Dark разходи се с Орел -а до ЗПЗ то .В двора на "Варна Комерс" още на входа в дясно има склад на "Корсар 47" за бои.Поне аз оттам си купувам необходимите мазила.
Dark разходи се с Орел -а до ЗПЗ то .В двора на "Варна Комерс" още на входа в дясно има склад на "Корсар 47" за бои.Поне аз оттам си купувам необходимите мазила.
Знам го това.. ама не ми се коментира директно с търговеца...че ще ми продадат каквото им падне.. Странно е че няма много информация по темата, а тя касае много хора.. с това раздаване на заеми за жилища много народ са в моито положение...Първоначално публикувано от kris11
Една интересна възможност против влагата: http://www.tweuropebg.com/newsite/index.htm
Сигурно има и други предложения, но от тези имам лични впечатления.
За около 250-300 лв. първоначална инвестиция и с последващ разход колкото около 2 ел. крушки се решава доста добре проблема с влагата.
Боядисай с Термошилд, както те съветва Lazar - следващото лято. Мене целия ми апартамент вече 5 години е с Термошилд е О.К - като ли вчера е боядисан. Не ползвай бои с биоциди. Биоцидите (фунгециди, хербециди)все пак са отрови и дори и в малки количества са вредни. А ако редовно проветряваш и правилно отопляваш няма да имаш нужда от обезвлажнител.