Честно казано, дали ще е 200 МВ или 200 GB, вече няма никакво значение... Сигурно са единици хората, които ползват целият капацитет на пощата си. По-важното, според мен, е гъвкавостта на пощенската ви кутия. Как можеш да я настроиш и използваш в свой плюс. Какви услуги предлага. Грижата за нея, не само от нас, но и от създателите. Поддръжката.
Creator, говориш за mail.bg, но всеки път като влезна и като видя онзи прословут "Виц на деня" дето стои вече 1 година сигурно... винаги ме напушва на смях. Поне да го махнат. Сякаш оставена на самотек поща. Онзи ден попаднах на един стар брой на сп."Computer", май от 2001 г. беше, в което създателите на mail.bg бяха изказали такива суперлативи, че сега ме е срам да вляза в пощата си там...
Abv.bg е добра поща наистина, но също си има трески за дялкане. Например, за какъв чемер е този "спам-филтър", като най-редовно си получавам рекламни писма [естествено, платена реклама] от най-различни БГ-фирми/сайтове, без да съм ги искал? Е, сега ще кажете: "Ми... безплатна поща, какво очакваш...?" Знам, че всички имат изкривено понятие за думата "безплатен", която в най-прекия си смисъл тук е равносилна на "натрапен". Е, нали си има банер-реклами? Не стига, че на всяка страница мигат различни банери, ами и под формата на писма да ги получавам, е натрапчиво! Значи излиза, че abv.bg най-добросъвестно са ми предоставили и-мейл адреса на трети лица с цел реклама. Спам. Не е ли така?
Ама ти си пей Пенке ле...