Страница 3 от 3 ПърваПърва 123
Резултати от 31 до 45 от общо 45

Хайде на авантатаааааа!!! :-)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator Аватара на Lazar
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    Варна

Re: Хайде на авантатаааааа!!! :-)

Цитат Първоначално публикувано от nikolin
    ... И аз получих такова писмо и им върнах този цитат . Да видим как ще го коментират това .
    И аз сторих същото!

2.  

3. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Пийте по една студена вода! Станали сте жертва на поредната маркетингова хватка, която за мен е почти лишена от смисъл. Този номер може и да минава някъде по света, за да се види потребителското търсене на някакъв продукт, но в БГ важи поговорката: "Шамар да е, ама аванта да е". При това, без да съм абсолютно убеден (не съм юрист), когато е дадена нулева цена, не може да става дума за продажба, а за мостри без стойност. А дали една фирма ще ви изпрати мостра си е само нейно право.

4. Member
    Тук е от
    Aug 2005

Цитат Първоначално публикувано от IvO™
    Ако администратора не се събуди скоро, доста клиенти ще спечелят...
    Нищо няма да спечелят. Или, може би, празни надежди.

5. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

Доста надалеч се отплеснахте...
    Постнах линка, за да се посмеем задружно на "нулите" или (ако щеше) на некадърното администриране в един он-лайн магазин, а вие взехте, че се почувствахте едва ли не излъгани, защото нямало да ви пратят нищо. Естествено, че няма да ви пратят нищо. Чак и правата започнахте да си търсите и до съд искате да стигнете...
    Абе я по-спокойно!
    Аз също мечтая понякога, и мога да ви уверя, че мечтите наистина са хубаво нещо.
    Радвам се, че ви накарах да си помечтаете поне за миг.

6. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2005

ясно е, че нищо няма да пратят, и не съм тръгнал да умирам за това. но за мен чисто юридически те лъжат, дали с маркетингова цел или от некадърност... в крайна сметка ако не се наказват грешките, има по-голям вероятност да се повторят...

7. Cko
    Cko е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Aug 2001

Помните ли една случка от миналата година, когато един японски брокер искал да продаде 1 акция на някаква фирма за $100 000, а пуснал оферта за 100 000 акции за цена от $1. Дали успя да си ги върне? Не, продаде си ги като стой та гледай.

Случка 2: Преди мисля 2-3 години една щатска туристическа агенция по грешка пусна на сайта си самолетни билети с подобни смешно ниски цени... продадоха си ги като пичове, въпреки че грешката беше тяхна.

Извод 1: има бели страни, има и абсурдистан.
    Извод 2: в абсурдистан свястна интернет търговия няма да има още дъъълго дълго време.

Айде бири от мен, че как приятно припича навън (и проверявайте да не ви дадат празна бутилка )

8.  

9. Member
    Тук е от
    May 2006

Цитат Първоначално публикувано от Ско
    Помните ли една случка от миналата година, когато един японски брокер искал да продаде 1 акция на някаква фирма за $100 000, а пуснал оферта за 100 000 акции за цена от $1. Дали успя да си ги върне? Не, продаде си ги като стой та гледай.

Случка 2: Преди мисля 2-3 години една щатска туристическа агенция по грешка пусна на сайта си самолетни билети с подобни смешно ниски цени... продадоха си ги като пичове, въпреки че грешката беше тяхна.

Извод 1: има бели страни, има и абсурдистан.
    Извод 2: в абсурдистан свястна интернет търговия няма да има още дъъълго дълго време.

Айде бири от мен, че как приятно припича навън (и проверявайте да не ви дадат празна бутилка )*

ма каква "свястна интернет търговия" бе Ско ?

ако отворим сайта http://www.digital-flash.com/ - няма никаква информация за домакина там. нито фирма, нито адрес, нито нищо...

само някакъв мобилен номер и туй-то... http://www.digital-flash.com/catalog...d137e4137d52f7

няма "terms & conditions", няма "return policy"...

