Я кажете, какво сте си харесали за коледа в раздел Компютърен Хардуери от къде може да се намери в БГ. :coolsmiley: и за колко с ДДС примерно.
Aз за сега съм си харесал следните но не знам Снежанка колко ще се намръщи за сем. бюджет ако намери всичко това под елхата:
Мишка: Logitech Laser Cordless MX610 114лв. - Къде: Мултирама на Солунска №2 май се води до пл. Славейков. Има я и в Ресет (119лв.) и Контуров (май пак за 119лв)
Бележка: Знам че G7/G5 са със следващо поколение лазерна технология (сензор ADNS-6010 2000dpi/7080fps) но са по за геймъри и на двойни пари (G7 безжична)! MX610 е със същия сензор (ADNS-6000 800dpi/6400fps) , като MX1000 но с по малък и подобрен безжичен usb плюс нотификация за поща и IM но за сега подържа само М$ такива.
MP3: iPod Video okolo 630лв - Къде: май пак в Мултирама го мернах и в Контуров до Orange Center.
Таблет: Wacom Volito 2 - 106 лв. - Къде: adcom.bg
Новия Cannon S2 IS също ме кефи, но май ще е друг път около 1050лв. Кеде: (www.electron.bg) но може и по изгодно сигурно да се намери!
Нови Карвин Ски Росиньол (това май не е много хардуер но нищо ) - Къде: На бул.Черни връх след светофара на Хладилника!
Други идейки!