Предаването ще е доста злобничко, съдейки по вчерашните номинации. Горкия Радослав. Само двама предложиха да му помагат с каквото могат. Всички останали решиха , че може да "мре". Кофти е все пак, съдбата доста го е ощетила. Ама все пак не е насила вкаран вътре.
Предлагам да предприемем залагания за женената двойка. Моето предположение, че това са Елена и Звезделин.
Каквото и да се каже за предаването винаги ще е малко. И на мен не ми харесва, но явно на средностатистическия българин му допада (поне така твърдят ефирните изследователи). Това издание на ББ е взаимствано до голяма степен от по-хард реалити шоута (в който оцеляват с лъжица и 2 камъка да си палят огън). Като гледам обстановката и новите съквартиранти смятам, че точно си пасват със средата. Няма 1 нормален. Всичките са взели-дали и точно на това се надяват организаторите на поредната "вакханалия". Ще бъде пълна лудница. На 2-рата седмица ще се изпоизтрепят като кучета или ще умрът от глад. Мацките още днес или утре ще си хванат кукличките и ще приприпкат при мама и тате (или при оня чичко с BMW-то). *Най-много се изкефих на къщата - зелки в градината, домати на колове, овце, кокошки, басейн с шарани... Всичките очакваха да видят стилно декорираната къща от ББ1 с меката мебел и кухня за 10 000. Малко са прекалили с есктремността. Май беше прав онзи голия (Радослав) - трябват ми дънки, боксерки и блуза - валяци,латекс, цимент и плочки си имаме....
Остава да гледаме как нова и продуцентите си пълнят джобчетата. На 1-я ББ само от първото гласуване със смс са спечелили 560 000 лв...
Да ви е честит новя ББ.* :dock: :dock: :dock:
P.S. Прочетете и интервюто с него, на официалният сайт http://www.bigbrother.bg. Там също има много интересни думички, като "италянска" и "рисуваим". За липсата на запетайки да не говорим. Наистина ми се "разби клишето за хората, които работят с компютър".
Тая мома - хейтърката, ми става личен фаворит..."баща ми ме изгони от вкъщи...изгониха ме от работа заради болничен...изгониха ме, защото в България незнам си кво си...изгониха ме от незнамсикъдеси"...всички срещу нея играят. Горканка
"България не ме обича, а аз съм егати пича...
Шша ти еб@ м@йката
Знаеш кво, аре само да не ме занимаваш...
Дедо господ май нема да ми прости,
Колега... Не ме занимавай с глупости, бе!"
//Забравих...от името на НТВ: Разминават ми се звука и картината. Моля помогнете. Кодека ли да сменя, монтажиста ли? Дали проблема е в техниката или в персонала...някой не може да се справи професионално, но не знам кой :brickwall:
Хаха, познах коя е "бракуваната" двойка! Ама съм си спец, а?
Който иска да му гледам на кафе, карти, боб, чесън, черен пипер и подобни... да ме търси по телепатия - отпускам 256 Kbps канал само за спешни нужди.
Edin_Lud, проблемът не е в твоя телевизор - и на моя така се разминаваха картина и звук, от което си помислих, че имам способността да чета мислите на съквартирантите преди да ги изрекат на глас...
хора тези IP адреси не ми ги отваря пише ми cannot start MPlayer! The sistem cannot hind the file specifed. Някои може ли да каже как да го оправя 4е много искам да гледам ББ2(МЕРСИ)