Страница 6 от 6 ПърваПърва ... 456
Резултати от 76 до 87 от общо 87

Постоянно ми изчезва аватара

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Mar 2006

Re: Постоянно ми изчезва аватара

Цитат Първоначално публикувано от Lazar
    Off
    Силве, много навреме си направила уточнението под твоя аватар, че той Иво все се съмняваше, че става дума за него!
    Сега остава да изясним и коя е ЖЕНА му на Ивчо :Р

2.  

3. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Цитат Първоначално публикувано от XaugyTuH
    Брех, колко бързи и подробни обяснения, гарнирани със скрийншотове гледам на предишната страница, а и в другите теми с въпроси на Нелито... мисля и аз да си регистрирам един "женски" профил за да задавам въпроси с него
    Toчно в десятката.

Цитат Първоначално публикувано от Silviya
    Сега остава да изясним и коя е ЖЕНА му на Ивчо :Р
    До колкото си спомням IvO™ е ерген, но човек винаги може да сбърка и да се ожени.

4. Member
    Тук е от
    Jul 2006

Цитат Първоначално публикувано от XaugyTuH
    Брех, колко бързи и подробни обяснения, гарнирани със скрийншотове гледам на предишната страница, а и в другите теми с въпроси на Нелито... мисля и аз да си регистрирам един "женски" профил за да задавам въпроси с него
    Аз все още не мога да разбера мъжкото присъствие в този сайт/форум.Защо ,почти всички си мислят че ,когато си жена ,непременно трябва да си "ТЪПА".......
    Ако погледнем трезво ,има толкова много жени,които блестят със знанията си,но някои от тук присъстващите не могат да го оценят.
    http://tatyana.hit.bg/materiali/nauka/nauka_jeni.html
    Доста форуми посещавам,но тук е единственният,в който женското не се толерира а само се критикува......
    Оставям всички бъдещи нападки,по мой адрес ,без коментар...по простата причина че не искам ВЕЧЕ да бъда част от този заговор срещу мен........

5. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

nely не си вдигай изкуствено акциите, никой нито иска да те гони, нито се интерисува специално от теб и дълбокомислените ти коментари във форума. По спокойно. Не се нерви.
    Пиши си на воля, но не забравяй, че ББ те гледа ...

6. Member
    Тук е от
    Jul 2006

Цитат Първоначално публикувано от ru-boy
    nely не си вдигай изкуствено акциите, никой нито иска да те гони, нито се интерисува специално от теб и дълбокомислените ти коментари във форума. По спокойно. Не се нерви.
    Пиши си на воля, но не забравяй, че ББ те гледа ...
    знаеш ли аз за какво съм тук....ами честно,не да се правя на интересна.Когато ми трябва нещо и ако някой знае да ми каже.Когато аз знам ,да кажа и т.н..Но всички все пак знаят за какво са форумите.
    Никой не си "вдига акциите",държа да го кажа.....

7. XaugyTuH
    Guest

Цитат Първоначално публикувано от nely
    Аз все още не мога да разбера мъжкото присъствие в този сайт/форум.Защо ,почти всички си мислят че ,когато си жена ,непременно трябва да си "ТЪПА".......
    Ако погледнем трезво ,има толкова много жени,които блестят със знанията си,но някои от тук присъстващите не могат да го оценят.
    http://tatyana.hit.bg/materiali/nauka/nauka_jeni.html
    Доста форуми посещавам,но тук е единственният,в който женското не се толерира а само се критикува......
    Оставям всички бъдещи нападки,по мой адрес ,без коментар...по простата причина че не искам ВЕЧЕ да бъда част от този заговор срещу мен........
    Е защо реши, че те смятаме за ТЪПА..?.. Може да има чат-пат подмятания и закачки, ама чак път толкова насериозно да го взимаш... сигурно не си свикнала, затова.

Изключвам случката със серийния номер с нулите и О-тата, онова си беше наистина култово, направо се създаде нов виц за блондинки

8.  

9. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Това с "0"-лите и "О"-тата беше доста яко, и на мен ми остана в съзнанието, като култово изказване. И после върви разправяй, че не е виц, а е истинска история.

10. Member
    Тук е от
    Dec 2004

Ако ми изчезва аватара (изчезваще ми, ама вече не), едва ли ще се сетя да търся такава тема в "Дъра-бъра". Темата си е точно за раздела "За форума".

Прочете ли темата преди да стигнеш до този извод?

11. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Баш си е за "Дъра - Бъра", в темата има всичко, но не и нещо свързано с аватарите.

12. silverfox
    Guest

Темата си беше много на място преди да се намеси един user. Както и да е. ru-boy вместо да изтрие излишните постове (в тях има и мои) реши да премести темата.

13. Member
    Тук е от
    Dec 2004

Цитат Първоначално публикувано от Lupus
    Най-добрия вариант е да качиш аватара си на някой фрии сървър, за да е виден от всякъде и да дадеш линк. Имаше такава тема от Malone, в която всичко беше много добре обяснено, но сега не я намирам.
    Откога забранихте да се качват аватари във форума? Опцията "Ще кача собствена картинка:" си стои в настройките, а съобщението е красноречиво:
    Грешка!
    The attachments upload directory is not writable. Your attachment or avatar cannot be saved.

Странно решение....

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Цитат Първоначално публикувано от boishin
    Откога забранихте да се качват аватари във форума? Опцията "Ще кача собствена картинка:" си стои в настройките, а съобщението е красноречиво:
    Грешка!
    The attachments upload directory is not writable. Your attachment or avatar cannot be saved.

Странно решение....
    От доста време е тази забрана. А за решението - странно или не, това е въпрос на решение на сайт-админите, но според мен е по-скоро правилно - виж сега как тези, които имаха качени във форума аватари (и аз в това число), си стоят без тях. Какъв ти е проблема да си upload-неш картинката другаде и да сложиш линк към нея?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 6 от 6 ПърваПърва ... 456

Подобни теми

1. Нета ми изчезва постоянно
    От SET_time във форум Linux
    Отговори: 9
    Последно: 19-06-09, 20:36
  2. Отговори: 0
    Последно: 30-09-06, 10:27
  3. Смяна на аватара. Как ?
    От dimov във форум За Форума
    Отговори: 1
    Последно: 28-08-04, 19:32
  4. Въпрос за аватара ми...?!?
    От kris11 във форум За Форума
    Отговори: 7
    Последно: 13-08-04, 03:37
  5. Защо ми изчезна Аватара ?
    От LudZaVrazvane във форум За Форума
    Отговори: 2
    Последно: 09-06-04, 08:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе