Ами... рейтинга ми е виновен...Първоначално публикувано от Malone
![]()
Ами... рейтинга ми е виновен...Първоначално публикувано от Malone
![]()
Че какво ти е на рейтинга?
При мен си излиза виж как ...
Нищо му няма.
.::EDIT::.
Който и промени рейтинга преди малко да му омекне чурката за две седмици.
[-] за Силвето.
Ясно си пролича, че за някой хора вече е късно да ползват горните правила, вредното въздействие на компютъра при тях се е проявило и е необратимоПак добре че ги избива само на секс и пиене, щото ако ги беше избило на работа - не мога да ги мисля
![]()
Не знам, аз само предполагамПървоначално публикувано от Malone
Въобще не съм изявен лингвист, за да мога да думообразувам правилно на такива непознати езици
Сега и разбрах защо Силвия използва грубото и вулгарно "На задна".
Ами то ASSsi просто никак няма да е благозвучно. Друго би било побългареното му синонимче DUPsi.
Идва ми да напиша "моля, пишете на български".
Иначе, Малоун, интересна технология и мисля, че могат да се изкарат пари, ако се патентова това нещо...
Поздрави!
Black Adder,
Защо бре?Ясно си пролича, че за някой хора вече е късно да ползват горните правила, вредното въздействие на компютъра при тях се е проявило и е необратимо
Убеден ли си, че ако ги сложим тея заболели хора, примерно двамата, на един метър един от друг и ги караме да правят синдАКТ, дали няма да им мине?
Замислям се и за модификации на номера с пирамидата, ама предполагам след това ми предложение на Мalone му е само до пирамиди....
Поздрави!
Malone,моля те,жената ще ме изгониПървоначално публикувано от Malone
Отмени клетвата,пък ще почерпя!![]()
По-скоро любовницата ще ти бие шута, жена ти знаем, че не ти пуска!![]()
Опит, опииит имам аз в главата ...Първоначално публикувано от nocToRHHo 3JIo
Няколко пъти съм писал култовата максима, че PUSHsi-to е за тези дето ги мързи да си направят едно KNIFEsi.
@wiseacre
Ти ли клетнико, ти ли развали приятната и многозначителна гледка на рейтинга на Силвето.
Прощавам ти. Отменям клетвата.
Оправих я.
Силвето.
Рейтинга имам предвид.
![]()
Еехх, Malone, ако го нямаше този форум, щях да си стоя "неоправена".
Да живее интернет!!!![]()
![]()
![]()
Ъ-ъ-ъ, ако позволите нека прекъсна влажния офтопик, вихрещ се през последните 20-50 поста и да изкажа предположението, че blackadder е имал предвид под "жертви на зловредното влияние" самите автори на цитираните съвети? И те, така, от собствен опит да черпят тая мъдрост? Ако е така, предлагам да им отдадем заслуженото за проявената изобретателност и да се позамислим какви ли са били другите, по-екзотични и неудачни експерименти, проведени от тях в преследване на заветната цел...
Абе не знам кво става, аз не вервах, ама си има то влияние от компютъра, ей на Silviya се появи на ринга буйна-буйна - налита и на секс, и на чужди думички и на де що шава, Malone кълне кат дърта циганка което с неговия затворнически аватар няма начин да не хване декиш , телесни течности се леят повече от алкохола наляво и надясно.
wiseacre изгоря и омекна кат вощеница, въпреки че беше невинен кат агнец божий.
Единствен skynet запази малко здрав разум, ама щото прилага добра диета.
да не говорим за вече цитирания в Интересни и/или шеговити страници и снимки прословут http://forum.setcom.bg/index.php/topic,29675.0.html дето не можах да си кажа рецитацията
Ша го махам тоз вреден кумпютур и ша си зема един як плейстейшън 3 да рахатясам.
Не искам и мен да ме обземе такава буйна лудост.![]()
--- offtopic ---
Няма нужда от рецитация Black Adder, темата директно отиде там където и е мястото.
Всъщност защо да се хабим да се замисляме, те експериментите се вихрят и тук със пълна сила. Не е ли видно на каква простотия ни избива от седене пред компютъра....да се позамислим какви ли са били другите, по-екзотични и неудачни експерименти, проведени от тях в преследване на заветната цел...
![]()
![]()
Друго ако не е, тази тема роди поне нова форумна терминология. Която скоро очаквам да прескочи и в други теми![]()
OKsi-DOKsi.Първоначално публикувано от nocToRHHo 3JIo
![]()
Първоначално публикувано от nocToRHHo 3JIo
Ама... това не бях аз...Първоначално публикувано от Black Adder
"донякъде си (сте) прав/а(и)....понякога приятеля ми се намесва в писаниците(но когато ме няма)
затова си мисли (мислете) каквото искаш/те"![]()
![]()
Този рейтинг, на Silviya, случаен ли е (Рейтинг: 69) или на мен ми работи по-силно "мръсното" подсъзнание?!![]()
![]()
![]()