Виж и тук - фитнес, диети, отслабване
http://www.bgstuff.net
От 2 месеца ходя доста често на фитнес... 5 пъти седмично... 2 тренирам - 1 почивам... свалил съм 6 кг... като задължително след всяка тренировка въртя "педалите" мин по 40мин със шушляк и колан за корема. Сега вече го намалих на 20мин за да имам повече време за упражненията. Ям по 4-5 пъти на ден. Не ям хляб и мазни храни. Доста наблягам на пилешко... мин по 200гр на ден ям! Сега като бях на практика в ТЕЦ "Марица Изток 2", като отивахме сутрин в 7 часа хората закусваха с мазни банички и боза... аз с пилешка пържала За 2 месеца съм се напил 2 пъти! Но си хапвам сладолед и натурален шоколад особенно преди тренировка.
Само отслабване не ти трябва... миналата година бях станал 74 кила... но бях отслабнал и на мускулна маса и пак вида не беше много какъвто желаех... а сега на външен вид съм доста по-приличен като тренирам мускулите и едновременно чистя мазнини. Целта ми е да достигна лимита на развитие на мойто тяло без стимуланти и след това да го поддържам с по-леки тренировки 2-3 пъти седмично! Ако фитнеса не е за теб трябва да се заемш със спортове които развиват всички мускули... бягане, плуване... но нито едно от двете не ми допада и избрах фитнеса!
Опитай същото! Цаката е да си го изградиш като навик... иначе не става! А и след тренировка си доста тонизиран и се чувстваш перфектно. Пиех хапоче за обезводняване заради кръвното, а сега ги спрях и се чувствам перфектно! Ааа да нямам жена - нямам нерви на главата, което е много важно (: само жени за телесни и душевни нужди! Билети за рая