на теория могат всички да ги съдят(за неизпълнена поръчка за доставка на PDA за 0.00 лв) , ама кой да съдят ???

собственика на сим карта "be connect" ли ?

че кой е той ?

и по ГПК ли ?

?

все едно аз да ти обещая безплатен флаш на биоса тук и после ти да си търсиш обезщетение от мен...

10. Cko
    Cko е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Aug 2001

zaphod, прав си и точно това е жалкото

11. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Просто от такива "менте" магазини не трябва да се купува. Аз все още се въздържам да купувам от интернет точно поради гореспоменатите причини.

12. Member
    Тук е от
    Nov 2002

zaphodb няма нищо което да може да се скрие

Ако желаете фактура за закупените от вас стоки, моля напишете данните на фирмата в полето "Забележка относно плащането". За момента не издаваме фактури по ДДС. Това е временно явление и скоро ще бъде оправено. За поръчки над 500 лева можем да издадем данъчна фактура.
    телефона също може да се локализира

кю-то също

Стига да искаш всичко се намира . а колкото до това дали някой ще получи нещо от тия мошеници - "вервай те ми " - нищо , но от сърце . Разходите по едно дело за артикул от 700-800 или хиляда лева ще ти излезе солено . Само ако се съберат повечко хора и общо водят делото - тогава да , ще е на сметка . Но кой ще се юрне по това време По скоро си чешем езиците преди да излезем да пиинем по една бира

13. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Искрено се извинявам на всички потребители за причинената заблуда. Да, това е моята фирма, моят e-mail, моят ICQ-номер... това е и моят телефон, можете да се убедите, ако ми се обадите. Но истината е, че някой недобросъвестно е използвал моите данни и е създал този сайт. Аз не знам кой е той, може би някой от конкуренцията... заедно с моите колеги работим активно, за да открием злосторника, но той се е маскирал хитро и единственото, което можем да направим към момента, е да Ви поднесем още веднъж нашите извинения.

Периодично ще Ви уведомяваме за хода на нашето собствено разследване, както и за новите продукти в нашия магазин.

14.  

15. Member
    Тук е от
    May 2006

Цитат Първоначално публикувано от Slero
    Искрено се извинявам на всички потребители за причинената заблуда. Да, това е моята фирма, моят e-mail, моят ICQ-номер... това е и моят телефон, можете да се убедите, ако ми се обадите. Но истината е, че някой недобросъвестно е използвал моите данни и е създал този сайт. Аз не знам кой е той, може би някой от конкуренцията... заедно с моите колеги работим активно, за да открием злосторника, но той се е маскирал хитро и единственото, което можем да направим към момента, е да Ви поднесем още веднъж нашите извинения.

Периодично ще Ви уведомяваме за хода на нашето собствено разследване, както и за новите продукти в нашия магазин.

това пък откъде го изкопа ???

16. Member
    Тук е от
    Nov 2004

Искам си НР-то! :knuppel2: (в краен случай оставам с и :dock: )

17. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Слеро - слагай катинар - тука стана като на Бит ПазаР ! ! !

18. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Цитат Първоначално публикувано от zaphodb

това пък откъде го изкопа ???

Върза се, а

Изобщо не съм копал, измислих си го. Ама темата наистина се отплесна. Катинарче.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 3 ПърваПърва 123

Подобни теми

1. Хайде за Зарган
    От BEAR1 във форум Хоби и свободно време
    Отговори: 11
    Последно: 03-04-14, 14:30
  2. Хайде и аз с избора...
    От Plamen_Varna във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 21
    Последно: 08-11-12, 09:18
  3. Хайде на Лунатааааа !
    От nikolin във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 7
    Последно: 02-04-11, 19:17
  4. Хайде на iPad!
    От dva във форум Коментирай новина
    Отговори: 47
    Последно: 19-07-10, 10:01
  5. Хайде на море!!!
    От llll във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 21
    Последно: 11-08-06, 21:52

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе