Страница 3 от 5 ПърваПърва 12345 ПоследноПоследно
Резултати от 31 до 45 от общо 72

Безплатни разговори в мрежата на Mtel?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jan 2002

Re: Безплатни разговори в мрежата на Mtel?

Цитат Първоначално публикувано от IvO™
    ...
    The Mask - каква шапка сваляш и на кого, бе? Я съпостави тарифите на "M-Тел" и "Глобул", разтегли ги в един дълъг период от време и ще ти се прииска да не си си слагал шапка въобще...

:knuppel2:
    Цените няма как да се съпоставят, понеже и ти да беше без конкуренция в продължение на години нямаше да ги сваляш почти никак... Няма лошо, че Globul се появиха в БГ - винаги е добре, като има конкуренция и от това печелим клиентите, но просто каквото и да се говори Globul-ските оферти не са по-изгодни, дори и цените им да са леко по-ниски, най-малкото заради по-малкия обхват на Globul - едва ли скоро ще имат обхват по най-затънтените местенца в БГ, както е при Mtel - голяма далавера имаш тогава от няколкото по-евтини стотинки, като не можеш да говориш въобще...
    Знам, че аз започнах и се признавам за виновен, но ще помоля да не превръщаме темата в спор М-Тел vs. Глобул - сигурен съм, че всеки от двата оператора си има предимства и недостатъци, но определено не е мястото тук да се коментират...

За днешния подарък, който ни направиха определено бих казал, че съм доволен и съм сигурен, че не съм единственият... Все пак като се замисли човек е по-добре да опитам няколко пъти да се свържа и накрая да говоря безплатно, отколкото от първия път да стане това, но да си плащам... пък било то и само за един ден...

2.  

3. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от The Mask
    .......
    За днешния подарък, който ни направиха определено бих казал, че съм доволен и съм сигурен, че не съм единственият... Все пак като се замисли човек е по-добре да опитам няколко пъти да се свържа и накрая да говоря безплатно, отколкото от първия път да стане това, но да си плащам... пък било то и само за един ден...
    Не мога да се съглася с такава постановка. Част от причините изложих по-горе. Не бих искал днес да съм в положението на човек:
    1. Попаднал в тежко ПТП, който трябва да извика КАТ и линейка;
    2. Който трябва да повика спешно Бърза помощ, за маика си, получила току що инфаркт;
    3. Да обясни на момичето, на което страшно много държи, че ще закъснее за първата им среща, защото е попаднал в километрично задръстване на околовръстното;
    4. И още много възможни критични ситуации, когато си готов да платиш и 10лв за минута разговор, но да можеш да го проведеш.

4. Member
    Тук е от
    Jan 2002

Естествено всичко си има изключения и тук си абсолютно прав!

Но както всички знаем, няма нищо перфектно на този свят, а ако имаше нещо такова, то пък нямаше да е интересно тогава

5. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2004

От днешния "безплатен" ден далавера имат единствено МТел. Хората на абонамент не вярвам да са говорили много повече от обикновено. Затова пък много от абонатите с прима, които обикновено си държат по 1 лв, за да могат да "клипват", са си заредили по 10 лв - инвестиция, която надали биха направили през следващите месеци. И за какво? За да се обадят на други такива абонати, да си дрънкат ей така - за келепира. И на мен любим лаф ми е "шамар да е, на аванта да е", но винаги съм го ползвал като негативно определение за тарикатлък на дребно. За днешния ден определено лафът важи с пълна сила...

6. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

Да ви кажа ли какво е станало? Тези, които презареждат веднъж на 6 месеца, са налапали телефоните още от 00:01 ч. тази сутрин [като, естествено, повечето "Примки" придвидливо са взели абонаментните карти на родителите си], а останалите "съвестни" и платежоспособни клиенти днес не могат да проведат един свестен разговор. То не могат да се свържат, за какви "разговори" да говорим...

Lupus, адски си прав, човече. Дали ще си на пъпа на София или дълбоко във влагалището на някоя Родопска пещера - когато искаш да проведеш разговор, а не можеш - какъв кяр, дори и цял безплатен месец да имаш...

The Mask, не се заяждам, приятелю. Просто искам да разберете, че докато от централите на "М-Тел" и "Глобул" си похапват питката, ние клиентите се радваме като малки деца на всяка подхвърлена трохичка. А трябва да е точно обратното.

7. Member
    Тук е от
    Jan 2002

Цитат Първоначално публикувано от IvO™
    ....
    Просто искам да разберете, че докато от централите на "М-Тел" и "Глобул" си похапват питката, ние клиентите се радваме като малки деца на всяка подхвърлена трохичка. А трябва да е точно обратното.

