Страница 4 от 7 ПърваПърва ... 23456 ... ПоследноПоследно
Резултати от 46 до 60 от общо 94

BigBrother2

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Re: BigBrother2

Цитат Първоначално публикувано от Malone
    ...не мога да си представя половинката му с колко мозък ще е.
    Без мозък е... имам предвид Деси, куклата, де

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

Наистина евтина гавра. :knuppel2:
    Още на третият ден си знаех, че така ще стане.

И какво излиза в крайна сметка? "Big Brother" ще разбие едно семейство пред очите на "цяла" България. За мен тези двамата вече са разведени.

Оставям настрани факта, че недоумях едно "нещо". Значи твърдо влизат 15 участници! Първата седмица няма номинации, нали така? Защо тогава, снощи, Ники Кънчев обяви, че една от тези две мадами, дето ги показаха тая вечер, били чакали 1 седмица, далеч от хорски очи, за да влезнат в шоуто? В смисъл - не ми се вярва да решат да вкарват 16-и човек, без предварително да се знае, че някой ще излезе, нали?

Евала на "малоумният" Радо, за голямата лъжа дето им я тегли!
    Е ся, кво - ще го осъдят ли?

Излиза, че трябва да си ебaти и пеканият лъжец, за да влезеш в това шоу...

4. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от IvO™

И какво излиза в крайна сметка? "Big Brother" ще разбие едно семейство пред очите на "цяла" България. За мен тези двамата вече са разведени.
    Виж сега, вярно е, че малко съм погледал, но това семейство ако не Big Brother самият живот ще го разбие. Няма да е за 2 седмици, а за 2 години. Така че, един вид приеми, че Big Brother им прави услуга като катализира процеса...
    Ебем ти семейството, което не може да издържи в подобна обстановка няколко седмици, смешно е даже да се коментира.

5. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

КрИс, то човек също умира рано или късно, ама никой не предпочита да му... "катализират" процеса.
    Тази двойка е 6 години заедно в реалният живот. Женени са от 5 месеца. Лично аз предпочитам да си "опъвам" хубавата Елена още 2 години, дори и да знам, че накрая всичко ще свърши.

А колкото до развитието на нещата в Къщата - е, те никога нямаше да са същите, ако не беше тази тайна мисия. Ясно е, че за момента само това поддържа интереса към предаването - поне аз нищо друго интересно не виждам - и е съвсем логично да се очаква още по-голяма мръсотия от страна на "Големият брат".

6. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

съгласен съм с крис. ако за 1 седмица може да се разколебае увереността на една жена в брака й - прав й път. но според мен няма такова нещо. просто на мацката й е криво за марианчо. той добре си плете кошницата, но това са въздушни кули. а на нас ни е лесно да коментираме, но ние знаем, че тя е ангажирана, а те не го знаят.

мусолини фенката като следващата венета ли я виждате или като анелия, чиято енергичност льохманите няма да изтраят и ще я изгонят рано-рано?

7. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2004

Цитат Първоначално публикувано от FearMe
    мусолини фенката като следващата венета ли я виждате или като анелия, чиято енергичност льохманите няма да изтраят и ще я изгонят рано-рано?
    Венета 2 в Биг Брадър 2...тая е луда по цялата глава според мен. Ще се пробва да изкомандва някого, няма да й върже и ще откачи

8.  

9. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от IvO™
    Лично аз предпочитам да си "опъвам" хубавата Елена още 2 години, дори и да знам, че накрая всичко ще свърши.
    Ммм, как да ти го кажа най-меко - много тинейджърско изказване...
    Явно не си живял дълго с една жена, в противен случай би следвало да си разбрал, че след 6 години съвместен живот възможността да "опъваш" още две години е всичко друго, но не и приоритет на връзката.

10. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Съгласен съм с Крис. Ако такава елементарна ситуация е в състояние да разклати 6 годишна връзка - егати и връзката. Да не говорим, че са в ТВ шоу и имат поставена конкретна мисия свързана с брачните им отношения. Ако не са предполагали, че Големия брат ще ги подложи на изпитание това си е наивност от тяхна страна - на него това му е работата* .
    Що се отнася до удължаване на мисията - съвсем логично - това е най-интересното в къщата до този момент..... А и по този начин се печели една друга аудитория - тази която обича сълзливите любовни сапунки (на каквато прилича Биг Брадър 2 до момента). Другите участници едвали представляват някакъв интерес за тази група хора. А колкото повече зрители - толкова по-високи печалби!
    Колкото до "мусолини фенката" - не ми прилича нито на Анелия, нито на Венета - много по-интелигентна и духовно силна е и от двете заедно. Но не мисля, че останалите льохмани (както каза FearMe* ) ще я изтърпят.

11. Member
    Тук е от
    May 2004

Като ги гледам двамцата (тия с 6годишната връзка),си мисля че ще настане голям купон ако на мацката и направят едно gang-bang парти начело с мангала

12. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

Май нещо грешно ме разбирате.
    Аз не защитавам никого. Най-малко пък мацката.
    Щом са решили да си слагат главата в торбата - прав им път. Как беше другото... "Който го е страх от мечки, да не идва при мен."

КрИс, айде да не задълбочаваме в приоритети на връзките... ако след 6 години, нямаш никакви "намерения" спрямо жена си, значи не я "уважаваш", ако ме разбираш правилно. Дали си на 60 или на 20 години, няма нищо "тийнеджърско" в това да искаш да спиш с хубава жена... ама нека не задълбавам в офф-топика.

13. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

@IvO™,
    В случая Крис е напълно прав. Ако ти си се оженил за една жена защото е много хубава, а тя за теб защото си я "опъвал" добре през първата година, след шестата това едва ли вече крепи семейството.... Защото в такъв случай на нея отдавна и е писнало да ти пере чорапите, а на теб да ти вършеят тръни на главата след всеки запой с приятелите. Така че, пробвай и ще разбереш... :worry:

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

Ама, Вълчо, къде видя, че чукането го слагам като приоритет?
    Просто казвам, че няма нищо лошо в това и че не бих го пренебрегнал, ако имам възможност да го правя... още повече, че един ден и без него ще остана.

16. get
    get е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

И в крайна сметка може ли да се гледа фрии или все още не?
    Онези линкове не бачкат

17. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

тези с adsl си го гледат free. само че забелязвам подозрителна липса на разлика в качеството каквото и да избера - от 64 до 512 kbps

18. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2001

Недялко продължава да ми е персонален фаворит,въпреки че мадамата която влезе току що живее досами спалнята ми,не съм сигурен дали жилището е нейно или е под наем(по вероятно):изкл тъпо и дезориентирано парче,никога не поздравява,изживява се като Иранския шейх

ивчо,слушаи какво ти приказва бате ти Крис,ние с него ги разбираме тия семейните работи,след 6 години ,барато, и Афродите щи доскучее

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 4 от 7 ПърваПърва ... 23456 ... ПоследноПоследно

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе