Позна, ама бира нема. Гледал си картата, познах ли ?
Ама темата си стана яко

Позна, ама бира нема. Гледал си картата, познах ли ?
Ама темата си стана яко
Може да е станала offtopic, ама на мен ми намирисва на сбирка. Толкова пътища до морето... все някъде ще се спре за 1 ден. Аз досега 1-2 пъти все се каня да идвам по сбирки, ама все нещо изниква. Това лято мисля да си е за мен.Първоначално публикувано от Slero
А що се отнася дои аз се замислих дали да махна надписа за аватара, ама много си ме кефи и го оставих. Нищо, че изглежда по-малък.Лисицата, ако няма надписа (излишен според мен) си е разкошна

Гледам тука аватари сте взели да правите и да раздавате. няма да откажа и аз един
Добавено: Всъщност моя като че ли си ми харесва

А по принцип как се слага аватар ,но от тези където са в сайта.....
Ако сложиш актуална снимка може да има повече доволни.

@Nely, ти си си сложила тъкмо такъв. Ако става въпрос за качване на твой си личен аватар - това се получава като качиш картинката някъде (например в imageshack.com) и препишеш нейния адрес в полето "Имам собствена картинка" в своя профил.

ама не става,точно така и направих ,ъплоуднах го в един сайт,пробвам да го кача на сайта,ама ми излиза един надписПървоначално публикувано от Ско
"The following errors occurred when trying to save your profile:
The avatar you have selected is too large, or not an avatar. "

ама аз защото,точно днес се снимах и искам да си я кача,,ама нещо не става както трябваПървоначално публикувано от Lazar

виж си размера на картинката
трябва да не е повче от 65х65 px

Аватара трябва да е не повече от 65 х 65 px.
EDIT:
Silviya ме изпревари
Нели, резолюцията на снимката трябва да се намали доста, но за начина - нека се изкаже някой, който е по-навътре в нещата.
Off
Силве, много навреме си направила уточнението под твоя аватар, че той Иво все се съмняваше, че става дума за него!

Зареждаш снимката си в MS Paint ---> image ---> stretch/skew
в мену attributes проверяваш дали < 64х64 ...

уффф,най накрая стана
Благодаря Ви на всички за отделеното време
off
ако ви нямаше,сигурно щях да хаквам някой форум
Ако знаех, че ще сложиш този аватар, щях лично да му намаля размера
Един личен въпрос - ти присъстваш ли в аватара си? angel
/edit
Еееееееееееееееееееееее... много бързо го смениПредния ми харесваше повече

Първоначално публикувано от silverfox
нужно ли е да се показвам