Сега остава да изясним и коя е ЖЕНА му на Ивчо :РПървоначално публикувано от Lazar
Сега остава да изясним и коя е ЖЕНА му на Ивчо :РПървоначално публикувано от Lazar
Toчно в десятката.Първоначално публикувано от XaugyTuH
До колкото си спомням IvO™ е ерген, но човек винаги може да сбърка и да се ожени.Първоначално публикувано от Silviya
![]()
Аз все още не мога да разбера мъжкото присъствие в този сайт/форум.Защо ,почти всички си мислят че ,когато си жена ,непременно трябва да си "ТЪПА".......Първоначално публикувано от XaugyTuH
Ако погледнем трезво ,има толкова много жени,които блестят със знанията си,но някои от тук присъстващите не могат да го оценят.
http://tatyana.hit.bg/materiali/nauka/nauka_jeni.html
Доста форуми посещавам,но тук е единственният,в който женското не се толерира а само се критикува......
Оставям всички бъдещи нападки,по мой адрес ,без коментар...по простата причина че не искам ВЕЧЕ да бъда част от този заговор срещу мен........
nely не си вдигай изкуствено акциите, никой нито иска да те гони, нито се интерисува специално от теб и дълбокомислените ти коментари във форума. По спокойно. Не се нерви.
Пиши си на воля, но не забравяй, че ББ те гледа ...
знаеш ли аз за какво съм тук....ами честно,не да се правя на интересна.Когато ми трябва нещо и ако някой знае да ми каже.Когато аз знам ,да кажа и т.н..Но всички все пак знаят за какво са форумите.Първоначално публикувано от ru-boy
Никой не си "вдига акциите",държа да го кажа.....
Е защо реши, че те смятаме за ТЪПА..?.. Може да има чат-пат подмятания и закачки, ама чак път толкова насериозно да го взимаш... сигурно не си свикнала, затова.Първоначално публикувано от nely
Изключвам случката със серийния номер с нулите и О-тата, онова си беше наистина култово, направо се създаде нов виц за блондинки![]()
![]()
![]()
Това с "0"-лите и "О"-тата беше доста яко, и на мен ми остана в съзнанието, като култово изказване. И после върви разправяй, че не е виц, а е истинска история.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако ми изчезва аватара (изчезваще ми, ама вече не), едва ли ще се сетя да търся такава тема в "Дъра-бъра". Темата си е точно за раздела "За форума".
Прочете ли темата преди да стигнеш до този извод?
Баш си е за "Дъра - Бъра", в темата има всичко, но не и нещо свързано с аватарите.
Темата си беше много на място преди да се намеси един user. Както и да е. ru-boy вместо да изтрие излишните постове (в тях има и мои) реши да премести темата.
Откога забранихте да се качват аватари във форума? Опцията "Ще кача собствена картинка:" си стои в настройките, а съобщението е красноречиво:Първоначално публикувано от Lupus
Грешка!
The attachments upload directory is not writable. Your attachment or avatar cannot be saved.
Странно решение....
От доста време е тази забрана. А за решението - странно или не, това е въпрос на решение на сайт-админите, но според мен е по-скоро правилно - виж сега как тези, които имаха качени във форума аватари (и аз в това число), си стоят без тях. Какъв ти е проблема да си upload-неш картинката другаде и да сложиш линк към нея?Първоначално публикувано от boishin