Не - то беше интересно самото присъствие, не показването.Първоначално публикувано от nely
Не - то беше интересно самото присъствие, не показването.Първоначално публикувано от nely
Имам един въпрос, защо емайла ти е fx3@abv.bg доста е странно и защо постоянно спамиш и пишеш глупости?
Май станаха няколко въпроса.
Това към мен ли беше отправено?Първоначално публикувано от ru-boy
Не, не е към теб а, към странният юзер nely. Май ще си почине няколко дена, ако продължава със спама.
@ silverfox не се съмнява, че този юзер е девойкаПървоначално публикувано от silverfox
@ ru-boy подозира обратното
Повечето са склонни да вярват в наивността на @nely. Обаче... Дали наистина човек, който не е чувал за думата "хакване" и "хакер" може да си ъплодне сам снимката на саит и да даде линк оттам. Има и много други въпросителни, но това последното ми се е набило. Тема за размисъл.
// Ами ако човек сам си преинсталира уиндоуса, форматира диска, влиза в сейф мод и трие непотребни части от уиндоуса , може ли да не е чувал за тези думи![]()
Снимката (ако става въпрос за аватара де), се намира на picvalley.net. Сайтът е български и всичко е обяснено като за кретени. Още повече, че и аз обясних малко по-нагоре как стават нещата![]()
И кво сега ? @Nely Последно мъж или жена е ? Или май пак някой е гледал ББ3 .![]()
![]()
![]()
Охранаааааа.... ! Вършете си работата ....![]()
Голям спор се заформи, само nely нищо не казва. Аз днес успях да обидя FearMe без причина, затова за днес повече няма да коментирам морални проблеми, че явно не ми е ден.
добре,нека си почина няколко дена,,,пишете си нещицата които ви интересуват,аз няма да ви спамя форума(както се изразяваш).Щом толкова те е страх от мен,ами банни ме,дори ако искаш завинаги,,,,,без туй вече ми омръзна от вашите обиди,обвинявания и подмятания по мой адрес.Първоначално публикувано от ru-boy
А като не ти харесва името ми,кажи как и ще си го сменя,,,но в личната ми карта ще е малко трудно да го направя.
кое му е странното на емейла ми.Имам още 3 и все са такива,лесно се помнят .А и не виждам смисъл да ти давам обяснение за това.....Първоначално публикувано от ru-boy
добре че "хората "са измислили един сайт,който се казва GOOGLE, и ако знаеш да пишеш и напишеш каквото те интересува ,ти излиза инфо за това.Та въпросното ъплоудване на снимка и т.н.,стана след като написах думичките в GOOGLE,ми излезе един форум на GGbit и там имаше постнато едно обяснение,къде може да се ъплоудват файлове(снимките мисля че спадат към това обяснение).Та аз нали съм си УМНИЧКА(понеже съм руса),просто си щракнах в/у един от посочените сайтове и се справих....ако това ви учудва,си е ваш проблем.Първоначално публикувано от Lazar
А това,че се чудите от какъв пол съм,също си е ваш проблем.............
Е-е-е, няма да те караме да ни показваш прашките си, както в Биг Брадър 3Първоначално публикувано от nely
! Освен влиянието на риалити шоуто, което ни кара да се съмняваме във всичко, защото случаи - най-различни,противоречиви мнения в някои от нас относно твоята личност вероятно предизвиква и факта,че задаваш въпроси за елементарни неща, а показваш знания за по-сложни. Освен яд,че не ти вярват, това би трябвало да предизвиква и гордост у тебе, че си успяла да заблудиш за момент поне част от ръководството на форума и някои съфорумци. Погледни и от тази гледна точка. Подобни съмнения имаше и към други много по-утвърдени личности във форума. В първия момент на разследването трябва да се обърне внимание на всяка подробност - не се сърди! Колкото до пола - ами нямаме друга алтернатива, освен да вярваме на твоите думи - че си "умна блондинка". И така до първата с бирка с твое присъствие - тогава имаш една бира и от мен(гледам,че "хакваш" по две). Пък тогаз да видим кой - кум, кой - сват, кой - на булката брат. Със здраве!
![]()
Брех, колко бързи и подробни обяснения, гарнирани със скрийншотове гледам на предишната страница, а и в другите теми с въпроси на Нелито... мисля и аз да си регистрирам един "женски" профил за да задавам въпроси с него![]()