Довечера е МачътИзстудихте ли бирата, напарвихте ли скарата, извадихте ли знамената
Стискам палци на нашите
![]()
Довечера е МачътИзстудихте ли бирата, напарвихте ли скарата, извадихте ли знамената
Стискам палци на нашите
![]()
Все още си работим /някои де/, но не казваш нищо като прогноза. Аз мисля, че 2:1 или 3:1 би бил добър резултат.
Не ми се мечтае за 1:1. А 0:0 не го смятам за добър. Трябва ни гол там!!!![]()
//Не ме разбирайте погрешно - всичко е въпрос на самочоувствие!!! Знам, че не е елиминация...
не на някакви си точки и сметки!
//А помните ли Стоичков как им го нацепи за 0:1 ??? (Е после си биха де) Ама Кройф тогава го "видя"!!
Първоначално публикувано от Wise
Дано не е от оня другия "голия"...![]()
Че какво лошо - стига да го поемат, без да се гнусят.............Първоначално публикувано от IvO™
Ама да си стискаме бузките, все-пак де..............![]()
Много лесно им падна психиката на момчетата. Ама то не може да играеш срещу юношите на Марек и в следващия мач да излезеш срещу титулярите на Барса. Добре бяха първото полувреме, пропиляха няколко чисти положения, но оня гол в началото на второто яко ги попари. Ако имаше прилична защита, резултатът нямаше да е толкова голям.
ОЛЕле !
ама вие сериозно ли мислехте, че резултатът ще е по-малък от 3:0...4:0..?
Мъка  -  5:0
кофти работа !
Много кофти
Не ми се мисли с Челси  и Вердер Бремен ( там е моя любимец и двукратен  гол-майстор на световното Мирослав Клозе - дано пропуска през целия мач . )
А бе не знам... Знам само, че при 4:0 предвидих, че ще има и 5-и гол, а ми се присмяха...Първоначално публикувано от FearMe
![]()
хората, които се бяхме събрали, бяхме направили "прогноза", че мачът ще е 6:0, като първият гол ще падне в 14-тата минута. "хубавото" бе, че не стигнаха до 6 гола, "лошото" - че 1:0 стана доста по-рано
но основният извод, който трябва да си направим, гледайки голмайсторите (все различни!) е, че не ни куца някоя позиция, а като цяло сме като рехава мъгла, и всеки влиза, чуква една петичка и увеличава резултата
опъваха се момчетата, на моменти доста успешно, но няма как да не се забележи хаотичността на играта ни, липсата на предвидимост (помежду си трябва да се предвиждат, както бе с барса), липса на отработени схеми и жестоката неточночност на пасовете - цък-два-три и сме без топка, а "испанците" се знаят във всеки един момент кой къде е и няма нужда да гледат. пропуснатата топка при първия гол беше без оглеждане дали има някой зад гърба ти... защото той ЗНАЕ, че зад гърба му има някой, който е на по-добра позиция.
нищо, ще ги обърнем 6:0 на наш терен![]()
Какво и да се говор и пише за играта на двата отбора, то си е ясно. Единият е шампион на Европа другият го знаем всички. Няма как да се търси по смислена игра от левски, толкова могат. Ако бяха победили даже и с 0:1 тогава Рийкард да му мисля, но сега никой не прави трагедии при тук. Така и трябва.
Смях Смях и пак Смях ....сега да им подарят по една хубава кола като премиика и да си седят в БГ,че те нашите момченца така са свикнали...и ЦСКА и Левски и който се сетите в БГ футболен отбор са такива ПАЛЯЧОВЦИ обаче иначе много им знаят устенцата пред родните ТВ камери и репортери.Много ми е кеффф,че им показаха колко могат да играят и колко са далеч от истинския футбол.Ама то не може хем да си харчат премииките които не е много ясно за какво им ги дават да ми ги разхождат по разни лагерчета да си драпат макарите и да се научат и футбол да играят.Колкото пъти ги засека по ТВ в интервюта са толкова нагли и постояно с едни високопарни изказвания абе хем бездарни хем нагли.На село ( в БГ ) са много оборотни ама в града не е така.И преди някой да ме обяви за върл ЦСКА-р да кажа,че футбола въобще не ме вълнува просто като страничен наблюдател го казвам.
Тъй тъй, вярно е, не е като да играеш с ЦСКАто тука и падайки за дуспа да се мъчиш да риташ чуждия вратар по главата. Да не говорим за "великия" Гонзо и неговата балтия тип - "Упс извинявай, ма се подхлъзнах и нямаше как да не те нашутам"С тоя манталитет на игра, просто няма начин да играят в европа. Тея пичове, как успяха цял мач да направят 2 фала, а нашите се спукаха да ритат
А колкото до резултат - не виждам кво е смешното - само единия футболист на Барса струва колкото цялата селекция на Левски, барабар с треньорския състав и автобусите
Аз съм доволен от мача, колкото можаха играха, но много се издразних на селянията, просто адски много !
Айде да не плюем момчетата - играха , направиха каквото могат , а накои каквото искат !
Лошото е че отдавна ги няма на Евро терени и са позабравили какво е качествена игра
Това което Видях бе че Роналдиньо не е толкова коректен играч - на няколко пъти персоналния му пазач го блокира а "зъбчо" след като видя че няма накъде го буташе
ПП
Уточнявам Не съм от Левски , ЦСКА-че съм , но не съм кон с капаци и пеизнавам успеха на Левски
Да ги подкрепим подобаващо.
Колкото и да съм Червен, при всяко попадение ме заболяваше !
Евала за горното изказване, Наско! А на тези, които злорадстват - продължавайте, ако така ви олеква...
Струва ми се, че вратарят на Левски няма физическите данни за тоя пост.
Не може от 12 изстрела 5 да са голове - и все край него да минават.
Добре стояха на терена момчетата, даже равностойни бяха през по-голяма част от времето.
И суперзвездата Роналдиньо беше добре озаптен. Ама то при всеки удар-гол....
Как няма да се скапеш психически??
Мъка ми е, че можеха доста по-добре да се представят (като резултат).
Като игра ми харесаха - нека продължават така!