Страница 5 от 6 ПърваПърва ... 3456 ПоследноПоследно
Резултати от 61 до 75 от общо 87

Постоянно ми изчезва аватара

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. silverfox
    Guest

Re: Постоянно ми изчезва аватара

Цитат Първоначално публикувано от nely

нужно ли е да се показвам
    Не - то беше интересно самото присъствие, не показването.

2.  

3. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Имам един въпрос, защо емайла ти е fx3@abv.bg доста е странно и защо постоянно спамиш и пишеш глупости?
    Май станаха няколко въпроса.

4. silverfox
    Guest

Цитат Първоначално публикувано от ru-boy
    Имам един въпрос, защо емайла ти е fx3@abv.bg доста е странно и защо постоянно спамиш и пишеш глупости?
    Това към мен ли беше отправено?

5. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Не, не е към теб а, към странният юзер nely. Май ще си почине няколко дена, ако продължава със спама.

6. silverfox
    Guest

Разбрах, като и погледнах профила.

7. Moderator Аватара на Lazar
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от silverfox
    Разбрах, като и погледнах профила.
    @ silverfox не се съмнява, че този юзер е девойка
    @ ru-boy подозира обратното
    Повечето са склонни да вярват в наивността на @nely. Обаче... Дали наистина човек, който не е чувал за думата "хакване" и "хакер" може да си ъплодне сам снимката на саит и да даде линк оттам. Има и много други въпросителни, но това последното ми се е набило. Тема за размисъл.

// Ами ако човек сам си преинсталира уиндоуса, форматира диска, влиза в сейф мод и трие непотребни части от уиндоуса , може ли да не е чувал за тези думи

8.  

9. Cko
    Cko е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Aug 2001

Снимката (ако става въпрос за аватара де), се намира на picvalley.net. Сайтът е български и всичко е обяснено като за кретени. Още повече, че и аз обясних малко по-нагоре как стават нещата

10. Member
    Тук е от
    Feb 2003

И кво сега ? @Nely Последно мъж или жена е ? Или май пак някой е гледал ББ3 .

Охранаааааа.... ! Вършете си работата ....

11. silverfox
    Guest

Голям спор се заформи, само nely нищо не казва. Аз днес успях да обидя FearMe без причина, затова за днес повече няма да коментирам морални проблеми, че явно не ми е ден.

12. Member
    Тук е от
    Jul 2006

Не, не е към теб а към странният юзер nely. Май ще си почине няколко дена, ако продължава със спама.
    добре,нека си почина няколко дена,,,пишете си нещицата които ви интересуват,аз няма да ви спамя форума(както се изразяваш).Щом толкова те е страх от мен,ами банни ме,дори ако искаш завинаги,,,,,без туй вече ми омръзна от вашите обиди,обвинявания и подмятания по мой адрес.
    А като не ти харесва името ми,кажи как и ще си го сменя,,,но в личната ми карта ще е малко трудно да го направя.

13. Member
    Тук е от
    Jul 2006

кое му е странното на емейла ми.Имам още 3 и все са такива,лесно се помнят .А и не виждам смисъл да ти давам обяснение за това.....

14.  

15. Member
    Тук е от
    Jul 2006

Цитат Първоначално публикувано от Lazar
    @ silverfox не се съмнява, че този юзер е девойка
    @ ru-boy подозира обратното
    Повечето са склонни да вярват в наивността на @nely. Обаче... Дали наистина човек, който не е чувал за думата "хакване" и "хакер" може да си ъплодне сам снимката на саит и да даде линк оттам. Има и много други въпросителни, но това последното ми се е набило. Тема за размисъл.

// Ами ако човек сам си преинсталира уиндоуса, форматира диска, влиза в сейф мод и трие непотребни части от уиндоуса , може ли да не е чувал за тези думи
    добре че "хората "са измислили един сайт,който се казва GOOGLE, и ако знаеш да пишеш и напишеш каквото те интересува ,ти излиза инфо за това.Та въпросното ъплоудване на снимка и т.н.,стана след като написах думичките в GOOGLE,ми излезе един форум на GGbit и там имаше постнато едно обяснение,къде може да се ъплоудват файлове(снимките мисля че спадат към това обяснение).Та аз нали съм си УМНИЧКА(понеже съм руса),просто си щракнах в/у един от посочените сайтове и се справих....ако това ви учудва,си е ваш проблем.

А това,че се чудите от какъв пол съм,също си е ваш проблем.............

16. Moderator Аватара на Lazar
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от nely
    ...А това,че се чудите от какъв пол съм,също си е ваш проблем.............
    Е-е-е, няма да те караме да ни показваш прашките си, както в Биг Брадър 3 ! Освен влиянието на риалити шоуто, което ни кара да се съмняваме във всичко, защото случаи - най-различни,противоречиви мнения в някои от нас относно твоята личност вероятно предизвиква и факта,че задаваш въпроси за елементарни неща, а показваш знания за по-сложни. Освен яд,че не ти вярват, това би трябвало да предизвиква и гордост у тебе, че си успяла да заблудиш за момент поне част от ръководството на форума и някои съфорумци. Погледни и от тази гледна точка. Подобни съмнения имаше и към други много по-утвърдени личности във форума. В първия момент на разследването трябва да се обърне внимание на всяка подробност - не се сърди! Колкото до пола - ами нямаме друга алтернатива, освен да вярваме на твоите думи - че си "умна блондинка". И така до първата с бирка с твое присъствие - тогава имаш една бира и от мен(гледам,че "хакваш" по две). Пък тогаз да видим кой - кум, кой - сват, кой - на булката брат. Със здраве!

17. Member
    Тук е от
    Jul 2006

18. XaugyTuH
    Guest

Брех, колко бързи и подробни обяснения, гарнирани със скрийншотове гледам на предишната страница, а и в другите теми с въпроси на Нелито... мисля и аз да си регистрирам един "женски" профил за да задавам въпроси с него

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 5 от 6 ПърваПърва ... 3456 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Нета ми изчезва постоянно
    От SET_time във форум Linux
    Отговори: 9
    Последно: 19-06-09, 21:36
  2. Отговори: 0
    Последно: 30-09-06, 11:27
  3. Смяна на аватара. Как ?
    От dimov във форум За Форума
    Отговори: 1
    Последно: 28-08-04, 20:32
  4. Въпрос за аватара ми...?!?
    От kris11 във форум За Форума
    Отговори: 7
    Последно: 13-08-04, 04:37
  5. Защо ми изчезна Аватара ?
    От LudZaVrazvane във форум За Форума
    Отговори: 2
    Последно: 09-06-04, 09:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе