свържа и накрая да говоря безплатно, отколкото от първия път да стане това, но да си плащам... пък било то и само за един ден...