Предлагам всеки да пише тук как е преминал днешния ден за него - успешно, каръшки, ден като всички останали или...
Аз лично нямам намерение да вземам някакви специални предохранителни мерки и след малко излизам с колата по задачи
Предлагам всеки да пише тук как е преминал днешния ден за него - успешно, каръшки, ден като всички останали или...
Аз лично нямам намерение да вземам някакви специални предохранителни мерки и след малко излизам с колата по задачи
още по-фатално било днес:
http://life.dir.bg/2006/10/13/news788249.html
за мен вчера бе по ужасен - жена ми и големия са болни и се наложи да ги хоспитализирам !
в две различни болници, а аз оставам с бебока ( поне той е послушен и кротък )
Баси писна ми от тъпи и малоумни лекари .
Някой не си ли продава пистолета , че моя вече го продадох заедно с разрешителното ми  ( обратно на полицията де )
Първоначално публикувано от prtАз какво да кажа - и на двете ми коли като събереш цифрите на регистрационния номер се получава все 13... Куршум не ме лови!!!заради поредицата от числа в датата 13.10.2006, които когато се съберат, също дават числото 13 (1+3+1+2+6=13)
затова не ти светят фаровете, бабиното...Първоначално публикувано от BerkStock
е, то като си стоиш в кенефа какво да то се случи, бе Бамбуча?
И на мойта... 3820 не се бях сещал!Първоначално публикувано от BerkStock
за сега ми върви на яко гърч от страна на шефовете ама ще видим какво ще излезне до края на деня
Забавно почва деня при нас...като начало се прецака базата и от 2 часа я оправят...да видим как ще продължиOn 20 September 1519, Ferdinand Magellan and 277 men set sail from Spain with five ships, Trinidad, San Antonio, Concepcion, Victoria, and Santiago to find a southwestern route to the Moluccas (Spice Islands) through the New World.
The expedition set course with food stores for two years, crossing the Atlantic in three months and reaching Rio de Janeiro on 13 January 1520.
Ами съмнало се и се мръкнало.По онова време,едва ли някой е знаел кой месец е,за точна дата да не говорим.Първоначално публикувано от p3ps1
При мен всичко е нормално, даже мисля да си пусна тото... angel