И аз сторих същото!Първоначално публикувано от nikolin
И аз сторих същото!Първоначално публикувано от nikolin
Пийте по една студена вода! Станали сте жертва на поредната маркетингова хватка, която за мен е почти лишена от смисъл. Този номер може и да минава някъде по света, за да се види потребителското търсене на някакъв продукт, но в БГ важи поговорката: "Шамар да е, ама аванта да е". При това, без да съм абсолютно убеден (не съм юрист), когато е дадена нулева цена, не може да става дума за продажба, а за мостри без стойност. А дали една фирма ще ви изпрати мостра си е само нейно право.
Нищо няма да спечелят. Или, може би, празни надежди.Първоначално публикувано от IvO™
Доста надалеч се отплеснахте...
Постнах линка, за да се посмеем задружно на "нулите" или (ако щеше) на некадърното администриране в един он-лайн магазин, а вие взехте, че се почувствахте едва ли не излъгани, защото нямало да ви пратят нищо. Естествено, че няма да ви пратят нищо. Чак и правата започнахте да си търсите и до съд искате да стигнете...
Абе я по-спокойно!
Аз също мечтая понякога, и мога да ви уверя, че мечтите наистина са хубаво нещо.
Радвам се, че ви накарах да си помечтаете поне за миг.
ясно е, че нищо няма да пратят, и не съм тръгнал да умирам за това. но за мен чисто юридически те лъжат, дали с маркетингова цел или от некадърност... в крайна сметка ако не се наказват грешките, има по-голям вероятност да се повторят...
Помните ли една случка от миналата година, когато един японски брокер искал да продаде 1 акция на някаква фирма за $100 000, а пуснал оферта за 100 000 акции за цена от $1. Дали успя да си ги върне? Не, продаде си ги като стой та гледай.
Случка 2: Преди мисля 2-3 години една щатска туристическа агенция по грешка пусна на сайта си самолетни билети с подобни смешно ниски цени... продадоха си ги като пичове, въпреки че грешката беше тяхна.
Извод 1: има бели страни, има и абсурдистан.
Извод 2: в абсурдистан свястна интернет търговия няма да има още дъъълго дълго време.
Айде бири от мен, че как приятно припича навън (и проверявайте да не ви дадат празна бутилка )
Първоначално публикувано от Ско
ма каква "свястна интернет търговия" бе Ско ?
ако отворим сайта http://www.digital-flash.com/ - няма никаква информация за домакина там. нито фирма, нито адрес, нито нищо...
само някакъв мобилен номер и туй-то... http://www.digital-flash.com/catalog...d137e4137d52f7
няма "terms & conditions", няма "return policy"...
на теория могат всички да ги съдят(за неизпълнена поръчка за доставка на PDA за 0.00 лв) , ама кой да съдят ???
собственика на сим карта "be connect" ли ?
че кой е той ?
и по ГПК ли ?
?
все едно аз да ти обещая безплатен флаш на биоса тук и после ти да си търсиш обезщетение от мен...
Просто от такива "менте" магазини не трябва да се купува. Аз все още се въздържам да купувам от интернет точно поради гореспоменатите причини.
zaphodb няма нищо което да може да се скрие
телефона също може да се локализираАко желаете фактура за закупените от вас стоки, моля напишете данните на фирмата в полето "Забележка относно плащането". За момента не издаваме фактури по ДДС. Това е временно явление и скоро ще бъде оправено. За поръчки над 500 лева можем да издадем данъчна фактура.
кю-то също
Стига да искаш всичко се намира . а колкото до това дали някой ще получи нещо от тия мошеници - "вервай те ми " - нищо , но от сърце . Разходите по едно дело за артикул от 700-800 или хиляда лева ще ти излезе солено . Само ако се съберат повечко хора и общо водят делото - тогава да , ще е на сметка . Но кой ще се юрне по това време По скоро си чешем езиците преди да излезем да пиинем по една бира
Искрено се извинявам на всички потребители за причинената заблуда. Да, това е моята фирма, моят e-mail, моят ICQ-номер... това е и моят телефон, можете да се убедите, ако ми се обадите. Но истината е, че някой недобросъвестно е използвал моите данни и е създал този сайт. Аз не знам кой е той, може би някой от конкуренцията... заедно с моите колеги работим активно, за да открием злосторника, но той се е маскирал хитро и единственото, което можем да направим към момента, е да Ви поднесем още веднъж нашите извинения.
Периодично ще Ви уведомяваме за хода на нашето собствено разследване, както и за новите продукти в нашия магазин.
Първоначално публикувано от Slero
това пък откъде го изкопа ???
Искам си НР-то! :knuppel2: (в краен случай оставам с и :dock: )
Слеро - слагай катинар - тука стана като на Бит ПазаР ! ! !
Върза се, аПървоначално публикувано от zaphodb
Изобщо не съм копал, измислих си го. Ама темата наистина се отплесна. Катинарче.