Някой може ли да каже от къде да си намеря готов бизнесплан за автомивка ?? искам да видя какво представлява защото може да се наложи да пиша![]()
Благодаря Ви!
Някой може ли да каже от къде да си намеря готов бизнесплан за автомивка ?? искам да видя какво представлява защото може да се наложи да пиша![]()
Благодаря Ви!
Баш за автомивка ли?
Съвсем стандартно си е - разходи, разходи, разходи, още малко разходи...
Готови не съм срещал в нета, и на мен ще ми е интересно да прочета такъв "бизнес" план![]()
Важно условие в бизнес плана ще е, ако ти ще си от екипа работнички.
Дори не е лошо да поканиш и една две приятелки.
Бански, малко пяна и ще ти напиша бизнес плана ...
Ще бъде автомивка, като на филм.
/Joke разбира се/
Нещо му обърка пола на човека...Първоначално публикувано от Malone
Не че ако покаже надареност по прашки няма да има стълпотворение от "каки" де....
От тия на средна възраст - най-гладните...
една от работничките
а колкото до мен по-добре да не се пускам по прашки![]()
ужас! с такива подмятания започваш да караш хората да се питат откъде пръска водата за чистачките :coolsmiley:Първоначално публикувано от Silviya
Е мислех си, че ако съм мъж ще се пиша "общински съсел".Първоначално публикувано от Lupus
Шегувам се, може и да съм объркал, подсъзнателно съм имал предвид женски пол, но както казваш Вълчо, защо пък да няма и мъжка strip-tease автомивка.
Че и ми се струва, че повече пари ще изкара.
Хм ... всичко е добре, ама чак пък толкова шпагатно ...
При чак такъв "разкрач" си представям грозната картинка от другата страна, от страната на шофьора и спътниците му.
А питаш ли се какво му е на двигателя в момента и защо каката натиска капака :coolsmiley:Първоначално публикувано от Malone
Да взема да преместя темата в "Дъра-бъра", а ? (ако автора няма нищо против)
EDIT: Тю... тя пък била там... къде да я местя сега
![]()
бе що ти трябва "бизнесплан" ?Първоначално публикувано от obshtinska_mishka
смятай така :
ръчно измиване(външно) - 7-8 лв.
разходи за ток/вода.../наем/патент/амортизация на пароструйките.., етс., ..
разходи за заплати и осигуровки на практика няма - даваш по 1.00 - 1.50 лв на бачкатор - на измита кола.
остатъка си е чиста "плячка"*![]()
![]()
В началото мислех общински плъх ама на латиница не ми харесваше и затова остана мишкаПървоначално публикувано от Malone
е точно тия разходи трябва да се видят как вървят( пък и печалбата де :coolsmiley: ) пък и ако ще се ползва заем банките искат такива неща та затова исках да видя подобен планПървоначално публикувано от zaphodb
Облсужващ персонал - по-добре звучи*Първоначално публикувано от Silviya
@obshtinska_mishka - За плана сериозно: Не разчитай на готов. Банката иска да я убедиш, че при определени цени на услугата и определени разходи(за които доста ще се замислят до колко са реални) ще ти останат достатъчно пари за вноските по кредита. Колкото си по-убедителен в личния контакт с инспектора, толкова шанса да ти отпуснат кредит е по-голям.
Успех.
ако ставаше въпрос за сериозна сума щях да кажа, че горното трябва да се разбира "по втория начин", но в случая това наистина има голяма тежест. някъде 50:50 със самия бизнес планПървоначално публикувано от backinblack
от въпроса ти оставам с впечатлението, че надали си икономист (извинявай, ако бъркам), но за основа на всеки бизнес план може да се приеме S.W.O.T. анализа. така че тази страница ( http://www.bplans.com/ma/swotanalysi...FQcGQgod-GhUuA ) ще ти бъде от голяма полза, ако решиш да направиш нещо със собствени усилия
ПознаПървоначално публикувано от FearMe
кадър на ТУ-София съм
![]()
но въпреки това знам какво е SWOT анализ де. Ще разгледам страницата и ще видя дали ще ми е по силите защото съм инженер и тия икономически локуми са ми много отвратителни
![]()