Това е така и си много прав, но това нещо важи и в глобален план и за съжаление и навсякъде другаде положението е същото... а като гледам и едва ли ще се промени скоро - съмнявам се някой да се раздели с хляба си просто ей така, заради идеята... та затова, колкото и пораженски да звучи - по-добре трохи, отколкото нищо... Все пак имам известна представа колко в действителсност струва телефонията и при тези цени, на които се продава в момента, нещо безплатно, пък било то и не чак дотам качествено и за малко време си е направо глътка въздух...
    Естествено, като изключим фиаското със спешните обаждания - качеството при мобилните комуникации е най-важно и можем само да се надяваме, че М-Тел ще направят нещо по-въпроса за подобряването му, след днешния глобален тест...

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

мрън, мрън...
    хем знаехте, хем предполагахте кво ще стане, хем...

аз съм много доволен и от примоцията, и от връзката...

и не разбрах тези с договорите с кво са повече от тези с примите...?!? :dock:

10. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

@Dockera, Колко часа успя да им навъртиш?

11. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

часа...?!? ми да кажем кръгло един... малко ли е...?!? :dock:

12. Senior Member Аватара на glarus
    Тук е от
    Aug 2003

айде край на промоцията ) сега чакаме 20 годишнината за да говорим пак без пари ама тогава сигурно ще се и гледаме.
    Аз предлагам да се вмесе питане към мтел дали не може всяка неделя да е така

13. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2004

За сега всяка нова година е така

14.  

15. Member
    Тук е от
    Jan 2002

Цитат Първоначално публикувано от glarus
    ....
    Аз предлагам да се вмесе питане към мтел дали не може всяка неделя да е така
    - тогава форума ще заприлича на бойно поле.

Накрая Мтел ще останат без клиенти, щото доволните и недоволните ще се изпотрепят, докато се разберат, кой е крив и кой е прав

16. Member
    Тук е от
    Jan 2005

аз мисля че това беше най-голямата простотия която можеха да измислят М-тел . цял ден не можах да се обадя на никой дори и да давах по 10 лв. на минута и трябваше да тичам до телефон на БТК за да се обадя. По-добре въобще да не правят такива промоции или да ги правят за определени часове а не цял ден

Цитат Първоначално публикувано от Lupus
    1. Попаднал в тежко ПТП, който трябва да извика КАТ и линейка;
    2. Който трябва да повика спешно Бърза помощ, за маика си, получила току що инфаркт;
    поне спешните телефони работиха без проблем ( или може пък да е било късмет че съм се свързал) иначе са за стреляне с 13 нули тия

17. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Цитат Първоначално публикувано от VanDan
    Е, при мен в Плевен въобще няма такава надежда. А ми е нужно да се обадя не заради авантата, а по работа. Смърдоляцииии.... В София може и да са се подсигурили, но провинцията както винаги са ни оставили на произвола.
    Подкрепям!!!
    Най-малко 20 пъти се опитах да звъня от Плевен вчера - ТРЪНКИ И ГЛОГИНКИ! Накрая се отказах.
    АМАН от МТел! АМАН от идиотизми!
    Окончателно ме разочароваха! Не стига, че разговорите ми накъсват в центъра на София (ползвал съм 4 различни телефона!), хем съм на бизнес-абонамент, а пък и както Wise каза:

Цитат Първоначално публикувано от Wise
    Не съм си платил за тази "услуга".
    [size=16px]MTel Sucks![/size]

18. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

от оплаквания и недоволства нищо няма да се подобри

радвайте се и на малката далаверка, защото никой не е длъжен да ви я дава!

не мога да не се сетя за стария виц:

"отива един българин в лондон, влиза в бутик и пита:
    -тази риза колко струва?
    отговор:
    -200 лири
    -аууу, че скъпоооо! не може ли малко да ми намалите. аз съм от българия, малка ми е заплатата...

продавачът:
    -ок, 150 лири

нашият:
    -ама аз с 3 деца, едва ги изхранвам, жената не работи...
    продавачът:
    -ок, намалявам ви я на 50 лири

българинът продължава:
    -много ми е неудобно, ама тъщата умря и няма кой да помага, ограбиха ни апартамента, сега на пода спим...

на англичанина му писма и виква:
    -аре взимай скапаната риза без пари и ми се махай от главата....

на което нашият съотечественик отговаря:
    -благодаря. айде вземи сложи още една в такъв случай"

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 5 ПърваПърва 12345 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 30
    Последно: 07-08-14, 23:01
  2. btk-mtel ?
    От helios1 във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 4
    Последно: 09-09-09, 13:30
  3. БТК пуска безплатни разговори през летните уикенди
    От Silviya във форум Коментирай новина
    Отговори: 9
    Последно: 23-06-07, 10:17
  4. Skype подарява 1 час безплатни разговори SkypeOut
    От Chaser във форум Общ - софтуер
    Отговори: 12
    Последно: 02-07-06, 22:14
  5. mtel - sms - ICQ
    От ivo80 във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 17
    Последно: 05-12-03, 05:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе