Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 45

Хайде на авантатаааааа!!! :-)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2004

Re: Хайде на авантатаааааа!!! :-)

Цитат Първоначално публикувано от Ско
    А пробвах да купя, ама направо ми вкарва 4 продукта в кошницата... явно има бонус "Buy 1 get 3 free"

Има някакъв особен алгоритъм на пълнене на кошницата. Аз избрах един продукт, а ми сложи два...на теб 4...

Дали да не го пуснем в логически задачи за разгадаване: "Какви продукти да накликаме така, че с най-малко кликания да се изберат всички възможни"?

2.  

3. Senior Member Аватара на Wise
    Тук е от
    Oct 2004

Ама някои си имат цена - да се избягват такива........... :coolsmiley:

4. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2005

и процеса да завършва преди да се е събудил админ-а :Р

5. Тук е от
    Dec 2000

Добре де ако някой все пак получи стоката да ни светне :-)
    Че от кога съм се прицелил на един такъв. хахахаха не е истина

6. Member
    Тук е от
    Jan 2002

хехе! ако стане не знам колко ще се смея
    между другото при мен ми излезе както трябва - един брой, без някакви излишни неща...
    но мисля, че бързо ще се усетят - все пак кога ще се случи да се поръчат толкова палмпода наведнъж? и тъпото е, че даже не пътуват още - доставката е за работни дни, а днес сме събота...

7. Member
    Тук е от
    Dec 2001

Има сесия - както виждате и адреса е някакъв въведен.. при мен беше мартин някойси... :D

8.  

9. Member
    Тук е от
    Nov 2004

Работата май се изясни.Попълваш всичко точно-после пише "кошницата е празна" , обаче даваш напред и вече те приканват с името ти да разгледаш новите им продукти!Плюс,че ти имат e-mail-a* :knuppel2:

добавено:Сега пък ми прие поръчката,ама май си е шашма по-скоро,отколкото грешка.

Направих си 1 screen за всеки случай.

10. Cko
    Cko е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Aug 2001

Просто преди да правите каквото и да е, натиснете бутона "изход" горе вдясно и след това навигирайте до "PDA", където е примосията... аз така успях почти да си поръчам, т.е. изпълних всички стъпки до потвърждаване на поръчката, остана само да кажа последното "ОК", но рекох че не ми е нужно да се вкарвам в скандали после... така или иначе едва ли ще дадат джаджите без кинти. Айде здраве от мен

11. Member
    Тук е от
    Nov 2002

А я да видим профитата какво ще кажат
    http://lex.bg/forum/viewtopic.php?t=16491

12. Member
    Тук е от
    Aug 2003

Чудя се дали да си поръчам 7-8 продукта. Но както писаха по горе може софтуера да е доста $$$$

13. Member
    Тук е от
    Feb 2006

Просто на някой базата данни им е още празна ми се струва...сега ще получите по един майл 'много мерси за интереса - честит 1 април' а пък ако дойдат

14.  

15. silverfox
    Guest

Цитат Първоначално публикувано от Edin_Lud linщk=topic=27157.msg194678#msg194678 date=1151149974

Има някакъв особен алгоритъм на пълнене на кошницата. Аз избрах един продукт, а ми сложи два...на теб 4...

Дали да не го пуснем в логически задачи за разгадаване: "Какви продукти да накликаме така, че с най-малко кликания да се изберат всички възможни"?
    При мен излязоха 5 от един. Ама единия беше количество 2. Трябваше да откажа 4 поръчки, за да поръчам този който искам . BTW - не знам да има закон в България, който да ги задължи да го продадат на обявената цена, особено on-line. Така, че не се радвайте много. Интересно е дали обаче ще се набутат с разходи по куриер, или ще се усетят навреме в понеделник от многото поръчки и просто няма да ги пратят.

16. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2005

Код:
    Digital-Flash - Онлайн магазин за Flash памет и цифрова фотография
    ------------------------------------------------------
    Order Number: ????
    Detailed Invoice: http://www.digital-flash.com/catalog...?order_id=????
    Date Ordered: Saturday 24 June, 2006

The comments for your order are

Здравейте!
    Благодарим Ви за интереса който проявихте към закупуване на продуктите на HP и FSC при нулева 

цена! Това ни помага да се ориентираме относно намеренията ни да предлагаме в бъдеще 

продукти в раздела PDA.
    Екипът на digital-flash.com Ви желае успешно пазаруване и в другите раздели на Интернет-магазина 

ни!

Your order has been updated to the following status.

New status: Отказана

Please reply to this email if you have any questions.
    има ли адвокатчета във форума да ги съдим ;Р

17. prt
    prt е офлайн
    Member Аватара на prt
    Тук е от
    Feb 2004

Аз исках от 2 модела по 2 броя, но така и не успях - даде ми от двата модела само по 1 ...
    Нищо де! Да не сме много лакоми

Добавено/
    Тъкмо и аз видях, че съм получил горните редове.
    Мисля, че ако някой ги заплаши със съд - ще склонят поне на "утешителна награда".
    Хм. Очаквам с интерес развитието ...

18. Member
    Тук е от
    Nov 2002

Вижте какво отговориха от правния портал http://www.lex.bg

Доколкото виждам на първата страница, цените са доста* ниски- 0.00 лв. Да предложителят е обвързан с офертата, която е направил независимо дали тя е в Интернет, вестник по радио, телевизия,

Чл. 13. Предложителят е обвързан с предложението до изтичането на срока, който е определен в него или е обикновено нужен според обстоятелствата, за да пристигне приемането.
    Ако предложението бъде оттеглено, то няма действие, когато съобщението за оттеглянето му пристигне преди или най-късно едновременно с предложението.

При липса на срок за приемане, предложението, направено на присъствуващ, губи силата си, ако той не го приеме незабавно, а предложението, отправено до неприсъствуващ, губи силата си след изтичане на толкова време, колкото е обикновено нужно според обстоятелствата, за да пристигне приемането.

Приемането няма сила, ако съобщението за оттеглянето му стигне у предложителя преди или най-късно едновременно с него.

Ако от късно пристигналото приемане на предложението се вижда, че е било изпратено навреме, договорът се счита сключен, освен ако предложителят незабавно извести другата страна, че счита приемането за закъсняло.

Чл. 14. Договорът се смята сключен в момента, в който приемането достигне у предложителя.
    Ако след изпращане на приемането някоя от страните умре или изпадне в състояние, което е причина за поставяне под запрещение, договорът се смята сключен.

А според Чл. 12. (Изм. - ДВ, бр. 12 от 1993 г.) При воденето на преговори и сключването на договори страните трябва да действуват добросъвестно. В противен случай те дължат обезщетение- т.е. неспазването на условията по офертата, ще е основание за преддоговорна отговорност.
    едит: И аз получих такова писмо и им върнах този цитат . Да видим как ще го коментират това .
    едит2: В радела PDA вече липсват всякакви артикули

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Хайде за Зарган
    От BEAR1 във форум Хоби и свободно време
    Отговори: 11
    Последно: 03-04-14, 14:30
  2. Хайде и аз с избора...
    От Plamen_Varna във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 21
    Последно: 08-11-12, 09:18
  3. Хайде на Лунатааааа !
    От nikolin във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 7
    Последно: 02-04-11, 19:17
  4. Хайде на iPad!
    От dva във форум Коментирай новина
    Отговори: 47
    Последно: 19-07-10, 10:01
  5. Хайде на море!!!
    От llll във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 21
    Последно: 11-08-06, 21:52

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе